نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ناهماهنگی سی شارپ و اکسس 2013 - 64 بیتی

  1. #1

    ناهماهنگی سی شارپ و اکسس 2013 - 64 بیتی

    ناهماهنگی سی شارپ و اکسس 2013 - 64 بیتی
    سلام دوستان عزیز
    ویندوز من 64 بیتی
    افیس 2013 هم 64 بیتی
    نصی کردم از استدیو 2013 اپدیت 5 استفاده میکنم
    برا معرفی رفرسن اکسس اینطوری استفاده کردم


    using System.Data.OleDb ;


    بعد

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string strPatch = Application.StartupPath;
    strConnecTion = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.15.0;Data Source=" + strPatch + "\\123.accdb";

    }




    ارور میده برای 64 بیت - باید حتما 32 بیت کنم
    خوب این چیه که ماکروسافت نمیتونه حل کنه؟؟؟
    انجین اکسس رو هم نصب کردم ولی کامپایل 64 بیتی اصلا نمیشه
    میگه روی لوکال ماشین نصب نیست
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 06 دی 1394 در 16:34 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: ناهماهنگی سی شارپ و اکسس 2013 - 64 بیتی

    سلام

    تصحیح کنید به:
    Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0

  3. #3

    نقل قول: ناهماهنگی سی شارپ و اکسس 2013 - 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    سلام

    تصحیح کنید به:
    Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0
    تاثیری نداشت عزیز
    راهی چاخی هیچ چیزی نیست یعنی؟؟؟؟
    جالب اینجاس یه سورس دارم میخونه ولی وقتی خودم مینویسم نه؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: ناهماهنگی سی شارپ و اکسس 2013 - 64 بیتی

    میشه سورسی که دارین رو بذارین + سورس برنامه ای که کار نمیکنه + پیام اخطار؟

  5. #5

    نقل قول: ناهماهنگی سی شارپ و اکسس 2013 - 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    میشه سورسی که دارین رو بذارین + سورس برنامه ای که کار نمیکنه + پیام اخطار؟
    شما روی حالت any Cpu بزارین - خطا میده
    و این که اون ط64 که نوشته ولی 32 بیت بیرون میده

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: ناهماهنگی سی شارپ و اکسس 2013 - 64 بیتی

    شما باید Access Engine رو نصب کنید. گوگل کنید، دانلود کنید و نصب کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اتصال سی شارپ به اکسس
    نوشته شده توسط ali-software در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 30 اردیبهشت 1393, 07:50 صبح
  2. دستور insert در سی شارپ و اکسس
    نوشته شده توسط sara_12 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 01 مهر 1391, 13:00 عصر
  3. ارتباط داده ها با سی شارپ در اکسس
    نوشته شده توسط alimehrabani در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 فروردین 1389, 11:19 صبح
  4. سوال: سوال در مورد سی شارپ و اکسس
    نوشته شده توسط mojtaba_mr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1387, 14:23 عصر
  5. کمک جهت انجام چهار عمل اصلی در سی شارپ و اکسس
    نوشته شده توسط rcpu2002 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 19:34 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •