نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کار نکردن insert با این که اررور نمیده

  1. #1

    Exclamation کار نکردن insert با این که اررور نمیده

    سلام دوستان برنامه من وقتی دستور insert رو بکار می برم هیچ ارروری نمیده ولی data داخل column هنا ذخیره نمیشه خواهش می کنم کمک کنید.
    <?php
    include "config.php";
    $sumenzebat = ($_POST['enzebat1'] + $_POST['enzebat2'] + $_POST['enzebat3'] + $_POST['enzebat4'] + $_POST['enzebat5']);
    $sumshayestegy = ($_POST['shayestegy1'] + $_POST['shayestegy2'] + $_POST['shayestegy3'] + $_POST['shayestegy4']);
    $sumertebat = ($_POST['ertebat1'] + $_POST['ertebat2'] + $_POST['ertebat3']);
    $sumamozesh = ($_POST['amozesh1']);
    $sumtakhasosi = ($_POST['takhasosi1'] + $_POST['takhasosi2'] + $_POST['takhasosi3'] + $_POST['takhasosi4'] + $_POST['takhasosi5'] + $_POST['takhasosi6'] + $_POST['takhasosi7']);
    $sql="insert into karmand1 ('semat','enzebat','shayestegy','ertebat','amozesh ','takhasosi') values ('1','{$sumenzebat}','{$sumshayestegy}','{$sumerte bat}','{$sumamozesh}','{$sumtakhasosi}')";
    mysqli_query($con,$sql);
    ?>

  2. #2

    نقل قول: کار نکردن insert با این که اررور نمیده

    نقل قول نوشته شده توسط CrazyMember2 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان برنامه من وقتی دستور insert رو بکار می برم هیچ ارروری نمیده ولی data داخل column هنا ذخیره نمیشه خواهش می کنم کمک کنید.
    <?php
    include "config.php";
    $sumenzebat = ($_POST['enzebat1'] + $_POST['enzebat2'] + $_POST['enzebat3'] + $_POST['enzebat4'] + $_POST['enzebat5']);
    $sumshayestegy = ($_POST['shayestegy1'] + $_POST['shayestegy2'] + $_POST['shayestegy3'] + $_POST['shayestegy4']);
    $sumertebat = ($_POST['ertebat1'] + $_POST['ertebat2'] + $_POST['ertebat3']);
    $sumamozesh = ($_POST['amozesh1']);
    $sumtakhasosi = ($_POST['takhasosi1'] + $_POST['takhasosi2'] + $_POST['takhasosi3'] + $_POST['takhasosi4'] + $_POST['takhasosi5'] + $_POST['takhasosi6'] + $_POST['takhasosi7']);
    $sql="insert into karmand1 ('semat','enzebat','shayestegy','ertebat','amozesh ','takhasosi') values ('1','{$sumenzebat}','{$sumshayestegy}','{$sumerte bat}','{$sumamozesh}','{$sumtakhasosi}')";
    mysqli_query($con,$sql);
    ?>

    سلام...آکولادهایی ک دور مقادیر در دستور insert گزاشتین رو بردارین.....همچنین پرانتزهای دور مقادیری ک قبل insert با هم جمع نموده اید را هم بردارید و کدتون رو دوباره تست کنید ببینین جواب میده یا نه؟؟

    به شکل زیر



    <?phpinclude "config.php"; $sumenzebat = $_POST['enzebat1'] + $_POST['enzebat2'] + $_POST['enzebat3'] + $_POST['enzebat4'] + $_POST['enzebat5']; $sumshayestegy = $_POST['shayestegy1'] + $_POST['shayestegy2'] + $_POST['shayestegy3'] + $_POST['shayestegy4']; $sumertebat = $_POST['ertebat1'] + $_POST['ertebat2'] + $_POST['ertebat3']; $sumamozesh = $_POST['amozesh1']; $sumtakhasosi = $_POST['takhasosi1'] + $_POST['takhasosi2'] + $_POST['takhasosi3'] + $_POST['takhasosi4'] + $_POST['takhasosi5'] + $_POST['takhasosi6'] + $_POST['takhasosi7'];$sql="insert into karmand1 ('semat','enzebat','shayestegy','ertebat','amozesh ','takhasosi') values ('1','$sumenzebat','$sumshayestegy','$sumertebat', '$sumamozesh','$sumtakhasosi')";mysqli_query($con, $sql);?>


    کدها پشت سرهم شده..خودتون مرتبش کنین..

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کار نکردن اسلایدر با اسلاید شو
    نوشته شده توسط tooka123 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 مهر 1392, 11:49 صبح
  2. درست کار نکردن str_replace با زبان فارسی؟!
    نوشته شده توسط binboy در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1391, 10:25 صبح
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1391, 16:37 عصر
  4. سوال: کار نکردن htaccess با easyphp
    نوشته شده توسط mamali-mohammad در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1390, 19:00 عصر
  5. سوال: کار نکردن insert در #C
    نوشته شده توسط grobech در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 02 اسفند 1389, 09:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •