نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: فراخوانی فایل (عکس،ویدیو و...) از کامپیوتر در فرم پروژه

  1. #1

    فراخوانی فایل (عکس،ویدیو و...) از کامپیوتر در فرم پروژه

    سلام مجدد دوستان
    چطوری میتونم توی یه فرم ، یه عکس، ویدیو یا فایل pdf موجئد در یه ادرسی از کامپیوترو نشون بدم؟؟؟ادرس فایل رو توی بانک دارم و طبق اون باید فایل تو فرم باز کنم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: فراخوانی فایل (عکس،ویدیو و...) از کامپیوتر در فرم پروژه

    برای نمایش دادن هر یک از این موارد که فرمودید باید روش های متفاوتی رو انجام بدید...
    مثلا اگه می خواین عکس نمایش بدید باید یه کنترل picture box توی فرم داشته باشید و با دستور
    picbox.ImageLocation = yourpath;

    که yourpath همون مسیر ذخیره شده توی دیتابیسه عکستون رو نمایش بدید
    اگه فایلتون ویدیوئی باشه باید یه کامپوننت پیدا کنید که بتونه فیلم رو بهتون نمایش بده مثلا کامپوننت مدیا پلیر:
    روی منوی toolbar راست کلیک گزینه chooseitems و توی تب com دنبال windows media player بگردید و به فرمتون اضافه کنید...
    و با این کد فایل ویدئویی پخش میشه
       axWindowsMediaPlayer1.URL = yourpath;

    برای pdf هم دنبال کامپوننت خودش بگردید...یه مورد قبلا کار کردم الان یادم نیست خواستید اطلاع بدید بگردم براتون

    برای اجرای فایل توسط ویندوز هم



    System.Diagnostics.Process.Start(ypurpath);
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب فایل از سرور در فرم ها ( Browse )
    نوشته شده توسط eliTive در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اسفند 1388, 02:16 صبح
  2. نحوه فراخوانی فایل کریستال 11 از وی بی
    نوشته شده توسط flatron در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 01:33 صبح
  3. استفاده از فایلswf در فرم
    نوشته شده توسط mahboobeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 14 آبان 1384, 10:24 صبح
  4. چگونه می توانم یک فیلد تصویر را از Sql در فرم VB6 نمایش دهم؟
    نوشته شده توسط kazemRB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1384, 04:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •