نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فیلد های YES/No در اکسس

  1. #1

    فیلد های YES/No در اکسس

    سلام دوستان عزیز
    من یه سری فیلد دارم که با مقادیر Yes NO باید ذخیره بشن توی دیتابیس اکسس
    اگه کاربر چک باکس رو تیک زد توی مثلا Cover کلمه YES تایپ بشه

    OleDbConnection connection = new OleDbConnection(strConnecTion);
    OleDbCommand cmCommand = new OleDbCommand();
    cmCommand.Connection = connection;
    cmCommand.CommandText = "insert into irani(FilmeName,Kargardan,TahiyeKonande,Bazigaran, Catagory,SaleTolid,LinkeDL,Kholase,Hajm,ModatZaman ,CoverVIS) values ('" + textBox1.Text + "','" + textBox2.Text + "','" + textBox5.Text + "','" + textBox6.Text + "','" + comboBoxEdit1.Text + "','" + textBox3.Text + "','" + textBox8.Text + "','" + textBox7.Text + "','" + textBox4.Text + "','" + spinEdit1.Value + "','"+checkEdit1.Checked.ToString ()+ "')";
    connection.Open();
    cmCommand.ExecuteNonQuery();
    connection.Close();


    ببینید توی اکسس نوع فیلد کاور رو از نوع YEs No دادم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: فیلد های YES/No در اکسس

    نیازی به تک کوتیشن دو طرف مقدار boolean نیست.
    + "'," + checkEdit1.Checked + ")";

    اما برای حفظ امنیت دیتابیس(جلوگیری از SQL injection) از پارامتر استفاده کنید
                cmCommand.CommandText = "insert into irani(FilmeName,Kargardan,TahiyeKonande,Bazigaran,  Catagory,SaleTolid,LinkeDL,Kholase,Hajm,ModatZaman  ,CoverVIS) values(@FilmName,@Kargardan,@TahiyeKonande,@Baziga  ran,@Catagory,@SaleTolid,@LinkeDL,@Kholase,@Hajm,@  ModatZaman,@CoverVIS)";
    cmCommand.Parameters.AddWithValue("@FilmName", textBox1.Text);
    //...
    cmCommand.Parameters.AddWithValue("@CoverVIS", checkEdit1.Checked);

  3. #3

    نقل قول: فیلد های YES/No در اکسس


    cmd.CommandText = "insert into irani(FilmeName,CoverVIS) values(@FilmName,@CoverVIS)";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@CoverVIS", checkBox1.Checked);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@FilmName", textBox1.Text);

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 06 بهمن 1394 در 22:11 عصر

  4. #4

    نقل قول: فیلد های YES/No در اکسس

    ممنون از دوستان
    حال سوال من اینه چطوری مقدار که توی بانک دخیره شده رو توی چک باکس اعمال کنم

تاپیک های مشابه

  1. اتصال دو RadioButton به فیلد Yes/No در Access 2007
    نوشته شده توسط ismaeel در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 20 آذر 1389, 11:57 صبح
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 29 خرداد 1389, 17:44 عصر
  3. چاپ مقدار فارسی فیلد های yes\No
    نوشته شده توسط sysman_20 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مرداد 1388, 05:22 صبح
  4. چطوری میشه اسامی فیلد های یک دیتا بیس اکسس رو نشان داد؟
    نوشته شده توسط peyman-m در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1385, 17:56 عصر
  5. مشکل CheckBox در فیلدهای Yes/No در Grid View 2005
    نوشته شده توسط Chabok در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1385, 16:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •