نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در انتخاب آیتم درون ComboBox که Bind شده

  1. #1

    مشکل در انتخاب آیتم درون ComboBox که Bind شده

    سلام من جدولی دارم که دو فیلد به نام های ردیف و شهر داره
    این جدول رو با کمک دیتاست ویزاردی گروه بندی کردم چون تعداد شهرهای تکراری زیاده
    با گروه بندی فیلدهای جدول مثلا به شکل زیر نمایش داده میشه
    ردیف شهر
    1--------S
    2--------N
    3--------L
    حالا یک کامبو باکس به فرم اضافه می کنم و مانند شکل زیر مقادیر رو براش تنظیم می کنم:
    ضمیمه 138298

    حالا وقتی برنامه رو اجرا می کنم و کامبو را باز می کنم مقادیر به درستی درون کامبو باکس نمایش داده می شود
    و وقتی یکی از مقادیر را انتخاب می کنم در کامبوباکس نمایش داده می شود
    ولی وقتی دوباره کامبو باکس را انتخاب می کنم مقادیر داخل کامبو بهم ریخته و مقدار قبلی نمایش داده نمیشه.

    لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار En_MK
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: مشکل در انتخاب آیتم درون کامبوباکس Bind شده

    سلام
    لطفا کدهاتون رو بصورت کامل قرار بدید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در انتخاب آیتم درون کامبوباکس Bind شده

    سلام بعد از بایند کامبوباکس به دیتاستی که گفتم کد زیر در لود فرم به صورت اتومات نوشته میشه.
    Me.Combo_by_city_tblTableAdapter.Fill(Me.Combobox_  database.combo_by_city_tbl)

    من قبلا (چند سال قبل) این کار رو می کردم و مشکلی هم نبود فکر می کنم ترتیب انجام کارم مشکل داره .
    نمی دونم چرا تو این مسئله ظاهرا کوچیک گیر کردم و شده مشکل بزرگ من

    لطفا راهنمایی کنید.

  4. #4

    نقل قول: مشکل در انتخاب آیتم درون کامبوباکس Bind شده

    من مراحل رو از اول توضیح می دم»
    1- یک جدول دارم با دو فیلد
    ردیف + شهر
    1+A
    2+B
    3+C
    2- از قسمت Data source یک دیتاست درست می کنم که جدولم رو داخلش داره
    3- فیلد شهر رو داخل دیتاست تبدیل به کامبو می کنم و داخل فرمم درگ می کنم
    4- روی مثلث سمت راست کامبو در فرم کلیک می کنم و گزینه هاش رو مطابق شکل زیر پر می کنم.
    ضمیمه 138298
    5- بعد از این مرحله با اجرای فرم مقادیر در کامبو می یاند و نمایش داده میشند و وقتی یکی از آیتم ها رو انتخاب می کنم در مرحله دوم که می یام انتخاب کنم مقادیر داخل فیلد شهر که A,B و C بودند کامل نمایش داده نمیشه . مثلا آیتم A که اولین بار انتخابش کرده بودم اصلا در میان آیتم های داخل کامبو باکس نیست.

    لطفا راهنمایی کنید.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در انتخاب آیتم درون کامبوباکس Bind شده

    دوست گرامی طبق تصویر ضمیمه شما ValueMember کامبوباکس رو باز روی ستون City گذاشتی که باید روی ستون(ID) جدول شهر باشه
    First,solve the problem then write the code

  6. #6

    نقل قول: مشکل در انتخاب آیتم درون کامبوباکس Bind شده

    سلام
    ممنون از جوابتون
    فکر کنم Display member فیلدی که در کامبو باکس نمایش داده میشه به کاربر رو برمیگردنه و ValueMember با انتخا آیتم توسط کاربر درون کامبوباکس مقداری رو که خروجی میده رو بر می گردونه
    مثلا من در اینجا میخوام به کاربر نام شهر رو در کامبو نمایش بدم و با انتخاب این شهر همین نام در یک تکست باکس نمایش داده بشه به همین دلیل فکر کنم باید Value و Display Memebr رو نام شهر انتخاب کنم.

    من یک ویدئو در این زمینه دیدم که مراحل من رو انجام داده و مشکلی هم نداشته.
    ولی من همون مراحل رو می رم و مشکل دارم.

    بازم از جوابتون ممنون.

    راه حل دیگه ای به فکرتون می رسه؟؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل در انتخاب آیتم درون کامبوباکس Bind شده

    سلام مشکل حل شد مقدار Value Member رو خالی گذاشتم درست شد.


    ممنون از راهنماییتون.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در انتخاب آیتم از Combo box
    نوشته شده توسط ehsan-68 در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1391, 22:05 عصر
  2. مشکل در انتخاب سطر و آیتم در لیست ویو
    نوشته شده توسط multiman در بخش WPF
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 شهریور 1390, 10:34 صبح
  3. مشکل در انتخاب آیتم مورد نظر از combobox بایند شده
    نوشته شده توسط bachebahal_1363 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1387, 09:27 صبح
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 10:15 صبح
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 بهمن 1386, 16:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •