نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: لاگین خودکار در سایت + خواندن اطلاعات از سایت دیگر

  1. #1

    لاگین خودکار در سایت + خواندن اطلاعات از سایت دیگر

    سلام خدمت اساتید محترم
    2 سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

    بنده نیاز دارم یک سایت به زبان PHP طراحی میکنم که در دو قسمت به مشکل خوردم و ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

    قسمتی در سایت هست که نیاز هست به با ورود تلفن کاربر سایت به سایت دیگه ای متصل میشه و اطلاعات حسابش رو نمایش میده .
    برای این کار یعنی لاگین خودکار در سایت دیگر و خواندن و ارسال فیلد های مورد نظر به سایت اصلی .

    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: لاگین خودکار در سایت + خواندن اطلاعات از سایت دیگر

    با سلام خدمت دوست عزیز . برای اینکار شما باید از CURL استفاده کنی . خیلی خیلی کارت رو راه میندازه .

  3. #3

    نقل قول: لاگین خودکار در سایت + خواندن اطلاعات از سایت دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط kenman مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوست عزیز . برای اینکار شما باید از CURL استفاده کنی . خیلی خیلی کارت رو راه میندازه .
    ضمن تشکر از شما آیا امکانش هست بیشتر توضیح بدید یا یک لینک آموزشی ارسال نمایید .

  4. #4

    نقل قول: لاگین خودکار در سایت + خواندن اطلاعات از سایت دیگر

    چشم حتما .

    این لینک اول که آموزش CURL میباشد
    http://learnfiles.com/downloads/%D9%...1%D8%B3%DB%8C/
    اینم لینک دوم که بازم اموزشه
    http://www.daneshjooyar.com/%D8%A2%D...-%D8%A8%DB%8C/
    دوتای بالایی فارسی هستن . اگر خواستین بگین منبع انگلیسی هم معرفی کنم بهتون . موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: لاگین خودکار در سایت + خواندن اطلاعات از سایت دیگر

    بسیار عالی بود . ممنون میشم کل opt ها رو برام قرار بدید

  6. #6

    نقل قول: لاگین خودکار در سایت + خواندن اطلاعات از سایت دیگر

    اینم تقریبا تمامی آپشن هاش
    http://php.net/manual/de/function.curl-setopt.php

  7. #7

    نقل قول: لاگین خودکار در سایت + خواندن اطلاعات از سایت دیگر

    ضمن تشکر ویژه از شما دوست عزیزم .
    بنده سعی دارم که به این سایت متصل بشم : http://85.185.93.7/index.php
    با استفاده از کدی که قرار میدم
    ولی ظاهرا متصل نمیشه . ممنون میشم بررسی و راهنمایی بفرمایید .
    <?php
    $username = '';
    $password = '';
    $loginUrl = 'http://85.185.93.7/index.php';

    $ch = curl_init();

    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $loginUrl);

    curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);

    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, 'username='.$username.'&password='.$password);

    curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, 'cookie.txt');

    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);

    $store = curl_exec($ch);

    $content = curl_exec($ch);

    curl_close($ch );

    echo $content;


  8. #8

    نقل قول: لاگین خودکار در سایت + خواندن اطلاعات از سایت دیگر

    من کدتون رو یکم تغییر دادم . با این کد تست کنین . توضیحات هم قرار دادم .
     
    <?php
    /*
    * فکر کنم مشکلت از این باشه که در استفاده از کوکی بهترین راهش این راهیه که من رفتن ولی شما اومدی توی یه فایل ذخیرش کردی .
    *
    *
    *
    */
    $fields = array(
    'user' => "",
    'pass' => ""
    );
    $fields_string = NULL;
    foreach ($fields as $key => $value) {
    $fields_string .= $key . '=' . $value . '&';
    }
    rtrim($fields_string, '&');
    $panel = curl_init();

    curl_setopt($panel, CURLOPT_URL, "http://85.185.93.7/index.php");
    curl_setopt($panel, CURLOPT_POST, count($fields));
    curl_setopt($panel, CURLOPT_POSTFIELDS, $fields_string);
    curl_setopt($panel, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
    curl_setopt($panel, CURLOPT_HEADER, 1);


    echo $str = curl_exec($panel);

    // با این میایم کوکی رو در میاریم
    preg_match('/^Set-Cookie:\s*([^;]*)/mi', $str, $m);
    // با این میایم تجزیش میکنیم رشته رو به متغیر
    parse_str($m[1], $cookies);
    // وقتی میخوای به صفحه ای که نیاز به اعتبار سنجی داره وصل بشی از این استفاده کن
    curl_setopt($CInfo, CURLOPT_COOKIE, 'PHPSESSID='.$cookies['PHPSESSID']);
    ?>


  9. #9

    نقل قول: لاگین خودکار در سایت + خواندن اطلاعات از سایت دیگر

    ضمن پوزش بابت تاخیر
    جواب نداد و باز هم وارد نشد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رهنمائی در مورد خواندن اطلاعات از این کد که بصورت کوکی ذخیره میشود
    نوشته شده توسط khorsandreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 بهمن 1393, 10:13 صبح
  2. سوال: خطا در زمان خواندن اطلاعات از فایل اکسل پس از آپلود سایت
    نوشته شده توسط mohsenmzm@gmail.com در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 13 مرداد 1393, 01:59 صبح
  3. سوال: خطا در هنگام خواندن اطلاعات از دیتابیس
    نوشته شده توسط behnam2010 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1392, 11:37 صبح
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 06 اسفند 1389, 20:28 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 15:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •