نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استخراج یک کاراکتر از رشته

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    Angry استخراج یک کاراکتر از رشته

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همگی دوستان
    من برای مثال یک string دارم
    string= "http://www.test.com/تست_تست/se-st/s_dg.html/test.php";


    می خوام در string بالا فقط / اسلش رو استخراج کنم کخ خروجی باید بشه ===> //////

    گیر افتادم دیگه مغزم نمیکشه
    شاید با رگولار اکسپرشن بشه .
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    سبکترین حالت ممکن رو پیشنهاد بدید.ممنون و تشکر

  2. #2

    نقل قول: استخراج یک کاراکتر از رشته

    درود راه حلی که بنظرم میرسه استفاده از strpos هست البته نمیدونم این کد درسته یا نه؟




    <?php
    $off=0; $str="https://barnamenevis.org/script/php/secure/?newpost"; $str1=""; while(($off=strpos($str,'/',$off))!=FALSE){ $str1+="/"; }
    ?>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    Thumbs up نقل قول: استخراج یک کاراکتر از رشته

    نقل قول نوشته شده توسط 0xEHSAN مشاهده تاپیک
    درود راه حلی که بنظرم میرسه استفاده از strpos هست البته نمیدونم این کد درسته یا نه؟




    <?php
    $off=0; $str="https://barnamenevis.org/script/php/secure/?newpost"; $str1=""; while(($off=strpos($str,'/',$off))!=FALSE){ $str1+="/"; }
    ?>
    جدا از اینکه جواب نمیده خیلی سنگین هم هست ، لطفا روی string من تست بگیرید .
    تشکر

  4. #4

    نقل قول: استخراج یک کاراکتر از رشته

    $string= "http://www.test.com/تست_تست/se-st/s_dg.html/test.php";
    $count = substr_count($string,'/');
    for($i = 0; $i < $count ; $i++)
    echo '/';

  5. #5

    نقل قول: استخراج یک کاراکتر از رشته

    عذر خواهی میکنم دو تکه کد رو اشتباهی نوشتم



    $off=0; $str="http://www.test.com/تست_تست/se-st/s_dg.html/test.php"; $str2=""; while(($off=strpos($str,'/',$off++))!=FALSE){ $str2.="/"; }
    آخرین ویرایش به وسیله 0xEHSAN : چهارشنبه 16 دی 1394 در 20:08 عصر دلیل: اصلاح کد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: استخراج یک کاراکتر از رشته

    راه سبکتری کسی نمیدونه ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: استخراج یک کاراکتر از رشته

    از اون سوال هاست که معلوم نیست پشتش میخویا چیکار کنی که عموما راه حل بهتری براش هست. اما راحت تر از این :
    $matches = array();
    preg_match_all("/\/+/", "http://www.test.com/تست_تست/se01-st/s_dg.html/test.php", $matches);
    echo implode("",$matches[0]);

تاپیک های مشابه

  1. تابع گرفتن یک کاراکتر از یک رشته
    نوشته شده توسط esteftaats در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 تیر 1393, 08:47 صبح
  2. استخراج یک مقدار از رشته با regex
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1391, 21:50 عصر
  3. چطوری میشه یک آرایه از رشته به برنامه پاس داد
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1385, 18:59 عصر
  4. استخراج یک SubKey از رجیستری
    نوشته شده توسط Nothing در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1385, 01:18 صبح
  5. یک تابع برای "خذف یک کاراکتر از وسط یک رشته"
    نوشته شده توسط mehdi_RM در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 مهر 1385, 18:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •