نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: نحوه ساخت یک Game Engine چگونه است ...

  1. #1

    نحوه ساخت یک Game Engine چگونه است ...

    سلام ...
    من می خواستم ساخت بازی رو شروع کنم ...
    من با دلفی کار کدم ( که شی گرا هست و با API هم به خوبی رابطه برقرار می کند ) و OpenGL هم یه خورده بلدم ...
    ولی می خواستم در مورد Game Engine و روشهای ساخت اون بدونم ...
    کلا ساختار Game Engine چطوریه ؟؟
    ممنون می شم اگه راهنماییم کنید ...
    با تشکر ...
    موفق باشید ...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shobair
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    339
    نقل قول نوشته شده توسط Mahmood_N
    سلام ...
    من می خواستم ساخت بازی رو شروع کنم ...
    من با دلفی کار کدم ( که شی گرا هست و با API هم به خوبی رابطه برقرار می کند ) و OpenGL هم یه خورده بلدم ...
    ولی می خواستم در مورد Game Engine و روشهای ساخت اون بدونم ...
    کلا ساختار Game Engine چطوریه ؟؟
    ممنون می شم اگه راهنماییم کنید ...
    با تشکر ...
    موفق باشید ...
    سلام
    بهتره در مراحل اول از Engine های موجود استفاده کنید. انجین 3DState برای دلفی هم SDK داره و هم Sample های خوب.
    کلا یک انجین ، شامل توابع و روالهای از پیش نوشته شده برای راحتی کار هستش. بجای اینکه از توابع ریز و پایه ای DirectX یا OpenGL استفاده کنید، انجین ها برای شما توابع درشتر رو فراهم میکنند. اکثر انجین ها ابزار کار با خروجی برنامه هایی مثل 3DMax رو هم دارند.

    شبیر

  3. #3
    سلام
    بایت توضیحات ممنونم ...
    انجین 3DState برای دلفی هم SDK داره و هم Sample های خوب.
    می شه بگید این انجین رو از کجا می تونم گیر بیارم ؟
    در ضمن :
    اگه در مورد روشهای ساخت انجین هم توضیح بدید ممنون می شم ...
    --------------
    من در حال حاضر با دلفی کار می کنم ولی چند روزی هست که یادگیری زبان ++C رو شروع کردم ..
    می خواستم بدونم که کدومشون برای ساخت بازی بهتره ؟ ، فکر کنم ++C بهتر باشه ! درسته ؟
    با تشکر ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shobair
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    339
    نقل قول نوشته شده توسط Mahmood_N
    سلام
    بایت توضیحات ممنونم ...

    می شه بگید این انجین رو از کجا می تونم گیر بیارم ؟
    در ضمن :
    اگه در مورد روشهای ساخت انجین هم توضیح بدید ممنون می شم ...
    --------------
    من در حال حاضر با دلفی کار می کنم ولی چند روزی هست که یادگیری زبان ++C رو شروع کردم ..
    می خواستم بدونم که کدومشون برای ساخت بازی بهتره ؟ ، فکر کنم ++C بهتر باشه ! درسته ؟
    با تشکر ...
    سلام
    به سایت www.3dstate.com سر بزنید.
    لینک دانلود برای دلفی: اینجا را کلیک کنید

    در مورد ساختن انجین تو انجمن مطالبی هستش جستجو کنید
    ضمناً هر زبانی سریعتر باشه بهتره من C رو توصیه میکنم

    شبیر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    1,054
    هنوز بهترین زبان برای طراحی بازی vC++‎ هست و لاغیر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Armanprogrammer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    کرج
    پست
    109
    میشه از این game engine بیشتر توضیح بدین آیا میشه اونا یک نوع ماژول برای game است یا چیزه دیگه لطفا بیشتر توضیح بدین

  8. #8
    سلام
    به سایت www.3dstate.com سر بزنید.
    لینک دانلود برای دلفی: اینجا را کلیک کنید

    در مورد ساختن انجین تو انجمن مطالبی هستش جستجو کنید
    ضمناً هر زبانی سریعتر باشه بهتره من C رو توصیه میکنم
    سلام ...
    خیلی ممنونم ...
    منم دارم با ++C کار می کنم و فکر نکنم زیاد با C فرق داشته باشه ولی مگه C شی گرایه ؟
    برای ساخت بازی شی گرایی بهتره یا ساخت یافته ؟
    هنوز بهترین زبان برای طراحی بازی vC++‎ هست و لاغیر
    خوشبختانه منم همین رو انتخاب کردم ...
    میشه از این game engine بیشتر توضیح بدین آیا میشه اونا یک نوع ماژول برای game است یا چیزه دیگه لطفا بیشتر توضیح بدین
    من خودم دنبال این موضوع بودم و آخرش یه مقاله خوب پیدا کردم :
    دانلود : http://www.persian-designers.com/ind..._view&iden=168
    از همه دوستان متشکرم ...

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    1,054
    دقت کنید لطفا :
    -------------------------------------------------------------
    کلا یک انجین ، شامل توابع و روالهای از پیش نوشته شده برای راحتی کار هستش. بجای اینکه از توابع ریز و پایه ای DirectX یا OpenGL استفاده کنید، انجین ها برای شما توابع درشتر رو فراهم میکنند. اکثر انجین ها ابزار کار با خروجی برنامه هایی مثل 3DMax رو هم دارند.

    ------------------------------------------------------

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    نقل قول نوشته شده توسط shobair
    در مورد ساختن انجین تو انجمن مطالبی هستش جستجو کنید
    مرسی، میشه لینکش رو بدید؟ من چیزی پیدا نکردم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار shobair
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    339
    نقل قول نوشته شده توسط aidinwashere
    مرسی، میشه لینکش رو بدید؟ من چیزی پیدا نکردم.
    سلام
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=43945

    شبیر
    --------------------
    نقل قول نوشته شده توسط Mahmood_N
    سلام ...
    خیلی ممنونم ...
    منم دارم با ++C کار می کنم و فکر نکنم زیاد با C فرق داشته باشه ولی مگه C شی گرایه ؟
    برای ساخت بازی شی گرایی بهتره یا ساخت یافته ؟
    سلام
    منظورم همونه. اصولاً بدون شی گرائی شما نمی توانید بازی بنویسید!

    شبیر
    آخرین ویرایش به وسیله shobair : یک شنبه 12 شهریور 1385 در 09:54 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    من در ضمینه بازی نویسی صاحب نظر نیستم، ولی فکر نکنم الزامی برای شئ گرایی نوشتن یه بازی باشه، هرچند در خیلی از موارد بهتر است اینگونه باشه. (به نظر من بیشتر به صورت مساله برمیگرده).

    مرسی از لینکی که دادید، اون بیشتر مسائل موتور خودشون رو مطرح کردن تا نحوه نوشتن یک موتور مستقل.
    اگر لینکی دیگری میشناسید، ممنون میشم کمک کنید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار shobair
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    339
    نقل قول نوشته شده توسط aidinwashere
    من در ضمینه بازی نویسی صاحب نظر نیستم، ولی فکر نکنم الزامی برای شئ گرایی نوشتن یه بازی باشه، هرچند در خیلی از موارد بهتر است اینگونه باشه. (به نظر من بیشتر به صورت مساله برمیگرده).

    مرسی از لینکی که دادید، اون بیشتر مسائل موتور خودشون رو مطرح کردن تا نحوه نوشتن یک موتور مستقل.
    اگر لینکی دیگری میشناسید، ممنون میشم کمک کنید.
    سلام
    بازی داریم تا بازی. ممکنه برای نوشتن یک بازی ساده نیازی به شی گرائی نداشته باشید. ولی نوشتن بازیهای امروزی به خاطر پیچیدگی هاش نیاز به شی گرائی داره. ضمناً برخی از انجین ها شما رو مجبور میکنند که شی گرا کار کنید.

    برای نوشتن انجین باید کاملا به DirectX یا OpenGL تسلط داشته باشید. بعد نیازهای برنامه نویس برای نوشتن بازی رو بدونید و بعد بتوانید مجموعه ای از توابع رو برای کار بنویسید.

    شبیر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    در مورد DirectX و OpenGL که مطلب فراون هست فقط 2سوال:
    1-من خودم هنوز نفهمیدم روی directx یا opengl فوکوس کنم، همه میگن فرقی نداره.
    2-من یه تاپیک هم زدم، ولی کسی نمیدونست چطوری میشه شئ گرا برنامه نویسی کرد، منظورم طراحی شئ گرا است، کتابهایی که پیدا کردم همشون تئوری رو گفتن. این تاپیک رو ببینین:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=50087

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار shobair
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    339
    نقل قول نوشته شده توسط aidinwashere
    در مورد DirectX و OpenGL که مطلب فراون هست فقط 2سوال:
    1-من خودم هنوز نفهمیدم روی directx یا opengl فوکوس کنم، همه میگن فرقی نداره.
    2-من یه تاپیک هم زدم، ولی کسی نمیدونست چطوری میشه شئ گرا برنامه نویسی کرد، منظورم طراحی شئ گرا است، کتابهایی که پیدا کردم همشون تئوری رو گفتن. این تاپیک رو ببینین:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=50087
    سلام
    البته دانستن DirectX با تسلط داشتن بر اون فرق داره. ضمناً کلی الگوریتم هم وجود داره برای بالا بردن سرعت و کیفیت که خودشون یک دنیا هستن.
    من جای شما بودم DirectX رو شروع میکردم.

    جواب سوال دوم: طراحی شی گرا مربوط به برنامه نویسی نیست. مربوط میشه به مباحث مهندسی نرم افزار. آنالیز شی گرا هم قبل از این هستش.

    شبیر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    متشکرم دوست من
    میشه کتاب برای مورد دوم معرفی کنید؟
    متشکرم.
    هر کتابی باشه از زیر سنگ پیداش میکنم.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Armanprogrammer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    کرج
    پست
    109
    من متوجه نمیشم اینکه game engine برای 3dmax خروجی میده یعنی چی خوب این به چه درد میخوره منظور شما اینه که به script تبدیل میکنه ما در کل نیاز به ورودی 3dmax نیاز داریم میشه در این مورد یک کم توضیح بدین

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار shobair
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    339
    نقل قول نوشته شده توسط Armanprogrammer
    من متوجه نمیشم اینکه game engine برای 3dmax خروجی میده یعنی چی خوب این به چه درد میخوره منظور شما اینه که به script تبدیل میکنه ما در کل نیاز به ورودی 3dmax نیاز داریم میشه در این مورد یک کم توضیح بدین
    سلام
    برعکسه. یعنی انجین ها برای 3DMax ابزار دارند و برای اینکه بتوانید اونها رو load کنید باید به فرمت خاص انجین تبدیل بشوند.

    شبیر

  19. #19

    نقل قول: نحوه ساخت یک Game Engine چگونه است ...

    سلام
    بچه ها من چند تا مقاله خوب و کامل در مورد Game Engine میخوام جهت ارائه .در مورد کاربردش م نحوه ساختش و ... مرسی از کمکتون

  20. #20

    نقل قول: نحوه ساخت یک Game Engine چگونه است ...


تاپیک های مشابه

  1. Kochol Game Engine
    نوشته شده توسط kochol در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 139
    آخرین پست: سه شنبه 09 شهریور 1395, 00:02 صبح
  2. Java & Irrlicht Engine
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش بحث و گفتگو در مورد فناوری های مرتبط با جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 آذر 1386, 08:04 صبح
  3. تهیه Game Engine ها ...
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 مرداد 1386, 00:42 صبح
  4. Torque Game Engine
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 25 شهریور 1385, 21:11 عصر
  5. Kochol Game Engine
    نوشته شده توسط kochol در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 32
    آخرین پست: شنبه 12 فروردین 1385, 10:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •