نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن به صورت تکه تکه فایل [split]

  1. #1

    خواندن به صورت تکه تکه فایل [split]

    سلام من میخوام تکه تکه از بایت 0 شروع کنم فایل رو بخونم و به یک متد بفرستم. آیا کد زیر که نوشتم مشکل داره ؟ ( فکر کنم هر دفعه تو حلقه میاد از 0 تا 1024 رو میخونه)


                while (len > 0 )
    {
    byte[] datas = new byte[1024];
    var n = fs.Read(datas, 0, 1024);

    // Break when the end of the file is reached.
    if (n == 0)
    break;


    md5 = md55(datas);

    var request = new UploadPhoto(5559985, ii, datas);
    await _sender.Send(request);
    await _sender.Recieve(request);

    kk = request.chk;
    len -= n;
    ii++;
    }

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: خواندن به صورت تکه تکه فایل [split]


    var buffer = new byte[1024];
    while (fs.CanRead)
    {
    fs.Read(buffer, 0, buffer.Length);
    md5 = md55(buffer);
    var request = new UploadPhoto(5559985, ii, buffer);
    await _sender.Send(request);
    await _sender.Recieve(request);
    kk = request.chk;
    ii++;
    }
    First,solve the problem then write the code

  3. #3

    نقل قول: خواندن به صورت تکه تکه فایل [split]

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک

    var buffer = new byte[1024];
    while (fs.CanRead)
    {
    fs.Read(buffer, 0, buffer.Length);
    md5 = md55(buffer);
    var request = new UploadPhoto(5559985, ii, buffer);
    await _sender.Send(request);
    await _sender.Recieve(request);
    kk = request.chk;
    ii++;
    }
    نباید offset تایین کنیم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله areeef : شنبه 26 دی 1394 در 22:29 عصر

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: خواندن به صورت تکه تکه فایل [split]

    نه دوست گرامی شما از ابتدای فایل شروع به خوندن میکنید.با هر بار خواندن از فایل اشاره گر داخلی فایل اتومات رو به جلو(بصورت پیشفرض) حرکت میکند.اگر بخوای از نقطه ای غیر از ابتدای فایل شروع به خواندن کنی آنگاه offset نقطه شروع رو بدست میاری سپس با استفاده از تابع Seek اشاره گر رو به نقطه offset هدایت میکنی سپس اقدام به خواندن از فایل میکینی
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: آموزش های HTML5 و CSS3 برای کاربران مبتدی به صورت کاملا تصویری + فایل های تمرین
    نوشته شده توسط REZA_GENERAL در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 29 تیر 1394, 00:34 صبح
  2. مبتدی: آموزش های HTML5 و CSS3 برای کاربران مبتدی به صورت کاملا تصویری + فایل های تمرین
    نوشته شده توسط REZA_GENERAL در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1394, 00:37 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1392, 08:19 صبح
  4. سوال: نوشتن داده به صورت بیتی در فایل
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 30 فروردین 1392, 11:46 صبح
  5. نوشتن عدد به صورت باینری در فایل
    نوشته شده توسط Trinitro در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1387, 16:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •