نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کد ذخیره قایل پشتیبان در Database

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    کد ذخیره قایل پشتیبان در Database

    با سلام چگونه میتوان با کد نویسی ef .فایل پشتیبان با فرمت *.bak را در داخل دیتابیس sql .ذخیره کرد.؟

    این کد برای تصویره چگونه میتوان به فایل تبدیل کرد.

    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    pictureBox1.Image.Save(ms, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Bmp);
    byte[] arrPic = ms.GetBuffer();
    ms.Close();
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 06 بهمن 1394 در 02:44 صبح

  2. #2

    نقل قول: کد ذخیره قایل پشتیبان در Database

    با استفاده از کلاس File و متد ReadAllByte به آرایه ای از بایت تبدیل و ذخیره کنید.

    ولی یک سوال پیش میاد و اون اینکه نسخه پشتیبان رو در همون دیتابیسی میخواهید ذخیره کنید که ازش پشتیبان گرفتید؟ اگر آره که با چند بار تهیه پشتیبان و ذخیره حجم دیتابیس به صورت فزاینده ای بالا میره.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 30 اردیبهشت 1395 در 04:15 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: کد ذخیره قایل پشتیبان در Database

    تشکر اقای افراد نه . من چندین دیتابیس دارم برای هر سال یک دیتابیس در پوشه بنام سال مثلا1394 حالا میخواه تمام این پوشه ها در دیتابیس اکسس ذخیره کنم برای پشتیبان گیری از کل سالها.
    یک برنامه دارم اینکارو کرده برام جالب بود.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: کد ذخیره قایل پشتیبان در Database

    دوستان اگر ممکنه ذخیره فایل در دیتابیس با لینک . موفق نشدم با راهنمایی دوستان انجام بدم

تاپیک های مشابه

  1. ویرایش ی datagrid و ذخیره ی آن در database
    نوشته شده توسط sepideh06 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 24
    آخرین پست: دوشنبه 24 تیر 1398, 19:08 عصر
  2. ذخیره مسیر عکس در DataBase
    نوشته شده توسط saber4166 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 تیر 1388, 20:24 عصر
  3. ذخیره کردن عکس در Database
    نوشته شده توسط ascpro در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 23:34 عصر
  4. DataGridView و ذخیره اطلاعات dataset در database
    نوشته شده توسط mokhtare در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 بهمن 1384, 21:30 عصر
  5. ذخیره متن html در database
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1384, 16:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •