نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: چطوری میشه loging کریستال ریپرت رو برداشت

  1. #1

    Arrow چطوری میشه loging کریستال ریپرت رو برداشت

    من در فرمم یک دکمه دارم که وقتی فشرده میشه فرم 2 باز میشه که حاوی کریستال ریپورت ویو
    هستش ولی وقتی میخواد نمایش بده صفحه loging باز شده و نام سرور ومشخصات دیگر رو میخواد
    چطور میشه این فرم login را برداشت
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510
    سلام

    حتما سرور رو نمی شناسه که Login رو نشون میده. اول مطمئن شو که کارت رو درست انجام دادی.
    درضمن میتونی از کلاس LoginInfo مربوط به Crystall Reprots استفاده کنی و اونو تنظیم کنی.

    موفق باشی

  3. #3
    من urername و password رو تنظیم نکردم
    اونا رو چهکنم

  4. #4
    مگه از ویژوال استدیو دات نت استفاده نمیکنی ؟
    و اگر از آن استفاده میکنی مگه به دیتا ست کانکت نمیشی ؟

    در اینصورت هیچ زمان پسوردی نیاز نداره

  5. #5
    از طریق کریستال ریپورت به جدول وصل میشم

  6. #6
    اشتباه شما همینه
    شما باید دیتا ست رو به جای جدول انتخاب کنی
    به احتمال زیاد از ویژوال استدیو نسخه 2003 استفاده میکنی که این مشکل رو داری
    اگر درست یادم بیاد شما باید Add New DataSource بود یه گزینه بود که پنجره جدیدی باز میشد و شما فایل دیتاست پروژه رو انتخاب میکردی

    در اینصورت شما فقط کافیه دیتا ست رو هر جور دوست داری پر کنی و دیگه نیازی به ثابت بودن دیتابیس و دانستن جای آن نیست و کار صحیح هم همین روش هست

  7. #7
    حالا حن سعی خودم رو میکنم
    با تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    حالا برای حل این مشکل را ه حل دیگری هم هست

    از طریق کد باید اطلاعات logoninfo رو به کریستال ریپورت بفرستی از داخل برنامه

    من کد رو توی تاپیکی در تالار گزارش سازی با کریستال ریپورت از طرف آقای reza-rad دریافت

    کردم ولی نمی دونم کجا باید بنویسمش

    کد مورد نظر کد زیر می باشد

    CrystalDecisions.Shared.TableLogOnInfo logOnInfo = new CrystalDecisions.Shared.TableLogOnInfo();
    logOnInfo.ConnectionInfo.DatabaseName = "Doctor";
    logOnInfo.ConnectionInfo.ServerName = "server1";
    logOnInfo.TableName="document";
    logOnInfo.ConnectionInfo.Password = "";
    logOnInfo.ConnectionInfo.UserID = "sa";
    rpt.MycrystalReport.Database.Tables[0].ApplyLogOnInfo(logOnInfo);

    لطفا من را راهنمایی کنید

  9. #9
    من کد رو توی تاپیکی در تالار گزارش سازی با کریستال ریپورت از طرف آقای reza-rad دریافت

    کردم ولی نمی دونم کجا باید بنویسمش
    این کد رو شما باید وقتی که می خوای فرمی رو که شامل ریپورت هست فراخوانی کنی بنویسی.
    حالا هم می تونی توی فرم لودش بنویسی و یا فرم دیگه ای که از اونجا این فرم رو باز می کنی.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    عزیز دل رضا جان کدی که دادی مشکل داره

    وقتی در فرم لود می زارمش می گه loginfo رو تعریف نکردی یکم راجع به کد بیشتر توضیح

    بده

    با تشکر

  11. #11
    نباید دقیقا این کد رو کپی کنی اونجا باید کمی تغییرش بدی...
    کدت رو کامل بذار اینجا.
    به همراه متن خطا...

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    خطا متن نداره عزیز دل

    خطا همون خطای محیط وی بی وقتی کد رو می گذارم توی فورم لود می گه مثلا logoninfo تعریف نشده

  13. #13
    آقا مشکل برطرف شد
    اشتباها به table وصل میشدم
    اما حالا با توجه به گفته دوستمون درست شد
    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •