صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 47 از 47

نام تاپیک: فایل ها در J2ME

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    fekrenaw.com
    پست
    152

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام دوستان!
    من در سایت fekrenaw.com یک مقاله کامل در مورد کار با فایل ها در J2ME گذاشته ام؛ فکر کنم به درد علاقمندان به این زبان بخوره
    آموزش J2ME قسمت چهارم

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار tecnocomputer2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    CClZ
    پست
    194

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    کار نمیکنن همشون!
    حتما باید روی گوشی تست بشن؟
    دارم با NetBeans برنامه مینویسم باید چه ادرسی بهش بدم که فایل رو باز کنه یا بخونه؟
    برای این آدرس: file:///c:/a.txt باید یه فایل توی درایو c با اسم a.txt بسازم؟
    ممنون میشم یکی یه کد درست حسابی بده که کاملا کار کنه...

  3. #43
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    26

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام دوستان این هشدار :
    To avoid potential deadlock, operations that may block, such as  networking, should be performed in a different thread than the  commandAction() handler.

    اینو میگه که در هر کلاسی که از Commandlistener یا هر نوع listener دیگه ای استفاده می کنی توابعی که نیاز به تایید کاربر داره رو استفاده نکن ، دلیلش هم بلاک شدن نخ جاری برنامه و به عبارتی هنگ برنامه میشود.
    پس باید کلاسی از نوع Thread یا Runnable بسازی و در تابع run اون این توابع رو استفاده کنید بعد از بدست آوردن جواب نهایی اون رو به همون کلاسی که می خوای برگردونی.
    یذره سنگین شد ولی امتحان کنید. میبینید دیگه اون warning رو نمی ده و برنامه کار می کنه.
    البته برای بدست آوردن تمام روت های سیستم باید از دستور:
    Enumeration e = FileSystemRegistry.listRoots();

    استفاده کنید.

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار pcdownload.bloghaa.com
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زیر گِل
    پست
    278

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    کار نمیکنن همشون!
    حتما باید روی گوشی تست بشن؟
    دارم با NetBeans برنامه مینویسم باید چه ادرسی بهش بدم که فایل رو باز کنه یا بخونه؟
    برای این آدرس: file:///c:/a.txt باید یه فایل توی درایو c با اسم a.txt بسازم؟
    ممنون میشم یکی یه کد درست حسابی بده که کاملا کار کنه.
    سلام :
    برای NetBeans برای خواندن از کد زیر :

    private void readFile() {
    try {
    FileConnection textFile = (FileConnection)Connector.open("file:///root1//hello.txt");
    getTextBox().setString("");
    InputStream fis = textFile.openInputStream();
    byte[] b = new byte[1024];
    int length = fis.read(b, 0, 1024);
    fis.close();
    if (length > 0) {
    textBox.setString(new String(b, 0, length));
    }
    } catch (IOException ex) {
    textBox.setString("Error");
    }
    }


    توضیح هم نیاز نداره سادست.فقط آدرس را نگاه کنید که برای تست در امولاتور گذاشتم.
    همچین آدرسی روی موبایل وجود نداره و به جاش باید از آدرس هایی شبیه این استفاده کرد:
    file:///c:/other/test.txt
    پوشه root برای امولاتور هم به راحتی قابل پیدا کردن هست (توی درایو ویندوز و پوشه Document and setting کلمه root1 را جستجو کنید)

    و برای نوشتن در فایل هم از روش زیر استفاده کنید:
    public boolean writeFile(String data)
    {
    javax.microedition.io.Connection c = null;
    java.io.OutputStream os = null;
    try {
    String src="file:///root1//" ;
    c = javax.microedition.io.Connector.open(src, javax.microedition.io.Connector.READ_WRITE);
    javax.microedition.io.file.FileConnection fc =
    (javax.microedition.io.file.FileConnection) c;
    if(!fc.isDirectory())
    {
    fc.mkdir();
    }
    fc.close();
    c.close();
    c = Connector.open(src+"new.txt", Connector.READ_WRITE);
    fc = (FileConnection) c;


    if(!fc.exists())
    fc.create();
    else
    fc.truncate(0);

    os = fc.openOutputStream();
    OutputStreamWriter outWr=new OutputStreamWriter(os,"UTF-8");
    outWr.write(data);
    outWr.flush();
    outWr.close();
    return true;
    } catch (Exception e) {
    String st1=e.getMessage();
    return false;
    } finally {
    try {
    if (os != null)
    {

    os.close();
    }
    if (c != null)
    c.close();
    } catch (Exception ex) {
    ex.printStackTrace();
    }
    }
    }
    اینجا هم به آدرس فایل دقت کنید.

    کار سختی نیست.این کدها کاملا تست شده هستن.
    البته من خودم با امروز 3 روزه که برنامه نویسی موبایل یاد گرفتم(در حال یادگیری).اما برنامه های گرافیک بالایی ساختم.

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار pcdownload.bloghaa.com
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زیر گِل
    پست
    278

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    کار نمیکنن همشون!
    حتما باید روی گوشی تست بشن؟
    دارم با NetBeans برنامه مینویسم باید چه ادرسی بهش بدم که فایل رو باز کنه یا بخونه؟
    برای این آدرس: file:///c:/a.txt باید یه فایل توی درایو c با اسم a.txt بسازم؟
    ممنون میشم یکی یه کد درست حسابی بده که کاملا کار کنه.
    سلام :
    برای NetBeans برای خواندن از کد زیر :

    private void readFile() {
    try {
    FileConnection textFile = (FileConnection)Connector.open("file:///root1//hello.txt");
    getTextBox().setString("");
    InputStream fis = textFile.openInputStream();
    byte[] b = new byte[1024];
    int length = fis.read(b, 0, 1024);
    fis.close();
    if (length > 0) {
    textBox.setString(new String(b, 0, length));
    }
    } catch (IOException ex) {
    textBox.setString("Error");
    }
    }


    توضیح هم نیاز نداره سادست.فقط آدرس را نگاه کنید که برای تست در امولاتور گذاشتم.
    همچین آدرسی روی موبایل وجود نداره و به جاش باید از آدرس هایی شبیه این استفاده کرد:
    file:///c:/other/test.txt
    پوشه root برای امولاتور هم به راحتی قابل پیدا کردن هست (توی درایو ویندوز و پوشه Document and setting کلمه root1 را جستجو کنید)

    و برای نوشتن در فایل هم از روش زیر استفاده کنید:
    public boolean writeFile(String data)
    {
    javax.microedition.io.Connection c = null;
    java.io.OutputStream os = null;
    try {
    String src="file:///root1//" ;
    c = javax.microedition.io.Connector.open(src, javax.microedition.io.Connector.READ_WRITE);
    javax.microedition.io.file.FileConnection fc =
    (javax.microedition.io.file.FileConnection) c;
    if(!fc.isDirectory())
    {
    fc.mkdir();
    }
    fc.close();
    c.close();
    c = Connector.open(src+"new.txt", Connector.READ_WRITE);
    fc = (FileConnection) c;


    if(!fc.exists())
    fc.create();
    else
    fc.truncate(0);

    os = fc.openOutputStream();
    OutputStreamWriter outWr=new OutputStreamWriter(os,"UTF-8");
    outWr.write(data);
    outWr.flush();
    outWr.close();
    return true;
    } catch (Exception e) {
    String st1=e.getMessage();
    return false;
    } finally {
    try {
    if (os != null)
    {

    os.close();
    }
    if (c != null)
    c.close();
    } catch (Exception ex) {
    ex.printStackTrace();
    }
    }
    }
    اینجا هم به آدرس فایل دقت کنید.

    کار سختی نیست.این کدها کاملا تست شده هستن.
    البته من خودم با امروز 3 روزه که برنامه نویسی موبایل یاد گرفتم(در حال یادگیری).اما برنامه های گرافیک بالایی ساختم.

  6. #46

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    دوستان من تازه می خوام برنامه نویسی موبایل جاوا رو شروع کنم
    لطفا کمکم کنید و لینک دانلود ملزومات مورد نیاز برای برنامه نویسی رو به ایمیلم بفرستید

    pcmail1992@yahoo.com

    یه دنیا ممنون

  7. #47

    نقل قول: فایل ها در J2ME

    سلام
    من من با این زبان یک دیکشنری ساده نوشتم.
    اگه میخوای که در شبیه ساز از فایل بخونی باید اونو در ادرس زیر بگزاری:
    C:\Users\mohamad\javame-sdk\3.0\work\0\appdb\filesystem\root1
    البته بسته به شبیه سازی که استفاده می کنی باید فایلو در یکی از پوشه هایی که بت تعداد 0-12 که داخل work است بزاری

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. مقاله کامل در مورد J2ME
    نوشته شده توسط zahra_zapata در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 اسفند 1388, 16:32 عصر
  2. j2me رو از کجا گیر بیارم
    نوشته شده توسط ehsant در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 07 اسفند 1388, 16:29 عصر
  3. قفل نرم افزاری برای برنامه های نوشته شده با j2me
    نوشته شده توسط ehsant در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مرداد 1386, 09:09 صبح
  4. J2ME IDE
    نوشته شده توسط Leon_pro در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 آذر 1385, 14:43 عصر
  5. پاسکال برای موبایل با J2ME
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 08 خرداد 1385, 20:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •