نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: فعال کردن ماکرو ها در بخش ماکرو ستینگ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    فعال کردن ماکرو ها در بخش ماکرو ستینگ؟

    سلام
    به صورت پیش فرض برنامه آفیس استفاده از ماکروها و کدهای وی بی را در حالت غیر فعال قرار داده است. فعال کردن یا باید به صورت دستی انجام شود یا استفاده از دستوراتی که رجیستری را تغییر می دهد. معمولا در شرکتها و ادارات بزرگ بخش فناوری کنترل را در اختیار داشته و اجازه تغییرات در رجیستری وجود ندارد و باید به شکل دستی این فعال سازی انجام شود.
    با توجه به اینکه انجام دستی این کار و راهنمایی کاربران دشوار است آیا می توان راه جایگزین و ساده ای پیدا کرد که با مشکل عدم اجازه تغییر در رجیستری هم مواجه نشویم و کاربران با اجرای یک فایل (شاید دستورات اسکریپت) قبل از اجرای فایل اصلی ماکرو ها را فعال کنند

  2. #2

    نقل قول: فعال کردن ماکرو ها در بخش ماکرو ستینگ؟

    سلام شما میتونید با ایجاد یک جدول و قرار دادن یک پیام در ابتدای اجرای برنامه از اون بخاید تا فعال سازی رو به شکل دستی انجام بده.

  3. #3

    نقل قول: فعال کردن ماکرو ها در بخش ماکرو ستینگ؟

    سلام
    در این مورد بر خلاف سایر گزینه های معمول در اکسس و آفیس، باید در رجیستری ویندوز تغییراتی ایجاد بشه که میتونید از کد زیر استفاده کنید. عدد 12 مربوط به آفیس 2007 هست و برای آفیس 2010 باید عدد 14 رو جایگزین کنید (آفیس 2013 رو نمیدونم احتمالا 16). هر چند که میتونید هر دو خط رو اضافه کنید که مطمئن بشید. مثال :
    Dim ChangeReg As ObjectSet
    ChangeReg = CreateObject("WScript.Shell")
    ChangeReg.Regwrite "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Office\12.0\ Access\Security\VBAWarnings", "1", "REG_DWORD"
    ChangeReg.Regwrite "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Office\14.0\ Access\Security\VBAWarnings", "1", "REG_DWORD"


    اینجوری مطمئن میشید که اگر آفیس کاربر 2007 یا 2010 یا ... بود تغییرات اعمال میشه. من هر دو خط رو قرار دادم و اروری نداد ولی بازم شما با چند ورژن آفیس و چند ویندوز مختلف تست کن تا مطمئن بشی.
    برای مشاهده تغییرات هم که میدونید :
    files -> options -> trust center -> trust center settings... -> macro settings

  4. #4

    نقل قول: فعال کردن ماکرو ها در بخش ماکرو ستینگ؟

    البته در پست قبل اون وسط یک فاصله ای بین بک اسلش و Access افتاده که مربوط به ادیتور سایت هست. نباید فاصله داشته باشه...

  5. #5

    نقل قول: فعال کردن ماکرو ها در بخش ماکرو ستینگ؟

    سلام.
    یه فایل که این تنظیمات را انجام میده میزارم که از سایت مانتیس دانلود کردم.
    با فعال کردن فایل تنظیمات رجیستری را انجام میده.برای آفیس 2007و2010خودم تست کردم مشکلی نداره.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: فعال کردن ماکرو ها در بخش ماکرو ستینگ؟

    عالی بود
    ممنون saeed28541
    برای من آفیس 2016 بود چند تا خط دیگه با شماره 16 و 17 و 18 و 19 به کدهای رجیستری فایل پیوستی اضافه کردم و اجرا کردم، جواب داد
    ممنون

  7. #7

    نقل قول: فعال کردن ماکرو ها در بخش ماکرو ستینگ؟

    نقل قول نوشته شده توسط e601 مشاهده تاپیک
    سلام
    در این مورد بر خلاف سایر گزینه های معمول در اکسس و آفیس، باید در رجیستری ویندوز تغییراتی ایجاد بشه که میتونید از کد زیر استفاده کنید. عدد 12 مربوط به آفیس 2007 هست و برای آفیس 2010 باید عدد 14 رو جایگزین کنید (آفیس 2013 رو نمیدونم احتمالا 16). هر چند که میتونید هر دو خط رو اضافه کنید که مطمئن بشید. مثال :
    Dim ChangeReg As ObjectSet
    ChangeReg = CreateObject("WScript.Shell")
    ChangeReg.Regwrite "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Office\12.0\ Access\Security\VBAWarnings", "1", "REG_DWORD"
    ChangeReg.Regwrite "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Office\14.0\ Access\Security\VBAWarnings", "1", "REG_DWORD"


    اینجوری مطمئن میشید که اگر آفیس کاربر 2007 یا 2010 یا ... بود تغییرات اعمال میشه. من هر دو خط رو قرار دادم و اروری نداد ولی بازم شما با چند ورژن آفیس و چند ویندوز مختلف تست کن تا مطمئن بشی.
    برای مشاهده تغییرات هم که میدونید :
    files -> options -> trust center -> trust center settings... -> macro settings
    ببخشید توی کدوم رویداد این کدها رو بزاریم؟
    و همچنین فرمودین که کدهای VB و ماکروها غیر فعال هستن پس این کدها چجوری کار کنن؟

  8. #8

    نقل قول: فعال کردن ماکرو ها در بخش ماکرو ستینگ؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeed28541 مشاهده تاپیک
    سلام.
    یه فایل که این تنظیمات را انجام میده میزارم که از سایت مانتیس دانلود کردم.
    با فعال کردن فایل تنظیمات رجیستری را انجام میده.برای آفیس 2007و2010خودم تست کردم مشکلی نداره.
    این پسود داره که برادر میشه پسوردش رو هم لطف بفرمایید
    ویرایش
    عذر میخام گویا این مطلب مال خیلی وقت پیشه و پسوردش mantis.ir
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : چهارشنبه 17 دی 1399 در 11:41 صبح

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: وردپرس : فعال کردن پلاگین ها در قالب
    نوشته شده توسط arenaw در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مرداد 1392, 18:51 عصر
  2. غیر فعال کردن shortkey ها در زمان اعمال سطح دسترسی
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 آذر 1391, 17:39 عصر
  3. غیر فعال کردن لینک ها در WebBrowser
    نوشته شده توسط ali reza mansoori 2 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 تیر 1391, 10:07 صبح
  4. غیر فعال کردن scroll ها در فرم MdiContainer
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 مهر 1387, 09:12 صبح
  5. سوال: غیر فعال کردن منو ها در فرم اصلی
    نوشته شده توسط فاطمه وطن دوست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 خرداد 1387, 13:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •