نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ایجاد وب سرویس SOAP Server در لاراول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    Lightbulb ایجاد وب سرویس SOAP Server در لاراول

    با سلام و احترام :)

    در حال نوشتن اپلیکیشن اندروید سایتی هستم که با لاراول نوشتمش و در حین کار به مشکل برخوردم !

    برای نوشتن وب سرویس درون php مشکلی ندارم ( بدون فریم ورک ) اما برای استفاده از لاراول به مشکل برمیخورم !

    چطور میشه درون کنترلر Soap_server رو پیاده سازی کرد و از راهه دور باهاش ارتباط برقرار کرد ؟
    من به چندتا متد نیاز دارم : login , getExpireDate و... که خودم کدهاش رو تعریف میکنم ، مهم همون پیاده سازی وب سرویس هست !

    هرکاری کردم نشد !

    البته میدونم با روش های دیگه مثله جیسون هم میشه پیاده سازی کرد که دردسر کمتری داره اما شنیدم که این بهتره :-؟


    ممنون میشم با راهنماییتون کمکم کنید .
    متشکرم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: ایجاد وب سرویس SOAP Server در لاراول

    میخوام یه همچین چیزی رو پیاده سازی کنم :



    <?php

    include 'nusoap_client.php';


    function login($sername='sername',$password='password')
    {
    // My Login Code
    }



    function expireDate($sername='sername',$password='password' )
    {
    // Check Expire Date
    }


    $namespace = 'http://test.com';
    $server = new nusoap_server();
    $server->soap_defencoding = 'UTF-8';

    $server->configureWSDL('My Web Service');
    $server->wsdl->schemaTargetNamespace = $namespace;


    $server->register('login',
    array('username' => 'xsd:string', 'password' => 'xsd:string'),
    array('return' => 'xsd:string'),'http://soapinterop.org');


    $server->register('expireDate',
    array('username' => 'xsd:string', 'password' => 'xsd:string'),
    array('return' => 'xsd:string'),'http://soapinterop.org');


    $POST_DATA = isset($GLOBALS['HTTP_RAW_POST_DATA'])
    ? $GLOBALS['HTTP_RAW_POST_DATA'] : '';

    $server->service($POST_DATA);
    exit();

    ?>




    متاسفانه نمیدونم چطور باید همین رو درون کنترلرم پیاده سازی کنم !

تاپیک های مشابه

  1. وب سرویس soap در اندروید
    نوشته شده توسط mahdiaspx در بخش Android Studio
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 02 بهمن 1393, 07:32 صبح
  2. سوال: ایجاد SOAP Server در Delphi 2010
    نوشته شده توسط Moharram در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 تیر 1393, 15:22 عصر
  3. ایجاد وب سرویس با SOAP Server
    نوشته شده توسط programmer.net2009 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 تیر 1393, 20:36 عصر
  4. وب سرويس soap در asp.net
    نوشته شده توسط mohamadrag در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مرداد 1392, 13:12 عصر
  5. سوال: ایجاد وب سرویس در محیط VS به صورت RPC
    نوشته شده توسط asal1982 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 21 تیر 1388, 13:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •