نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: آیا فایل آیکون خاصی دارد؟

  1. #1

    آیا فایل آیکون خاصی دارد؟

    سلام
    برای گرفتن آیکون یک فایل به صورت زیر عمل می شود:
    Icon icon = Icon.ExtractAssociatedIcon("fileName");

    این کد اگر فایل آیکون خاصی به غیر از آیکون نوع خود داشته باشد، آن را بر می گرداند.
    در حالتی که آیکون خاصی نباشد یک آیکون پیش فرض را بر می گرداند.
    چطور میشه فهمید یک فایل آیکون خاص دارد یا نه؟ یعنی آیکونی که این کد بر می گرداند با آیکون پیش فرض متفاوت است؟ به طور خلاصه چطور میشه آیکون پیش فرض را گرفت؟

  2. #2

    نقل قول: آیا فایل آیکون خاصی دارد؟

    سلام
    مشکل حل شد.
    برای افرادی که با این مشکل روبرو بشند، دو روش رو میزارم.
    1- شما می تونید از روشی که در آدرس زیر اومده استفاده کنید( یک کلاس تعریف کرده)
    http://atakala.com/browser/Item.aspx...s&dict_id=1955

    2- می تونید یک فایل با همون extension در temp ایجاد کنید و بعد آیکون اون رو بگیرید.( فراموش نکنید فایل رو پاک کنید)

    بعد می تونید با مقایسه آیون حاصل از یکی از این روش ها با آیکونی که از طریق روش گفته شده در پست اول بدست اومده بفهمید که آیا فایل آیکون خاص داره یا نه

تاپیک های مشابه

  1. ایا فایل restore شده احتیاج به attach دارد؟
    نوشته شده توسط FATEMEHF در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1391, 15:16 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 27 بهمن 1390, 00:50 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1384, 23:51 عصر
  4. آیا متد Find وجود دارد؟
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 23 آذر 1383, 01:41 صبح
  5. آیا فایل بانک اطلاعاتی بزرگ مشکل ساز است یا خیر ؟
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 19 تیر 1383, 14:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •