نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: پیدا کردن تکست ویو در لیست ویو که نمایش داده می شود

  1. #1

    پیدا کردن تکست ویو در لیست ویو که نمایش داده می شود

    سلام تو اکلیپس یه برنامه نویشتم و دارای لیست علاقه مندی هست که لیست ویو را کدهای زیر پر می کنم حالا مشکلم اینه که می خوام فونت لیست ویو رو تغییر بدم ولی نمی تونم و لی اگر بتونم تکست ویو روپیدا کنم می تونم اون رو تغیر بدم
    درضمن layout که برای برای نمایش لیست ویوم از یک ایمیج باکس و تکست ویو اتفاده کردم

    public class AFavorites extends Activity {


    TextView TextViewonvan;
    EditText search;
    EditText editTextSearch;
    TextView textviewonvanehdialog;
    TextView textviwedialogmessag;
    ImageButton imagebutton;

    public int Subjects_total_number;
    public Globals global = new Globals();
    public List<String> Favorites_numbers;
    public List<String> Favorites_strings;
    String each_subject;

    public String[] Subjects;



    TextView onvan;
    TextView population;
    Typeface tf;
    // List view
    private ListView lv;

    // List view Adapter
    ArrayAdapter<String> adapter;

    /** Called when the activity is first created. */
    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);

    setContentView(R.layout.favorites);

    tf = Typeface.createFromAsset(getAssets(), "fonts/Mj_Beirut.TTF");
    onvan=(TextView)findViewById(R.id.TextViewonvanf);
    onvan.setTypeface(tf);
    onvan.setText("لیست علاقه مندی ها");
    search=(EditText)findViewById(R.id.etsearchh);
    imagebutton=(ImageButton)findViewById(R.id.ibsearc hh);



    Favorites_strings = new ArrayList<String>();
    Favorites_numbers = new ArrayList<String>();

    final SharedPreferences shared = getSharedPreferences("Prefs", MODE_PRIVATE);
    Subjects_total_number = global.Subjects_total_number;
    for(int x = 0; x < Subjects_total_number+1; x = x+1)
    {
    each_subject = "subject_" + String.valueOf(x);
    Boolean b = shared.getBoolean(each_subject, false);
    //اگر مقدار رشته در لیست علاقه مندی باشد وارد دستور زیر می شود
    if(b)
    {
    String this_subject = "subject_" + String.valueOf(x);
    int resID = getResources().getIdentifier(this_subject, "string", getPackageName());
    Favorites_strings.add(getResources().getString(res ID));
    String x_string = String.valueOf(x);
    Favorites_numbers.add(x_string);


    }
    }



    lv = (ListView) findViewById(R.id.listViewf);


    // Adding items to list view
    adapter = new ArrayAdapter<String>(this, R.layout.row_layoutfavorites, R.id.populationf, Favorites_strings);
    lv.setAdapter(adapter);


    TextView v=(TextView) findViewById( R.id.populationf);

    lv.setOnItemClickListener(new AdapterView.OnItemClickListener() {


    @Override
    public void onItemClick(AdapterView<?> parent, final View view,int position, long id)

    {



    //این کد می گوید کلیک کن و در ارایه مد نظز خانه که انتخاب شده مقدار داخل آن را داخله رشته بریز
    String favorite_number = Favorites_numbers.get(position);
    //چون در اکتیوتی حرکات ما از عدد استفاده کردیم حالا رشته را به عدد تبدیل می کنیم
    int a=Integer.parseInt(favorite_number);

    //********************0-276
    if(a<277)
    {
    Intent i = new Intent(AFavorites.this, Asubharakat.class);
    i.putExtra("harakat1", a);
    startActivity(i);
    finish();
    }

    //****************277-283
    else if(a<284)
    {
    Intent i = new Intent(AFavorites.this, Asubfigor.class);
    i.putExtra("harakat1", a);
    startActivity(i);
    finish();
    }
    else if(a<287)

    //****************284-286
    {
    Intent i = new Intent(AFavorites.this, Asubbarnameh.class);
    i.putExtra("harakat1", a);
    startActivity(i);
    finish();
    }
    }


    });



    {


  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن تکست ویو در لیست ویو که نمایش داده می شود

    سلام اخرش حودم حلش کردم و اینم کد نهایی



    public class AFavorites extends Activity {


    TextView TextViewonvan;
    EditText search;
    EditText editTextSearch;
    TextView textviewonvanehdialog;
    TextView textviwedialogmessag;
    ImageButton imagebutton;

    public int Subjects_total_number;
    public Globals global = new Globals();
    public List<String> Favorites_numbers;
    public List<String> Favorites_strings;
    String each_subject;

    public String[] Subjects;



    TextView onvan;
    TextView population;
    Typeface tf;
    // List view
    private ListView lv;

    // List view Adapter
    ArrayAdapter<String> adapter;

    Animation animation1;
    Animation animation2;




    /** Called when the activity is first created. */
    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);

    setContentView(R.layout.favorites);

    tf = Typeface.createFromAsset(getAssets(), "fonts/Mj_Beirut.TTF");
    onvan=(TextView)findViewById(R.id.TextViewonvanf);
    onvan.setTypeface(tf);
    onvan.setText("لیست علاقه مندی ها");
    search=(EditText)findViewById(R.id.etsearchh);
    imagebutton=(ImageButton)findViewById(R.id.ibsearc hh);


    animation1 = AnimationUtils.loadAnimation(getApplicationContext (), R.anim.ani1);
    animation2 = AnimationUtils.loadAnimation(getApplicationContext (), R.anim.ani2);



    Favorites_strings = new ArrayList<String>();
    Favorites_numbers = new ArrayList<String>();

    final SharedPreferences shared = getSharedPreferences("Prefs", MODE_PRIVATE);
    Subjects_total_number = global.Subjects_total_number;
    for(int x = 0; x < Subjects_total_number+1; x = x+1)
    {
    each_subject = "subject_" + String.valueOf(x);
    Boolean b = shared.getBoolean(each_subject, false);
    //اگر مقدار رشته در لیست علاقه مندی باشد وارد دستور زیر می شود
    if(b)
    {
    String this_subject = "subject_" + String.valueOf(x);
    int resID = getResources().getIdentifier(this_subject, "string", getPackageName());
    Favorites_strings.add(getResources().getString(res ID));
    String x_string = String.valueOf(x);
    Favorites_numbers.add(x_string);





    }
    }



    lv = (ListView) findViewById(R.id.listViewf);

    MyAdapter adapter = new MyAdapter(AFavorites.this, R.layout.row_layoutfavorites, R.id.populationf,Favorites_strings);
    // Adding items to list view
    //adapter = new ArrayAdapter<String>(this, R.layout.row_layoutfavorites, R.id.populationf, Favorites_strings);

    lv.setAdapter(adapter);












    }



    private class MyAdapter extends ArrayAdapter<String>{


    public MyAdapter(Context context, int resource, int textViewResourceId, List<String> strings)
    {
    super(context, resource, textViewResourceId, strings);
    // TODO Auto-generated constructor stub
    }

    @Override
    public View getView(int position, View convertView, ViewGroup parent) {
    LayoutInflater inflater = (LayoutInflater) getSystemService(Context.LAYOUT_INFLATER_SERVICE);
    View row = inflater.inflate(R.layout.row_layoutfavorites, parent, false);





    //در اینجا از مقداری که در لیست نام بر که از اول پر می شود استفاده می کنیم
    //Favorites_strings[a,b,c,,d,]
    //Favorites_numbers[1,2,3,4]=[12,23,24]
    //Favorites_numbers.get(position)=12=subject_12=a

    String this_subject = "subject_" + Favorites_numbers.get(position);
    int resID = getResources().getIdentifier(this_subject, "string", getPackageName());
    String my_string = getResources().getString(resID);

    TextView tv = (TextView) row.findViewById(R.id.populationf);
    tv.setText(my_string);



    tf = Typeface.createFromAsset(getAssets(), "fonts/Mj_Beirut.TTF");
    tv.setTypeface(tf);





    return row;
    }






    }

    public boolean onKeyDown(int keyCode, KeyEvent event) {
    // TODO Auto-generated method stub


    if (keyCode == KeyEvent.KEYCODE_BACK)
    {
    finish();
    overridePendingTransition(R.anim.ani1,R.anim.ani2) ;
    }
    return super.onKeyDown(keyCode, event);
    }





    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیدا کردن یک آیتم از لیست باکس و نمایش آن در تکس باکس
    نوشته شده توسط Rain_Saeid در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 01 آذر 1392, 12:44 عصر
  2. سوال: مشکل در پیدا کردن تکست باکس در صفحه
    نوشته شده توسط حمید . ه در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مرداد 1391, 09:18 صبح
  3. اجرا تنها در اولین بار که صفحه لود می شود
    نوشته شده توسط hasty0087 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1391, 22:18 عصر
  4. پيدا كردن تكست باكس در يك فرم و ....
    نوشته شده توسط sh2007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1389, 12:07 عصر
  5. سوال: عدم نمایش صحیح سایت در IE8 و دیگر Browser ها (در IE7 سایت بخوبی نمایش داده می شود)
    نوشته شده توسط رضایی در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 10:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •