نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: راهنمایی در خصوص تلفیق دو فایل

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    راهنمایی در خصوص تلفیق دو فایل

    سلام
    میخواستم ببینم برای ادغام دو فایل که ادرس انها از کاربر کرفته میشود و ذخیره در فایلی جدید و سپس باز کردن فایل تلفیق شده (بازگردانی) چگونه عمل کن؟
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: راهنمایی در خصوص تلفیق دو فایل

    از کلاس File استفاده کنید. مثال های معتددی جهت تلفیق فایل ها باهم وجود داره. (البته تا جاییکه بنده دیدم برای فایل های متنی)

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: راهنمایی در خصوص تلفیق دو فایل

    ممکنه بیشتر راهنمایی کنید>؟
    با فایل استریم ها اشنایی دارم اما تلفیق کردن بلد نیستم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: راهنمایی در خصوص تلفیق دو فایل

    شما برای فایل متنی میخواین؟

    اگر برای فایل غیرمتنی میخواین باید به دنبال Bind کردن باشین.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: راهنمایی در خصوص تلفیق دو فایل

    منبع:



    http://www.c-sharpcorner.com/uploadfile/sonuraj/merge-two-files-with-C-Sharp/



    کد:
    -----------------------------------------------------------

    private void cmdMerge_Click(object sender, EventArgs e)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
    {
    string sFile1 = txtFile1.Text;
    string sFile2 = txtFile2.Text;
    FileStream fs1=null;
    FileStream fs2=null;
    try
    {
    fs1 = File.Open(sFile1, FileMode.Append);
    fs2 = File.Open(sFile2, FileMode.Open);
    byte[] fs2Content = new byte[fs2.Length];
    fs2.Read(fs2Content, 0, (int)fs2.Length);
    fs1.Write(fs2Content, 0, (int)fs2.Length);
    MessageBox.Show("Done!");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message + " : " + ex.StackTrace);
    }
    finally
    {
    fs1.Close();
    fs2.Close();
    }
    }



    ----------------------------------------------------------

    میتونین از اینجا هم استفاده کنین:

    http://taswar.zeytinsoft.com/2013/12...h-information/
    آخرین ویرایش به وسیله cmsdqq2 : شنبه 05 دی 1394 در 18:59 عصر دلیل: افزایش

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی در خصوص تلفیق دو فایل

    سلام دوست عزیز
    این کد خیلی داغونه
    بنظرم از خود متد File.AppendText استفاده کنی بهتره

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: راهنمایی در خصوص تلفیق دو فایل

    نقل قول نوشته شده توسط dooste_2002 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    این کد خیلی داغونه
    بنظرم از خود متد File.AppendText استفاده کنی بهتره
    ممنون از راهنمایی تون /
    منظورتون اینه ک فایل دوم رو باز کنم و فایل اول را به اخرش اضافه کنم؟
    یا یک فایل باز کنم و فایل اول را بخونم و بریزم توش و بعد فایل دوم رو ب اخر اون اضافه کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1394, 21:38 عصر
  2. راهنمایی در خصوص فراخواندن یک فایل کریستال ریپورت در ویژوال2010
    نوشته شده توسط parsmarlik در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 اردیبهشت 1392, 10:44 صبح
  3. حرفه ای: راهنمایی در خصوص ارتباط دو جدول
    نوشته شده توسط fahimi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1388, 10:56 صبح
  4. راهنمایی در مورد ادغام دو فایل در دلفی
    نوشته شده توسط helper در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 01 دی 1387, 13:10 عصر
  5. راهنمایی در خصوص فایل با پسوند cds
    نوشته شده توسط jalalniknam در بخش Foxpro
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 08:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •