نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد لیست باکس در PHP

  1. #1

    Exclamation ایجاد لیست باکس در PHP

    با سلام دوستان
    من میخوام یه لیست باکس درست کنم تو نت هر چقدر گشتم کسی آموزش نداده بود
    بعد این لیست باکس از سرور خونده بشه به این صورت که من یه ستون تعریف کنم تو پایگاه دادم و اون لیستو بیاد تو این لیست باکس قرار بده
    بعد میخوام اعتبار سنجی کنه یعنی اگه کاربری یکی از این موارد از لیست رو انتخاب کرد برای نفر بعدی نمایش نده که اون انتخاب نکنه

  2. #2

    نقل قول: ایجاد لیست باکس در PHP

    کسی بلد نیست ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: ایجاد لیست باکس در PHP

    ساختن لیست که مربوط به html میشه
    کد HTML:
    <select>
        <option value="shomare1">Gozine 1</option>
        <option value="shomare2">Gozine 2</option>
        <option value="shomare3">Gozine 3</option>
        <option value="shomare4">Gozine 4</option>
        <option value="shomare4">Gozine 4</option>
    </select>
    اینکه از سرور خونده بشه باید به دیتابیس متصل بشید (بهترین روش)
    ی جدولی درست کنی سه ستون (ستون اول id ستون دوم value ستون سوم isSelected )
    وقتی کاربر ی گزینه رو انتخاب میکنه مقدار isSelected رو برار 1 بزار
    برای خواندن این اطلاعات هم شرط
    WHERE isSelected=0
    رو بزار حله

  4. #4

    نقل قول: ایجاد لیست باکس در PHP

    داداش کلا از چیزایی که گفتی فقط من یه Table تونستم بسازم با این چیزایی که گفتی تازه نفهمیدم چجوری مقدار isSelected رو 1 کنم
    بعد این فیلدامو دقیقا کجا بزارم که از سرور بخونه یعنی تو دیتابیس تو کجا بزارم که بخونه
    بعد تو PHP با چه کدی بزنم تا اینا بیاد بالا

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: ایجاد لیست باکس در PHP

    من خلاصه وار نقشه کلی رو گفتم وگرنه ساختنش که خیلی کارداره
    با mySQL باید به دیتابیس وصل بشی و با دستور UPDATE مقدار isSelected رو 1 کنی

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد لیست باکس با دخالت php
    نوشته شده توسط hemathemat در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1393, 10:09 صبح
  2. نحوه ایجاده لیست باکس در PHP?
    نوشته شده توسط siamakb در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 خرداد 1392, 17:30 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 شهریور 1391, 00:04 صبح
  4. سوال: خطا در ايجاد ليست باكس
    نوشته شده توسط Fatollah_ghazi در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 بهمن 1389, 22:44 عصر
  5. ايجاد دو شرط در ليست باكس در نمايش جدول
    نوشته شده توسط zzzzzza در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 آبان 1389, 16:17 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •