نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در محاسبه زمان با php

  1. #1

    مشکل در محاسبه زمان با php

    سلام دوستان من کدی نوشتم به شرح زیر:
    $year = time() + (90 * 12*30*24*60*60);
    echo date(Y,$year);
    همانگونه که میبینید برابر این کد باید تایم الان بعلاوه 90سال بشه البته به ثانیه و سپس توسط تابع. Date سال عددی اون که باید بشه حدود 2106 اکو شه ولی نميتونه این را محاسبه کنه یعنی قادر به محاسبه سال 2038 به بعد نیست من از ویندوز 32 بیتی و نرم افزار xampp استفاده میکنم لطفا راهنمایی کنید؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: مشکل در محاسبه زمان با php

    دوست عزیز ، timestamp یک Signed Integer هست و بازه ش مشخصه ، پس تا همون سال ۲۰۳۸ را بیشتر نمیتونه مقدار بگیره و توی سایت PHP هم نوشته و ربطی هم به ۳۲ بیت بودن ویندوز شما نداره.

    The valid range of a timestamp is typically from Fri, 13 Dec 1901 20:45:54 GMT to Tue, 19 Jan 2038 03:14:07 GMT. (These are the dates that correspond to the minimum and maximum values for a 32-bit signed integer). However, before PHP 5.1.0 this range was limited from 01-01-1970 to 19-01-2038 on some systems (e.g. Windows).

  3. #3

    نقل قول: مشکل در محاسبه زمان با php

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ، timestamp یک Signed Integer هست و بازه ش مشخصه ، پس تا همون سال ۲۰۳۸ را بیشتر نمیتونه مقدار بگیره و توی سایت PHP هم نوشته و ربطی هم به ۳۲ بیت بودن ویندوز شما نداره.

    The valid range of a timestamp is typically from Fri, 13 Dec 1901 20:45:54 GMT to Tue, 19 Jan 2038 03:14:07 GMT. (These are the dates that correspond to the minimum and maximum values for a 32-bit signed integer). However, before PHP 5.1.0 this range was limited from 01-01-1970 to 19-01-2038 on some systems (e.g. Windows).
    دوست عزیز یعنی هیچ راهی نیست که با php بشه این تاریخ را محاسبه کرد signed integer یعنی چه آیا میشه محدودیت اون را از بین برد لطفا راهنمایی کنید مرسی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: مشکل در محاسبه زمان با php

    دوست عزیز یعنی هیچ راهی نیست که با php بشه این تاریخ را محاسبه کرد signed integer یعنی چه آیا میشه محدودیت اون را از بین برد لطفا راهنمایی کنید مرسی
    هر نوع داده عددی بازه داره !\
    توضیح بدین دقیقا میخواین چیکار کنین ! تا حالا ندیدم کسی بخواد آینده را تا این اندازه حساب کنه !

  5. #5

    نقل قول: مشکل در محاسبه زمان با php

    $date = new DateTime(date('Y-m-d'));$date->modify('+90 year');echo $date->format('Y-m-d');

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارتباط آپاچی با PHP
    نوشته شده توسط seyed_27 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آبان 1394, 10:39 صبح
  2. سوال: مشکل در ارسال ایمیل با php
    نوشته شده توسط farnaz.saeedi در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1391, 22:04 عصر
  3. مبتدی: مشکل در محاسبه زمان
    نوشته شده توسط alinoori76 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 20 دی 1388, 20:24 عصر
  4. مبتدی: مشکل در ساخت عکس با php
    نوشته شده توسط mst_ab در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 21 آذر 1388, 16:08 عصر
  5. مشکل در برقراری ارتباط با php &mysql
    نوشته شده توسط msafvati در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 بهمن 1387, 09:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •