نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: کنترل سفازشی رسم نمودار

  1. #1

    کنترل سفازشی رسم نمودار

    سلام دوستان
    خسته نباشید
    من میخوام یک یورز کنترل بنویسم شبیه این با قابلیت های بیشتر
    اما اولین بارمه میخوام که یوزر کنترل بنویسم
    و زیاد هم گرافیک توی سی شارپ بلد نیستم
    کسی می تونه منو راهنمایی کنه ؟
    به نظرتون از کجا و چگونه شروع کنم؟
    Untitled.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: کنترل سفازشی رسم نمودار

    چرا از mschart خود دات نت استفاده نمیکنید؟

  3. #3

    نقل قول: کنترل سفازشی رسم نمودار

    چون چارت خود مایکروسافت این قابلیت رو نداره که با رفتن موس روی یک نقطه مشخصات اون نقطه رو نشون بده

  4. #4

    نقل قول: کنترل سفازشی رسم نمودار

    کسی نیس منو کمک کنه؟!!!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: کنترل سفازشی رسم نمودار

    سلام
    یه مقدار باید وقت بذارید ولی بعنوان یه راهنمایی مختصر: چارت از چندتا بخش تشکیل شده که باید مقدار و مکان اینها رو محاسبه و رسم کنید.
    1- تایتل یا عنوان نمودار هست که بالای نمودار قرار میگیره که در عکس شما وجود نداره.
    2- لیبل محور عمودی
    3- اعداد یا مقادیر محور عمودی
    4- خود محور عمودی
    4- لیبل محور افقی
    5- اعداد یا مقادیر محور افقی
    6- خود محور افقی
    7- نمودار
    8- جدول یا گرید (همون مربع های زیر نمودار)
    9- راهنمای نمودار (قسمت پایین نمودار شما هست که نوشته ـــــــــــ Graph1)

    در اون کنترلی که میخواید رسم انجام بدید باید رویداد paintش رو انتخاب کنید. برای رسم هم از کلاس Graphics استفاده میشه. حالا در این رویداد یک آرگومان از نوع گرافیک وجود داره PaintEventArgs e
    بخش عمده نمودار شما با خط یا همون متد DrawLine و اعداد و رشته ها هم با متد DrawString از کلاس Graphics رسم میشه. خب شما می تونید مثل زیر یک خط و یک نوشته در این رویداد رسم کنید:

    Graphics _g=e.Graphics;
    _g.DrawLine(new Pen(Color.Red), 50, 50, 50, 300);
    _g.DrawString("label1", this.Font, Brushes.Black, 100, 100);

    با این متدها و چند متد دیگه هر شی گرافیکی رو میشه رسم کرد اما قسمت اصلی کار محاسبات برای پیدا کردن مکان اعداد و رشته ها، شروع خط، پایان خط و ... هست. ضمناً محورها و اون جدول و خود نمودار شما با خط رسم میشه برای رسم خط هم به دو نقطه نیاز داریم. جدول باید با استفاده از دو حلقه for یکی برای خطوط افقی و یکی برای خطوط عمودی رسم بشه.

  6. #6

    نقل قول: کنترل سفازشی رسم نمودار

    خیلی ممنون از راهنمایی تون

  7. #7

    نقل قول: کنترل سفازشی رسم نمودار

    من برای ایجاد یوزر کنترل این نمودار این ها رو نوشتم

    public Chart1()
    {
    InitializeComponent();

    this.SetStyle(ControlStyles.AllPaintingInWmPaint, true);
    this.SetStyle(ControlStyles.UserPaint, true);
    this.SetStyle(ControlStyles.DoubleBuffer, true);


    this.Paint += new PaintEventHandler(drawline);
    Invalidate();
    }
    public enum xaxistype
    {
    date,
    time,
    number,
    };
    public void drawline(Object sender, PaintEventArgs _g)
    {


    Graphics g = _g.Graphics;
    g.DrawLine(new Pen(color), 30, 190, 450,190);

    }


    private Color color = Color.Violet;
    private xaxistype _xaxistype = xaxistype.number;

    تا وقتی که کنترل روی فرم قرار میگیره اجزای اصلی نمودار باشن
    فقط مساله اینجاس که چون من اعداد می دم برای سایز خطم با تغییر اندازه کنترلم ،سایز خط تغییر نمی کنه
    و می دونم سایز خط و بقیه اجزایی که میخوام در اول ایجاد کنترل باشن رو پیش فرض باید مقدار بدم
    اما با تغییر سایز کنترلم چطور اونارو تغییر سایز بدم ؟

  8. #8

    نقل قول: کنترل سفازشی رسم نمودار

    نقل قول نوشته شده توسط m. hamide7 مشاهده تاپیک
    چون چارت خود مایکروسافت این قابلیت رو نداره که با رفتن موس روی یک نقطه مشخصات اون نقطه رو نشون بده
    این لینک رو ببین
    http://www.forum.a00b.com/showthread...pid=100#pid100

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: کنترل سفازشی رسم نمودار

    برای تغییر اندازه خطوط، باید از طول و عرض کنترل مورد نظر کمک بگیرید مثلاً شما می دونید که خط عمودی شما از پایین کنترل 50 پیکسل بالاتره و از بالای کنترل 50 پیکسل پایینتر. خب اینجا نقطه ها مون به فرض میشه:

    Point p1 = new Point(100, 50);
    Point p2 = new Point(100, this.Height - 50);

  10. #10

    نقل قول: کنترل سفازشی رسم نمودار

    من با استفاده از این کتاب که لینکشو گذاشتم یک یوزر کنترل برای رسم نمودار طراحی کردم
    اما اموزش توی این کتاب به این صورته که یک ارایه از پوینت بهش میدی و اون در هنگام رسم اجزای نمودار
    چیزهایی از قبیل خط های اطراف گرید و عنوان ها و اینا
    نقاط رو هم رسم می کنه
    یعنی اگه بخوام یک به ارایه ی نقاطم اضافه کنم و اون رسم بشه باید یکی از خصوصات نمودار رو هم تغییر بدم تا اون نقاط رو جدید رسم کنه
    اما من می خوام در تیک تایمر برای نمودار نقطه اضافه کنم و اون فقط اون نقاط رو رسم کنه
    نه اینکه کل نمودار رو رفرش کنه
    سورسش رو هم گذاشتم
    کسی می تونه کمکم کنه ایا ؟؟؟
    https://www.google.com/url?sa=t&rct=...13943665,d.bGQ



    chart.rar

  11. #11

    نقل قول: کنترل سفازشی رسم نمودار

    کسی نیس راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: کنترل سفازشی رسم نمودار

    نقل قول نوشته شده توسط m. hamide7 مشاهده تاپیک
    کسی نیس راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    برو به این آدرس

    https://barnamenevis.org/showthread.p...%D9%87-MSCHART


  13. #13

    نقل قول: کنترل سفازشی رسم نمودار

    ممنون از کمکتون این رو دیدم ولی مشکل من تو نوشتن Dll

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کنترل سفازشی رسم نمودار

    نقل قول نوشته شده توسط m. hamide7 مشاهده تاپیک
    یه نفر پیدا نمی شه به من کمک کنه
    مشکل شما اینه که با رفتن موس روی یک نقطه مشخصات اون نقطه رو نشون بده ؟؟؟؟؟

  15. #15

    نقل قول: کنترل سفازشی رسم نمودار

    اره
    و هم اینکه موقع رسم خطوط پرش داره

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کنترل سفازشی رسم نمودار

    نقل قول نوشته شده توسط m. hamide7 مشاهده تاپیک
    اره
    و هم اینکه موقع رسم خطوط پرش داره
    ................................................. با حرکت دادن ماوس در محدوده چارت طول و عرض رو هم در تول تیب به همراه نشانگر ماوس نشون می ده و هم در لیبل ها
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. رسم نمودار و استفاده از کنترل Chart
    نوشته شده توسط asghar2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 24 آذر 1391, 10:37 صبح
  2. معرفی کنترل برای رسم نمودار
    نوشته شده توسط akhavan_a در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1391, 10:22 صبح
  3. رسم نمودار با کنترل chart با داده های پیوست
    نوشته شده توسط mrezaf در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آبان 1390, 09:24 صبح
  4. سوال: کنترل رسم نمودار
    نوشته شده توسط Reza Safa در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 10 دی 1389, 09:29 صبح
  5. رسم نمودار
    نوشته شده توسط mehrzad007 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 21 اسفند 1385, 16:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •