نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: سریع ترین برد در اجرای دستورات

  1. #1

    سریع ترین برد در اجرای دستورات

    سلام؛
    من برد آردوینو UNO CH340G رو دارم که می تونه هر دستور رو در 10 هزارم ثانیه اجرا کنه. به عبارتی اگر بخوام یک LED رو به صورت چشمک زن روشن خاموش کنم، نیاز به 20 هزارم ثانیه دارم تا یک حلقه روشن و خاموش اجرا بشه!!
    در حالی که من به سرعت بسیار بالاتر از این نیازمندم!

    void setup() {
    pinMode(5,OUTPUT);
    }



    void turn(){
    digitalWrite(5,HIGH);
    }
    void off(){
    digitalWrite(5,LOW);
    }
    void loop() {
    turn();
    delay(10);
    off();
    delay(10);
    }


    در زمانهای کمتر از 1 صدم ثانیه عملی صورت نمی گیرد!
    بردی هست که بسیار سریع تر باشه؟! برای چنین کاری باید چه قسمتی از برد توان بالایی داشته باشد؟ پردازنده؟!
    Raspberry Pi 2 مناسبه؟!
    با تشکر

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: سریع ترین برد در اجرای دستورات

    یک نگاه به مشخصات Arduino Due بیاندازید.

  3. #3

    نقل قول: سریع ترین برد در اجرای دستورات

    من نیاز به رعتی معادل 300 هزار بار در ثانیه دارم!!
    چنین سرعتی رو داره؟! اصلا چنین چیزی هست؟!

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: سریع ترین برد در اجرای دستورات

    Arduino Uno که مبتنی بر ATMEGA328 است می تواند 16 میلیون دستور در ثانیه را اجرا کند (16MHZ). حال اینکه کد برنامه شما پس از کامپایل به زبان اسمبلی شامل چند Instruction خواهد بود مشخص می کند که برنامه شما با چه سرعتی می تواند اجرا شود. در صورت کم بودن سرعت می توانید از ATSAMD21G18 استفاده کنید (MCU استفاده شده در Arduino Zero) که با سرعت 48MHZ کار می کند.
    MCU مورد استفاده در Arduino Due با سرعت 84 میلیون Instruction در ثانیه کار می کند (84MHZ).

  5. #5

    نقل قول: سریع ترین برد در اجرای دستورات

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    Arduino Uno که مبتنی بر ATMEGA328 است می تواند 16 میلیون دستور در ثانیه را اجرا کند (16MHZ). حال اینکه کد برنامه شما پس از کامپایل به زبان اسمبلی شامل چند Instruction خواهد بود مشخص می کند که برنامه شما با چه سرعتی می تواند اجرا شود. در صورت کم بودن سرعت می توانید از ATSAMD21G18 استفاده کنید (MCU استفاده شده در Arduino Zero) که با سرعت 48MHZ کار می کند.
    MCU مورد استفاده در Arduino Due با سرعت 84 میلیون Instruction در ثانیه کار می کند (84MHZ).
    به نظر اگر من بخواهم سرعت بیشتری در چشمک زدن LED هایم داشته باشم(هر ال ای دی حدود 300000 بار در ثانیه)، باید کد نویسی را تغییر دهم یا بوردم را؟! چون توضیحاتتون رو در مورد Instruction متوجه نشده ام.
    با تشکر.

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: سریع ترین برد در اجرای دستورات

    اگر بردی مورد نظر رو انتخاب کردید بقیه اش دیگه بستگی به کدنویسی شما داره.

    Instruction به هر یک از دستوراتی گفته میشه که MCU در هر لحظه (هر Tick) اجرا میشه.

  7. #7

    نقل قول: سریع ترین برد در اجرای دستورات

    سلام
    در مورد AVR معمولا با توجه به معماری و مدل حد اقل 12 پالس ساعت برای واکشی هر بایت از دستورات از حافظه و اجرا اون زمان لازمه
    حالا با توجه به اینکه روشن کردن هر پورت 2 دستور اسمبلی محسوب میشه پس میشه محاصبه کنی که چه مقدار زمان لازمه تا یک پین روشن و خاموش بشه
    در نظر بگیر فقط زمان روشن یا خاموش شدن نیست بلکه بازه ای که سطح منطقی به یک برسه هم زمان میبره
    در بهترین حالت ولتاژ ورودی و چندین شرط دیگه حد اقل 6 سیکل دستوری طول میکشه تا یک پالس 0 و 1 ایجاد کنی
    اونم هر 12 پالس ساعت کریستال

    تازه اینها فقط به شرطی که همین یه دستور و داشته باشی

    حالا کریستال و بزار و محاسبه کن
    البته در avr ها پیشرفته تر ممکنه این عدد 12 بخاطر مدیریت ترد ها و ..... بیشتر هم بشه
    موفق باشید

  8. #8

    نقل قول: سریع ترین برد در اجرای دستورات

    ۳۰۰ هزار بار در ثانیه روشن و خاموش شدن یک ال ای دی مگر امکان داره پاسخ ال ای دی بنظر خیلی کند میاد

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد وقفه در اجرای دستورات
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 12 مهر 1393, 00:50 صبح
  2. سرعت در اجرای دستورات و بالا آمدن سریع سایت
    نوشته شده توسط p30online در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 دی 1392, 18:10 عصر
  3. مشکل در اجرای دستورات transact-sql برای ساخت procedure
    نوشته شده توسط m.yazdian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 17 تیر 1387, 12:03 عصر
  4. مشکل در اجرای دستورات sql
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1384, 17:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •