نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر مقدار یک label وقتی DropDownList تغییر می کند

  1. #1

    تغییر مقدار یک label وقتی DropDownList تغییر می کند

    با سلام
    من یک DropDownList دارم که دیتا رو از اس کیو ال خوندم و مقدارش رو بهش پاس دادم.
    در رویداد SelectedIndexChanged هم کد نوشتم که وقتی مقدار DropDownList عوض بشه مقدار label هم عوض بشه.
    ولی وقتی برنامه رو اجرا می کنم وقتی مقدار DropDownList تغییر می دم اون label مقدارش عوض نمیشه.
    چه باید بکنم
    ممنون میشم کمک کنید
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: تغییر مقدار یک label وقتی DropDownList تغییر می کند

    http://codeverge.com/asp.net.web-for...-showin/406592
    کدهاتون رو همواره در پرسش هایی که مطرح می کنید قرار بدید.

  3. #3

    نقل قول: تغییر مقدار یک label وقتی DropDownList تغییر می کند

    این تابعی هست که DropDwonList رو باهاش پر می کنم
    protected void InitOrgan()    {
    DropDownOrgan.Items.Clear();
    ConMainSystemPlanning.ConnectionString = ConnectionSystemPlanning;
    ConMainSystemPlanning.Open();
    CmdMainSystemPlanning.Connection = ConMainSystemPlanning;
    CmdMainSystemPlanning.CommandText = "select ID,Title from tbl_ServiceLocation Order By ID";
    System.Data.SqlClient.SqlDataReader DrDataOrgan = CmdMainSystemPlanning.ExecuteReader();
    while (DrDataOrgan.Read())
    {
    this.DropDownOrgan.Items.Add(DrDataOrgan["Title"].ToString());
    }
    DrDataOrgan.Close();
    ConMainSystemPlanning.Close();
    }

    بعد در Page_Load تابع رو قرار دادم
    برای اینکه DropDownList داده ها رو دائم تکرار نکنه مجبور شدم
    DropDownOrgan.Items.Clear();
    حالا در رویداد DropDownOrgan_SelectedIndexChanged کدهای زیر رو نوشتم


    ConMainSystemPlanning.ConnectionString = ConnectionSystemPlanning;
    ConMainSystemPlanning.Open();
    CmdMainSystemPlanning.Connection = ConMainSystemPlanning;
    CmdMainSystemPlanning.CommandText = "select ID from tbl_ServiceLocation Where Title=N'" + DropDownOrgan.Text.ToString() + "'";
    System.Data.SqlClient.SqlDataReader DrDataOrgan = CmdMainSystemPlanning.ExecuteReader();
    DrDataOrgan.Read();
    lbOrgan.Text = DrDataOrgan["ID"].ToString();
    DrDataOrgan.Close();
    ConMainSystemPlanning.Close();
    آخرین ویرایش به وسیله MasoudAdmin : جمعه 11 دی 1394 در 14:43 عصر

  4. #4

    Post نقل قول: تغییر مقدار یک label وقتی DropDownList تغییر می کند

    وقتی دراپ دان پست بک بشه دوباره اطلاعات دیتابیس رو میخونه و میریزه تو خودش و فقط آیتم اول رو نشون میده .

  5. #5

    نقل قول: تغییر مقدار یک label وقتی DropDownList تغییر می کند

    خوب راه حل مشکل چیه؟
    چجوری اصلاحش باید بکنم؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر رنگ مقدار یک فیلد وقتی کمتر از 0 شود
    نوشته شده توسط m2326499 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1393, 14:43 عصر
  2. تغییر مقدار یک label با تغییر dropdown و جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط pedram_ns در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 فروردین 1391, 11:56 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 فروردین 1388, 08:08 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 بهمن 1386, 08:41 صبح
  5. چرا مقدار یک متغیر استاتیک از بین می ره؟
    نوشته شده توسط elham.net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1385, 10:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •