نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: شرطی کردن ورود به پنل

  1. #1

    Post شرطی کردن ورود به پنل

    وقت بخیر
    بنده سعی دارم ی cms ساده رو بنویسم ولی اینجا به ی مشکل برخوردم
    به نظر من خیلی احمقانه است که بعضی سایت ها (مثل سایت دانشگاه فنی!) برای هر سِمَت (مثلن دانشجو یا استاد یا مدیر سیستم) ی لوگین جداگانه طراحی می کنه!
    من میخوام توی صفحه ی لوگینم اگر یوزرنیم admin بود بره به (مثلن صفحه ی ۱) صفحه ی کنترل مخصوص ادمین. و اگر چیز دیگه ای بجز admin بود بره به (مثلن صفحه ی ۲) که برای کاربرای عادیه!
    کد صفحه ی لوگینم بصورت زیر هستش ولی نتونستم توی نت پیدا کنم این شرط رو ممنون میشم کمکم کنید:

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /><title>ورورد</title><link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css"></head><body><font face="BLotus"><table width="100%" cellpadding="10" cellspacing="10"><tr><td align="center"><a href="index.html">صفحه ی نخست</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="register.html">ثبت نام</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="login.php">ورود به صفحه ی کنترل</a></td></tr></table><center><font size="5"><strong>ورود به صفحه ی کنترل</strong></font></center><br><form action="cp.php" method="post"><table align="center"><tr><td><label for="username">نام کاربری</label></td><td><input dir="left" name="username" id="username" type="text" maxlength="255"/></td></tr><tr><td><label for="password">کلمه عبور</label></td><td><input dir="left" name="password" id="password" type="password" maxlength="255" /></td></tr><tr><td></td><td align="left"><input type="hidden" name="check" value="sended" /><input type="submit" value="ورود" /></td></tr></table></form></font></body></html>


  2. #2

    نقل قول: شرطی کردن ورود به پنل

    یوزر هات رو بریز توی یک جدول
    یک جدول برای سمت ها
    یوزر پس و چک کن از جدول یوزر هر کاربری داشت صفحه مربوط به اون رو در header بذار

  3. #3

    نقل قول: شرطی کردن ورود به پنل

    ببینید الان مشکل من اینه که من توی صفحه ی لوگینم کد session نذاشتم (نمی دونم باید بذارم یا نه! چون عملیات توی ی صفحه به اسم cp انجام میشه)توی صفحه ی cp که قراره پردازش ها رو انجام بشه کد زیر قراره اگر طرف admin بود رو منتقل کنه به ی صفحه ی خاص که این کار رو هم بدون مشکل انجام میده:


    session و اینا رو قرار دادم
    .....
    کد PHP:
    if($username=="admin") {       header("location: cp/admin/index.php");       exit();   }  else {      header("location: cp/writer/index.php");      exit(); }  


    .....

    اما قطعه کد زیر رو که توی اون صفحه ی admin مینویسم در همه ی شرایط طرف رو دوباره منتقل میکنه به صفحه ی لوگین! حتا اگر با یوزرنیم ادمین وارد شده باشه! :
    کد PHP:
    <?phpsession_start();@$username = $_POST['username'];@$password = $_POST['password'];@$check = $_POST['check']; if($username!="admin") {       header("location: ../../login.php");       exit();   }?>

تاپیک های مشابه

  1. ورود به پنل کاربری با winsock
    نوشته شده توسط niksalehi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 11 مرداد 1392, 03:39 صبح
  2. تعریف رمز دوم برای ورود به پنل کاربری
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 16 دی 1391, 18:36 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 خرداد 1391, 19:42 عصر
  4. مشکل با export کردن database به پنل plesk
    نوشته شده توسط ka1_fire در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1390, 17:47 عصر
  5. سوال: عدم ورود به پنل کاربری در استفاده از یوزر فارسی
    نوشته شده توسط karim orooji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 خرداد 1389, 07:31 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •