نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد آرگومان های اختیاری

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    ایجاد آرگومان های اختیاری

    سلام. خسته نباشید
    آیا میشه به توابع موجود در کلاس ها یا هر تابع دیگه ای آرگومان اختیاری داد؟
    مثلا تو خود ویژوال استودیو SQLCommand که می خوای تعریف کنی هم می تونی آرگومان ندی و هم می تونی یکی بدی و هم دوتا. این حالت ها رو چطور می شه برای تابع تعریف کرد. ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: ایجاد آرگومان های اختیاری


    //@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    // آرگومان اختیازی
    public string ReturnValue(string name, string family, string nationalCode = null)
    {
    if (nationalCode == null)
    return name + " " + family;
    return name + " " + family + " " + nationalCode;
    }
    //@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


    //@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    // با اورو لود که حرفه ای تره
    public string ReturnValueWithOverLoad(string name, string family)
    {
    return name + " " + family;
    }
    public string ReturnValueWithOverLoad(string name, string family, string nationalCode)
    {
    return name + " " + family + " " + nationalCode;
    }
    //@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(ReturnValue("Mohsen", "Fathi"));
    MessageBox.Show(ReturnValue("Mohsen", "Fathi","0123456789"));


    MessageBox.Show(ReturnValueWithOverLoad("Mohsen", "Fathi"));
    MessageBox.Show(ReturnValueWithOverLoad("Mohsen", "Fathi", "0123456789"));
    }




    اون توابعی که موقع نمونه سازی از یه کلاس نمایش داده میشن متد سازنده نام دارن که با OverLoad ساخته شده .. !!!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: ایجاد آرگومان های اختیاری

    خیلی ممنون از راهنمایت. برام مفید بود
    ولی اینجوری لازم دارم که وقتی تابع رو فراخوانی می کنی هم بتونی اینجوری وارد کنی:
     Add("mehran");

    و هم اینجوری:
     Add(6);

    آیا میشه اینجوری؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 26 دی 1394 در 08:57 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: ایجاد آرگومان های اختیاری

    خب یه تابع با وروردی int ویه تا بع با وروردی string
            public object GetValue(int Val)
    {
    return Val;
    }
    public object GetValue(string Val)
    {
    return Val;
    }


    یا اصلا فراترش






    public static class CustomValue
    {
    public static List<object> Vals = new List<object>();
    public static void AddValue(object Val)
    {
    Vals.Add(Val);
    }
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    CustomValue.AddValue("www.wenda.ir");

    CustomValue.AddValue(6);

    CustomValue.AddValue(true);


    OpenFileDialog dlg = new OpenFileDialog();
    CustomValue.AddValue(dlg);


    Form1 frm = new Form1();
    CustomValue.AddValue(frm);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله CsharpNevisi : شنبه 26 دی 1394 در 08:42 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: ایجاد آرگومان های اختیاری

    خیلی ممنون. کد دوم خیلی به دردم خورد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تعربف تابع با ارگومان های اختیاری
    نوشته شده توسط ICANICAN در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1392, 13:15 عصر
  2. ایجاد ID های اتوماتیک
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 08:20 صبح
  3. چگونگی ایجاد کنترل های مانند XP (بدون Manifest)
    نوشته شده توسط In_Chan_Nafar در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 17 فروردین 1384, 19:45 عصر
  4. ایجاد جلوه های تصویری در وی بی
    نوشته شده توسط Ahmad-VB در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 مهر 1382, 06:06 صبح
  5. آرگومان های خط فرمان ؟ Command Line
    نوشته شده توسط madmax در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 مهر 1382, 11:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •