نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا در هنگام خواندن RSS سایت خبری

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    خطا در هنگام خواندن RSS سایت خبری

    سلام دوستان گرامی.
    من این برنامه رو برای خواندن سایت خبری نوشتم ، ولی متاسفانه خطا داره که حتی نمی دونم از چی هست ؟به این خاطر که دارم تازه آموزش می بینم و مبتدی هستم ...
    لطف بفرمایید راهنماییم کنید .
    و یه درخواست دیگه اینکه شما خودتون Source یک سایت خبری رو باز بفرمایید ، خلاصه خبری رو در کدام تگ می نویسند ، تا جایی که من دیدم فقط تیتر ها رو نوشتن ؟؟؟
    ممنونم

    class RssItem
    {
    public string title;
    public string link;
    public string desciption;
    public override string ToString()
    {
    return title;
    }
    }
    //------------------------------------------------------------
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    WebRequest wr = WebRequest.Create("http://www.cnn.com/rrs.php");//url to read rss site
    Stream stream = wr.GetResponse().GetResponseStream();
    XmlDocument rss = new XmlDocument();
    rss.Load(stream);
    XmlNodeList items = rss.SelectNodes("rss/channel/item");

    foreach (XmlNode item in items )
    {
    RssItem rssItem = new RssItem();
    rssItem.title = item.SelectSingleNode("title").InnerText;
    rssItem.desciption = item.SelectSingleNode("description").InnerText;
    rssItem.link = item.SelectSingleNode("link").InnerText;
    listBox1.Items.Add(rssItem);
    }
    }

    1-29-2016 10-29-06 AM.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: خطا در هنگام خواندن RSS سایت خبری

    داره خطای 404 رو میده .. !!!
    404 یعنی صفحه http://edition.cnn.com/rrs.php وجود نداره ... !!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    نقل قول: خطا در هنگام خواندن RSS سایت خبری

    سلام دوباره ممنون . خوب این آدرسدهی رو باید چه طور انجام بدم ؟ یه نمونه رو برام بنویسید لطفا سوال دیگه من ؛ اینه که همه وب سایت ها Html Source یکسانی ندارند ؟ مپلا یه وب سایت خلاصه خبرها رو در تگ h5 و یکی دیگه در h4 قرار میده و تفئت های ریز و زیادی با هم دارند ؟ درسته ؟ آدرس

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: خطا در هنگام خواندن RSS سایت خبری

    اگه میخوایید از RSS استفاده کنید که همشون XML کار مینکنن و از تگ های HTML استاده نمیشه ... یه سری تگ با نام دلخواه هستش که تو هر سایتی میتونه تغییر کنه و بهش میگن NOD ... !!!!

    شما باید ببینی این سایت اصلا RSS داره یا نه

تاپیک های مشابه

  1. خطا در هنگام خواندن فایل از بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط fatima81 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 20 دی 1394, 13:48 عصر
  2. سوال: خطا در هنگام راه اندازي سايت
    نوشته شده توسط hraeissi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 آذر 1390, 10:58 صبح
  3. سوال: خطا در هنگام خواندن StreamReader
    نوشته شده توسط pooria_kia در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 11 بهمن 1389, 18:04 عصر
  4. خطا در هنگام ورد به سایت
    نوشته شده توسط razeghaik1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 18 دی 1389, 19:16 عصر
  5. خطا در هنگام خواندن اطلاعات GridView
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 03 اردیبهشت 1389, 22:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •