نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: IT یا نرم افزار

  1. #1

    IT یا نرم افزار

    سلام
    دوستان یه سوالی داشتم چندوقته واقعا ذهنمو درگیر کرده ، من الآن پیش دانشگاهیم ریاضی فیزیک میخونم ، از بچگی علاقه شدید به فناوری داشتم ، خیلی از این شاخه به اون شاخه پریدم یه مدت هک کار میکردم اما چون زیاد به شبکه علاقه نداشتم بیخیالش شدم ، VB کار میکردم از VB 6 شروع کردم و دات نت و C++‎‎‎‎‎ و پایتون و اینا بعدش یکم CSS کار کردم یکم PHP و HTML بعدشم یکم C#‎‎‎‎‎ و SWIFT برا برنامه نویسی iOS کار کردم الآن میخوام رشته دانشگاهی انتخاب کنم خیلی سرچ کردم بین IT و نرم افزار واقعا موندم... تو همین فرومم خوندم...
    راستشو بخواین همه میگن دنبال علاقت برو اما اصلا نمیدونم سرفصل های IT چی هست ؟ از یه طرف عاشق برنامه نویسیم از یه طرفم فکر میکنم IT بازار کار بهتری داره . اگر بخوام نرم افزار بخونم دیگه باید همش پشت کامپیوتر بشینم...
    ممنون میشم یه راهنمایی بکنین منو مخصوصا کسایی که IT خوندن بگن اگر برمیگشتن بازم IT میخوندن ؟ و اینکه سرفصل هاش چیه اصلا ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: IT یا نرم افزار

    به نظرم به جای اینکه همه چی را ناقص یاد بگیرید یک چیز را کامل یاد بگیرید
    من کاری به IT ندارم دوست عزیز به عنوان کسی که در دانشگاه نرم افزار خوندم میگم
    به نظرم من:
    برید سمت برنامه نویسی موبایل یعنی برید دانشگاه نه اینکه داخل دانشگاه چیزی به شما یاد میدن نه کلا اگر بخواید به امید دانشگاه مطلبی را یاد بگیرید که دیگه هیچ
    برید دانشگاه چون باید برید و مدرک داشته باشید و موارد دیگه
    در کنارش برید از اول برنامه نویسی موبایل یاد بگیرید حالا یا اندروید یا ios
    یا نه دوست ندارید برید سمت ++c
    یا طراحی سایت
    اینها را گفتم که یک چیز را از اول یاد بگیرید و روی همون تمرکز کنید نه اینکه یکم طراحی سایت،یکم برنامه نویسی موبایل و . . .
    بزارید شما را با یک تخصص و البته حرفه ای در اون تخصص بشناسند

  3. #3

    نقل قول: IT یا نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    به نظرم به جای اینکه همه چی را ناقص یاد بگیرید یک چیز را کامل یاد بگیرید
    من کاری به IT ندارم دوست عزیز به عنوان کسی که در دانشگاه نرم افزار خوندم میگم
    به نظرم من:
    برید سمت برنامه نویسی موبایل یعنی برید دانشگاه نه اینکه داخل دانشگاه چیزی به شما یاد میدن نه کلا اگر بخواید به امید دانشگاه مطلبی را یاد بگیرید که دیگه هیچ
    برید دانشگاه چون باید برید و مدرک داشته باشید و موارد دیگه
    در کنارش برید از اول برنامه نویسی موبایل یاد بگیرید حالا یا اندروید یا ios
    یا نه دوست ندارید برید سمت ++c
    یا طراحی سایت
    اینها را گفتم که یک چیز را از اول یاد بگیرید و روی همون تمرکز کنید نه اینکه یکم طراحی سایت،یکم برنامه نویسی موبایل و . . .
    بزارید شما را با یک تخصص و البته حرفه ای در اون تخصص بشناسند
    ممنون از اطلاعاتت عزیز اما مشکل من اصلا اینی که شما گفتی نیست من الآن بین رشته ی نرم افزار و IT موندم ... اول اینو حل کنم ، بعد حالا میشینم ببینم حالا برم سراغ برنامه نویسی برای موبایل یا طراحی سایت...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: IT یا نرم افزار

    منم میدونم مشکلتون این نبود اینها گفتم که به هر سمتی رفتید در یک زمینه کار کنید
    این سوالتون هم بارها پرسیده شده سرچ کنید

تاپیک های مشابه

  1. IT یا نرم افزار ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط nasiiiiiii در بخش تحصیلات دانشگاهی مرتبط با نرم افزار
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1390, 23:35 عصر
  2. سورس یا نرم افزار بارگذاری فایل (pdf,doc,....) روی دلفی
    نوشته شده توسط taraneh_afshar10 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 11 شهریور 1389, 09:07 صبح
  3. سوال: عدم پشتیبانی از یک فرمت مربوط به سخت افزار گوشی هست یا نرم افزار آن
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1388, 14:07 عصر
  4. سوال: تغییر سرعت اجرای فرامین یک فایل یا نرم افزار
    نوشته شده توسط ŋµxXle در بخش مهندسی مجدد و معکوس
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آذر 1387, 14:49 عصر
  5. سخت افزار یا نرم افزار برای ذخیره پیغام های ارسالی در شبکه LAN
    نوشته شده توسط kharaee_com در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 13:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •