نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ادغام کردن 2 متغیر

  1. #1

    ادغام کردن 2 متغیر

    سلام
    من 10 تا متغیر دارم با نام های ingredient1 و ingredient2 و ingredient3 و ... تا 10
    بعد حالا میخوام بیام چک کنم که اگر هر کدومشون مقدار داشت بیاد نشون بده مقدارش رو
    برای اینکار کد زیر رو نوشتم اما خب اشتباهه :
    for($i=0;$i<=10;$i++)
    {
    if($ingredient.$i)
    {
    ?>
    <li><?php echo $ingredient.$i; ?></li>
    <?php
    }
    else{}
    }

  2. #2

    نقل قول: ادغام کردن 2 متغیر

    نقل قول نوشته شده توسط imdeveloper مشاهده تاپیک
    سلام
    من 10 تا متغیر دارم با نام های ingredient1 و ingredient2 و ingredient3 و ... تا 10
    بعد حالا میخوام بیام چک کنم که اگر هر کدومشون مقدار داشت بیاد نشون بده مقدارش رو
    برای اینکار کد زیر رو نوشتم اما خب اشتباهه :
    for($i=0;$i<=10;$i++)
    {
    if($ingredient.$i)
    {
    ?>
    <li><?php echo $ingredient.$i; ?></li>
    <?php
    }
    else{}
    }

    سلام..کدتون رو به شکل زیر اصلاح کردم، امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره..



    <?php$ingredient1=18;$ingredient2=25;$ingredient3= 31;$ingredient4=44;$ingredient5=56;$ingredient6="" ;$ingredient7=56;$ingredient8="";$ingredient9=458; $ingredient10=235;for($i=1;$i<=10;$i++) { $ingre="ingredient"."$i"; $result=${$ingre}; if($result!=NULL) { ?> <li><?php echo $result; ?></li> <?php } }?>


    فقط کدها اینجا پشت سرهم نمایش داده شده..تو ادیتور کپی کنین تا مرتب نمایش بده...

  3. #3

    نقل قول: ادغام کردن 2 متغیر

    نقل قول نوشته شده توسط asma69 مشاهده تاپیک
    سلام..کدتون رو به شکل زیر اصلاح کردم، امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره..



    <?php$ingredient1=18;$ingredient2=25;$ingredient3= 31;$ingredient4=44;$ingredient5=56;$ingredient6="" ;$ingredient7=56;$ingredient8="";$ingredient9=458; $ingredient10=235;for($i=1;$i<=10;$i++) { $ingre="ingredient"."$i"; $result=${$ingre}; if($result!=NULL) { ?> <li><?php echo $result; ?></li> <?php } }?>


    فقط کدها اینجا پشت سرهم نمایش داده شده..تو ادیتور کپی کنین تا مرتب نمایش بده...
    مرسی ازتون

  4. #4

    نقل قول: ادغام کردن 2 متغیر

    نقل قول نوشته شده توسط imdeveloper مشاهده تاپیک
    مرسی ازتون
    خواهش میکنم...

تاپیک های مشابه

  1. ادغام کردن دو فایل اجرایی
    نوشته شده توسط sadegi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1384, 12:36 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 14 بهمن 1383, 08:28 صبح
  3. پاک کردن تمام متغیر های نشست
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 مهر 1383, 17:55 عصر
  4. نحوه refresh کردن یک متغیر
    نوشته شده توسط moeen amirlatifi در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 اردیبهشت 1383, 23:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •