نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطای کد ثبت شده کجاست

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    شیراز-کرمانشاه
    پست
    321

    خطای کد ثبت شده کجاست

    سلام من برای اینکه توی textbox ارقام سه رقم سه رقم از هم جدا بشن کدی نوشتم ولی Error میده لطفا راهتمایی بفرمایید
    تصویر ضمیمه هست666666666.jpg

  2. #2

    نقل قول: خطا کد ثبت شده کجاست

    سلام کدی که نوشتی اشتبا است تابع جدا کننده سه رفم سه رقم به صورت زیر است:

    public static void seperator(TextBox s)
    {
    if (!string.IsNullOrEmpty(s.Text))
    {
    try
    {
    System.Globalization.CultureInfo culture = new System.Globalization.CultureInfo("en-US");
    Int64 valueBefore = Int64.Parse(s.Text, System.Globalization.NumberStyles.AllowThousands);
    s.Text = String.Format(culture, "{0:N0}", valueBefore);
    s.Select(s.Text.Length, 0);
    }
    catch (Exception)
    { }
    }
    }



  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    شیراز-کرمانشاه
    پست
    321

    نقل قول: خطا کد ثبت شده کجاست

    نقل قول نوشته شده توسط majed_gh1992 مشاهده تاپیک
    سلام کدی که نوشتی اشتبا است تابع جدا کننده سه رفم سه رقم به صورت زیر است:

    public static void seperator(TextBox s)
    {
    if (!string.IsNullOrEmpty(s.Text))
    {
    try
    {
    System.Globalization.CultureInfo culture = new System.Globalization.CultureInfo("en-US");
    Int64 valueBefore = Int64.Parse(s.Text, System.Globalization.NumberStyles.AllowThousands);
    s.Text = String.Format(culture, "{0:N0}", valueBefore);
    s.Select(s.Text.Length, 0);
    }
    catch (Exception)
    { }
    }
    }


    ممنون از جوایتون
    ولی کدی که نوشتم توی بعضی از فرم هام جواب میده
    تو بعضی هاشون نه
    به نظرتون مشکل کجاست؟

  4. #4

    نقل قول: خطا کد ثبت شده کجاست

    نقل قول نوشته شده توسط شهابسلطانی مشاهده تاپیک
    ممنون از جوایتون
    ولی کدی که نوشتم توی بعضی از فرم هام جواب میده
    تو بعضی هاشون نه
    به نظرتون مشکل کجاست؟

    اگه خطای بالا رو نگاه کنید به خاطر فرمت غیر قابل قبولی است که گاها در تکست باکس وارد می کنید. برای این که این ارور رو برطرف کنید کد خودتون رو درون بلاک try catch قرار دهید و تست کنید

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    41

    نقل قول: خطا کد ثبت شده کجاست

    نقل قول نوشته شده توسط شهابسلطانی مشاهده تاپیک
    سلام من برای اینکه توی textbox ارقام سه رقم سه رقم از هم جدا بشن کدی نوشتم ولی Error میده لطفا راهتمایی بفرمایید
    تصویر ضمیمه هست666666666.jpg

    سلام با اجازه تمام دوستان و اساتید
    بهترین راه برای اینکه ارقام سه رقم سه رقم جدا بشه استفاده از کده زیر می باشد
    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)        {
    int i = 0;
    if(int.TryParse(textBox1.Text.Replace(",", "").Trim(), out i))
    {
    textBox1.Text = String.Format("{0:0,0}", textBox1.Text.Replace(",", "").Trim());
    textBox1.SelectionStart = textBox1.Text.Trim().Length;
    }
    else
    {
    textBox1.Text = String.Format("{0:0,0}", 0);
    textBox1.SelectionStart = textBox1.Text.Trim().Length;
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. بررسی کد نمایش بزرگترین identity ثبت شده
    نوشته شده توسط syasamboo3 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1392, 18:30 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1391, 19:34 عصر
  3. سوال: کد برای عدم نمایش رکورد ثبت شده قبلی در فرم
    نوشته شده توسط rashidianc در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1391, 12:36 عصر
  4. روش اصولی به دست آوردن کد رکورد جدید ثبت شده
    نوشته شده توسط ztx4 در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 بهمن 1389, 12:47 عصر
  5. کد ثبت شده AutoNumber
    نوشته شده توسط Chabok در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 03 آبان 1384, 21:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •