نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: استفاده از کلاس عمومی برای اتصال به database

  1. #1

    استفاده از کلاس عمومی برای اتصال به database

    با سلام.به نظر دوستان می توان یک کلاس عمومی برای دسترسی به پایگاه تعریف کرد که کلیه کارهای اتصال،درج،انتخاب،حذف و آپدیت رو توش نوشت و در هر فرم با فراخوانی آن کلاس و ارسال پارامتر به آن عمل مورد نظر رو انجام داد ولی از خاصیت پارامتر استفاده کرد برای جلوگیری از sqlinjection.ضروری نیاز دارم دوستان راهنمایی بفرمایند ممنون میشم.خودم کلاس رو نوشتم ولی با پارامتر نیست.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: استفاده از کلاس عمومی برای اتصال با پایگاه در پروژه

    سلام

    کلاست رو بذار تا دوستان ببینند و اصلاح کنیم.

    منم چنین کلاسی رو برای تحت وب نوشته بودم که با مشکل sql injection مواجه شدم. ولی برنامه های تحت ویندوزم چون دست یکی دونفر بود خیالم راحت بود چون نمیدونستند چیه ولی چون بردم تحت وب کار کردم با مشکل روبرو شدم و مجبور شدم mvc کار کنم و تویی لایه کنترل کلاسم رو نوشتم و تا الانم مشکلی نداشتم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: استفاده از کلاس عمومی برای اتصال با پایگاه در پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط baranbahari1320 مشاهده تاپیک
    با سلام.به نظر دوستان می توان یک کلاس عمومی برای دسترسی به پایگاه تعریف کرد که کلیه کارهای اتصال،درج،انتخاب،حذف و آپدیت رو توش نوشت و در هر فرم با فراخوانی آن کلاس و ارسال پارامتر به آن عمل مورد نظر رو انجام داد ولی از خاصیت پارامتر استفاده کرد برای جلوگیری از sqlinjection.ضروری نیاز دارم دوستان راهنمایی بفرمایند ممنون میشم.خودم کلاس رو نوشتم ولی با پارامتر نیست.
    که به این کلاس اصطلاحا sqlhelper class گفته می شه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: استفاده از کلاس عمومی برای اتصال با پایگاه در پروژه

    سلام اقای خوخان

    لطفا نحوه ارسال کوئری را به کلاس رو با یک مثال کوچیک شرح میدید؟ ممنون

  5. #5

    نقل قول: استفاده از کلاس عمومی برای اتصال به database

    ببخشید آقای خوخان یعنی هر بار باید connection string و سایر پارارمترها ارسال بشن اگر اینجوری باشه من منظورم این نبود.
    یه نمونه از کلاسمو میذارم شاید سوال من ایراد داشته باشه.ولی باز ممنون از راهنماییتون.



    class DataAccess
    {
    public string username;
    public string password;
    SqlConnection scon;
    SqlCommand scom;
    SqlDataAdapter sda;

    public DataAccess()
    {
    scon = new SqlConnection();
    scom = new SqlCommand();
    sda = new SqlDataAdapter();
    scom.Connection = scon;
    sda.SelectCommand = scom;

    }
    public void connect()
    {
    scon.ConnectionString = "Server=(local);database=library;Integrated Security=true;"
    scon.Open();



    }
    public void disconnect()
    {
    scon.Close();
    }

    public DataTable select(String Sql)

    {
    DataTable dbt = new DataTable();

    scom.CommandText = Sql;
    sda.Fill(dbt);
    return dbt;

    }



    public void isrcom(string Sql)
    {
    scom.CommandText = Sql;

    scom.ExecuteNonQuery();
    }

    این کلاس عمومی منه به اینصورت هم براش مقدار ارسال میکنم



    DataAccess sda = new DataAccess();
    sda.connect();
    string Sql = "select * from user1 WHERE username='{0}' and password='{1}'";
    Sql = string.Format(Sql,
    txtu.Text.Replace("'", "''"),
    txtp.Text.Replace("'", "''"));
    DataTable dbt = new DataTable();
    dbt = sda.select(Sql);
    sda.disconnect();




    من میخوام بدون اینکه مجبور بشم هر بار کلیه دستورات مربوط به اتصال به پایگاه و عملیات مختلف رو برای هر متد بنویسم یه کلاس مثل بالا داشته باشم ولی به جای استفاده از string.format بتونم از
    cmd.parametrs.value=@مقدار استفاده کنم آیا این کار امکانپذیره یا نه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: استفاده از کلاس عمومی برای اتصال به database

    سلام اره امکان پذیره

  7. #7

    نقل قول: استفاده از کلاس عمومی برای اتصال به database

    آقا این کلاس برای کار با SQLite هم میشه استفاده کرد؟
    کلاسی برای کار با SQLite هست؟

  8. #8

    نقل قول: استفاده از کلاس عمومی برای اتصال به database

    نقل قول نوشته شده توسط juza66 مشاهده تاپیک
    سلام اره امکان پذیره
    میشه راهنمایی بفرمایین؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: استفاده از کلاس عمومی برای اتصال به database

    ببخشید آقای خوخان یعنی هر بار باید connection string و سایر پارارمترها ارسال بشن اگر اینجوری باشه من منظورم این نبود.
    یه نمونه از کلاسمو میذارم شاید سوال من ایراد داشته باشه.ولی باز ممنون از راهنماییتون.
    اون کلاسی که من براتون ارسال کردم توی هر پروژه ای می تونی استفاده کنی و نیازی به به تنظیم مجدد رشته اتصال و این حرفها هم نیست
    تنها با یه دونه کلاس قادرین تمام جداولتون رو مدیریت کنین
    و مزیت بزرگ دیگه ای که داره کدنویسی رو تا یک سوم کاهش می ده

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: استفاده از کلاس عمومی برای اتصال به database

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    آقا این کلاس برای کار با SQLite هم میشه استفاده کرد؟
    کلاسی برای کار با SQLite هست؟
    برای sqlite از این کلاس استفاده کنین
    فراخوانی اطلاعات با استفاده از کلاس:
                dbHelpercs sh = new dbHelpercs();
    DataTable dt = sh.Select("select * from person order by id;");
    dataGridView1.DataSource = recipe;


    ثبت رکورد یا رکورد های جدید :

                dbHelpercs sh = new dbHelpercs();
    var dic = new Dictionary<string, object>();
    dic["name"] = "John";
    dic["membershipid"] = 1;
    dic["level"] = 6.8;

    sh.Insert("person", dic);



    برای ویرایش :


      dbHelpercs sh = new dbHelpercs();
    var dicData = new Dictionary<string, object>();
    dicData["name"] = "no name";
    dicData["membershipid"] = 0;
    dicData["level"] = 5.5;

    sh.Update("person", dicData, "id", 1);



    و الی آخر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1392, 18:18 عصر
  2. کد نویسی یا استفاده از اشیاء آماده برای اتصال به بانک اطلاعاتی؟
    نوشته شده توسط SadeGh_SR در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1389, 00:48 صبح
  3. مبتدی: دلیل استفاده از کابل کراس برای اتصال کامپیوتر به روتر
    نوشته شده توسط m.mahnani در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1388, 17:38 عصر
  4. نحوه استفاده از Linked Server برای اتصال به سایر سرورها
    نوشته شده توسط eyelash در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1388, 17:54 عصر
  5. ساختن کلاس برای اتصال به Database
    نوشته شده توسط saghari در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1384, 10:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •