نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ثبت در Database

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    ثبت در Database

    سلام
    من تازه وارد محیط #c شدم و برای اضافه کردن رکورد به پایگاه داده از نوع SQL Server که با خود #c ساختم از کد زیر استفاده میکنم:

    SqlConnection con = newSqlConnection();


    con.ConnectionString = "server=(local);database=andikator;trusted_connect ion=yes";


    SqlCommand com = newSqlCommand();
    com.Connection = con;


    com.CommandText = "insert into S (titles,matters,dates) ";
    com.CommandText += "values (@titles,@matters,@dates)";
    com.Parameters.AddWithValue("@titles", title_ts.Text);
    com.Parameters.AddWithValue("@matters", matter_TR.Text);
    com.Parameters.AddWithValue("@dates", date_TS.Text);
    con.Open();


    com.ExecuteNonQuery();


    con.Close();
    title_ts.Text = "";
    matter_TS.Text= "";


    MessageBox.Show("ثبت با موفقیت انجام شد", "", MessageBoxButtons.OK);

    من اصلا تا بحال با #c کار نکردم وقتیم این کد رو اجرا میکنم و روی باتون ثبت کلیک میکنم این خطا که تو تصویر هست ظاهر میشه.
    طفا کمکم کنید و در نظر داشته باشین که کاملا مبتدی هستم.
    پیشاپیش ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : دوشنبه 05 بهمن 1394 در 15:26 عصر دلیل: اصلاح تگ کد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    نقل قول: ثبت در پایگاه داده

    سلام دوست عزیز
    فکر میکنم این مشکل از ConnectionString شما باشه
    اینو کوری استرینگو بزار جای قبلی

    String strQueryString=@"server=.;database=MyDataBaseName;  Integrated Security=true"
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 05 بهمن 1394 در 19:12 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: ثبت در Database

    سلام
    دوست عزیز از توجه تون بسیار ممنونم ولی متاسفانه بازم هم همون خطا ظاهر میشه

  4. #4
    دوست عزیز از کد زیر استفاده بفرمایین

    String strQueryString=@"server=Data source=.\\SQLEXPRESS;database=MyDataBaseName; Integrated Security=true"

    ببینین درست میشه.


    از لینک زیر هم میتونی استفاده کنی.
    http://programming.itpro.ir/articles...D8%B1%D9%85%29


    البته میشه بگی که چطور از دیتا بیس sql server ی که داری تو خود سی شارپ استفاده کردی؟یعنی اول database رو ساختی بعد detach کردی و تو سی شارپ استفاده کردی؟ اگه اینجوری باشه خطایی که رخ میده به این دلیل هستش.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: ثبت در Database

    سلام
    بله از SQL خود #C استفاده کردم من کد شمارم گذاشتم ولی بازم همون خطا تکرار میشه من پروژه رو ضمیمه می کنم چون در زبان #C مبتدیم به احتمال قوی کد نویسی من اشتباهه لطفا خودتون مشاهده کنید و ببینید کجای کارم اشتباه هستش .
    ممنونم
    http://s6.picofile.com/file/82353319...kator.rar.html

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    نقل قول: ثبت در Database

    دوست عزیز شما تو Server Explorer روی دیتابیست که کلیک کنی، تو قسمت Properties کانکشن استرینگ خودتو ببینی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: ثبت در Database

    فرمایش شما صحیح ولی خب چرا اون خطای بالای تکرار میشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: ثبت در Database

    دوستان کسی نمیتونه کمک کنه ؟ شما خودتون از چه روشی برای ثبت استفاده می کنید یا حداقل یک پروژه نمونه هم باشه کافیه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: ثبت در Database

    سلام
    من توی پروژه هام برای چهار عملیات (اضافه.حذف.ویرایش.جست و جو) بیشتر از sp استفاده میکنم و پیشنهاد می کنم شما هم از همین روش استفاده کنید.

    نمونه کد اضافه کردن رکورد توسط sp

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;

    string connection = "Data Source=(local);Initial Catalog=test_pro;Integrated Security=True";
    SqlConnection con = new SqlConnection(connection);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@c_name", textBox1.Text.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue("@c_lname", textBox2.Text.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue("@c_tarikhtavalod", maskedTextBox1.Text.Trim());
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("save");
    this.Cursor = Cursors.Default;
    }

    اگر نیاز به توضیح بیشتری داشتی بگو تا بیشتر توضیح بدم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ثبت در database از طریق textbox
    نوشته شده توسط masoudseddighi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 شهریور 1389, 03:08 صبح
  2. سوال: مشکل ثبت در database
    نوشته شده توسط victory89 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 18:46 عصر
  3. سوال: ثبت فیلد قیمت در database بدون علامت جدا کننده
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1388, 17:51 عصر
  4. کم شدن ارقام پس از هر بار ثبت شدن در DataBase
    نوشته شده توسط T_E_X_A_S در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 17 آذر 1387, 21:40 عصر
  5. مشکل با ثبت تاریخ در DataBase
    نوشته شده توسط shaghayegh_6113 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 13:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •