نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: چگونه مقدار های جدید بروزرسانی کنم

  1. #1

    چگونه مقدار های جدید بروزرسانی کنم

    سلام
    یک دستور سلکت نوشتم که مقادیر به صورت json برگشت می دهد می خواهم نتیجه خروجی در تیبل نمایش دهم و مقادیر جدید جایگزین مقدار های قبلی که در تیبل وجود دارد شود
    در خروجی که در زیر است خروجی نمایش داده می شود می خواهم مقادیرجدید در تیبل نمایش دهم و جایگزین مقادیر قبلی که در تیبل وجود دارد شود
    در
    alert مقدارهای جدید مشاهده می کنم اما نمی توانم مقادیر جدید جایگزین مقادیر قبلی تیبل کنم
     success: function (result) {                  
    $.each(result, function (index, client) {



    alert(client.id + ' ' + client.cou+' '+client.coucol);

    تیبل به صورت زیر است
    کد HTML:
    <td id="name1">@item.su2</td><td id="name2">@item.su3</td>
    <td id="name3">@item.su1</td>
    چگونه نتیجه خروجی در تیبل نمایش دهم
    آخرین ویرایش به وسیله 1000333 : یک شنبه 20 دی 1394 در 12:35 عصر

  2. #2

    نقل قول: چگونه مقدار های جدید بروزرسانی کنم

    توضیحات پست بالا امکان پیاده سازی ندارد

    لطفا راهنمایی بفرمایید

  3. #3

    نقل قول: چگونه مقدار های جدید بروزرسانی کنم

    اگر اشتباه در پیاده سازی است بفرمایید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار maXXis
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    آمل
    سن
    34
    پست
    106

    نقل قول: چگونه مقدار های جدید بروزرسانی کنم

    شما باید از جاوا اسکریبت استفاده کنید.
    مثلا :


    $("name1").html = client.id

    اینو برای هر سلول کنار alert بنویس

  5. #5

    نقل قول: چگونه مقدار های جدید بروزرسانی کنم

    نقل قول نوشته شده توسط maXXis مشاهده تاپیک
    شما باید از جاوا اسکریبت استفاده کنید.
    مثلا :


    $("name1").html = client.id

    اینو برای هر سلول کنار alert بنویس
    کدهای پست قبل استفاده کردم ولی هیچ تغییری نکرد

  6. #6

    نقل قول: چگونه مقدار های جدید بروزرسانی کنم

    هیچ روشی وجود ندارد که توضیحات پست یک پیاده سازی کرد

  7. #7

    نقل قول: چگونه مقدار های جدید بروزرسانی کنم

    آیا روش پیاده سازی اشتباه است

    لطفا راهنمایی بفرمایید

  8. #8

    نقل قول: چگونه مقدار های جدید بروزرسانی کنم

    توضیحات پست 1 هیچ روشی برای پیاده سازی ندارد

    لطفا کمک کنید

  9. #9

    نقل قول: چگونه مقدار های جدید بروزرسانی کنم

    اینجور وقتا من از پلاگینی تحت عنوان handlebars استفاده میکنم
    کار باهاش اولش ممکنه سخت باشه ولی پیشنهادم اینه حتما دنبالش برید
    توسط این پلاگین می تونید یک الگوی طراحی شده توسط html رو براحتی با جاوا اسکریپت مچ کنیدو اونو پر کنید.
    برای این مثال شما هم کاربرد داره
    شما رکورد قبلی رو حذف میکنی و توسط جی کوئری اطلاعات جدید رو به قالب html میفرستی و یک رکورد جدید درج میکنی

  10. #10

    نقل قول: چگونه مقدار های جدید بروزرسانی کنم

    آیا بدون پلاگین امکان پذیر است
    می خواهم مقادیر درون cell که در تیبل است بروز رسانی کنم

  11. #11

    نقل قول: چگونه مقدار های جدید بروزرسانی کنم

    به نظرم اینطوری کارتون سخت تره. باید دونه دونه مقادیر هر td رو با مقدار جدید جایگزین کنید
    یه جورایی بدون استفاده از ابزارهای جدید همون روش های سنتی قدیمی رو باید بکار ببریم
    نمیدونم شاید استاتید دیگه روش بهتری بلد باشن. بنده حقیر همینقدر بیشتر نمیدونم
    در نهایت هم اگر نتونستی جدولتو دوباره رفرش کن

  12. #12

    نقل قول: چگونه مقدار های جدید بروزرسانی کنم

    با تشکر از arashnaderi
    نقل قول نوشته شده توسط arashnaderi مشاهده تاپیک
    به نظرم اینطوری کارتون سخت تره. باید دونه دونه مقادیر هر td رو با مقدار جدید جایگزین کنید
    در نهایت هم اگر نتونستی جدولتو دوباره رفرش کن
    چگونه دونه دونه مقادیر هر td رو با مقدار جدید جایگزین کنم

  13. #13

    نقل قول: چگونه مقدار های جدید بروزرسانی کنم

    به نظرم باید به هر td یه کلاس یا آی دی بدی و مثلا اینطوری عمل کنی

    $('td.ID').html(client.id)


  14. #14

    نقل قول: چگونه مقدار های جدید بروزرسانی کنم

    <td id="name2">@item.su3</td>

    به صورت زیر نوشتم اما نتیجه نمایش نداد
     $('td.name2').html(client.cou)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه می توانم مقدار قبلی سلول را با مقدار جدید جمع کنم ؟
    نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 11 آبان 1393, 11:42 صبح
  2. چطور از بوجود آمدن نمونه های جدید جلوگیری کنم
    نوشته شده توسط Mos_Zamani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 20 شهریور 1388, 22:24 عصر
  3. ايا ميتونم data sources هاي جديد به كريستال 9 اضافه كنم
    نوشته شده توسط m_vb1386 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1387, 12:53 عصر
  4. سوال: چگونه با دکمه های dbnavigator کار کنم
    نوشته شده توسط ALINAMAZI در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 11:08 صبح
  5. چگونه می توانم یک فرم جدید ایجاد کنم ؟
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 شهریور 1384, 20:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •