نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انتقال از فرم و active کردن

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    شیراز-کرمانشاه
    پست
    321

    انتقال از فرم و active کردن

    سلام
    سوال اول :

    دو تا فرم دارم
    فرم 1 و فرم 2
    فرم 1 حاوی 2 تا textbox
    فرم 2 حاوی 1 عدد botton
    button روی فرم 2 با کلیک کردنش فرم 1 باز میشه
    حالا میخوام وقتی فرم 1 باز شد یکی از اون دوتا textbox خاصیت enable اون false بشه

    و اما سوال دوم :
    باز هم دو تا فرم دارم
    فرم 1 حاوی 2 تا textbox
    فرم 2 حاوی 2 تا texibox
    حالا میخوام اطلاعاتی که توی فرم 1 توی textboxنوشته میشه انتقال پیدا کنه به فرم 2 توی یکی از textbox ها

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: انتقال از فرم و active کردن

    پاسخ سوال اول:
    در متد لود فرم 1 این کد را بنویس:
    textBox1.Enabled=false;

    پاسخ سوال دوم:
    باید یه متغییر public در فرم دوم تعریف کنی و قبل از فراخوانی فرم دوم ،
    اطلاعاتی که می خواد انتقال پیدا کنه رو داخلش قرار بدی و در متد لود فرم دوم اون رو داخل یکی از
    تکس باکس ها قرار بدی. مثل کد زیر:

    در فرم اول
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    form2 f = new form2();
    f.a = textBox1.Text;//a یک متغییر است که در فرم دوم به صورت پاپلیک تعریف شده است
    f.show();

    }

    در فرم دوم
    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = a;
    }


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    شیراز-کرمانشاه
    پست
    321

    نقل قول: انتقال از فرم و active کردن

    نقل قول نوشته شده توسط amin8505 مشاهده تاپیک
    پاسخ سوال اول:
    در متد لود فرم 1 این کد را بنویس:
    textBox1.Enabled=false;

    پاسخ سوال دوم:
    باید یه متغییر public در فرم دوم تعریف کنی و قبل از فراخوانی فرم دوم ،
    اطلاعاتی که می خواد انتقال پیدا کنه رو داخلش قرار بدی و در متد لود فرم دوم اون رو داخل یکی از
    تکس باکس ها قرار بدی. مثل کد زیر:

    در فرم اول
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    form2 f = new form2();
    f.a = textBox1.Text;//a یک متغییر است که در فرم دوم به صورت پاپلیک تعریف شده است
    f.show();



    }

    در فرم دوم
    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = a;
    }


    ممنون بسیار عالی بود دستتون درد نکنه
    سوال دوم حل شد
    ولی سوال اول نه

تاپیک های مشابه

  1. handle کردن رویداد mouseMove خارج از فرم
    نوشته شده توسط gomnam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 18 شهریور 1386, 12:21 عصر
  2. مینیمایز کردن فرمها جاری غیر از فرم برنامه؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 27 مرداد 1386, 04:19 صبح
  3. انتقال داده از فرم باند به جدول دیگر
    نوشته شده توسط صبا9841 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 30 خرداد 1386, 17:56 عصر
  4. کپی کردن قسمتی از فرم در Bitmap
    نوشته شده توسط mojsaket در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 خرداد 1386, 14:35 عصر
  5. انتقال مقادیر فیلد از فرم به جدول
    نوشته شده توسط صبا9841 در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1385, 15:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •