نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در ارسال ایمیل (ایمیل دوباره ارسال می شود)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    مشکل در ارسال ایمیل (ایمیل دوباره ارسال می شود)

    با سلام
    برای ارسال از کد زیر استفاده می کنم اما مشکل داره و هر بار دو تا ایمیل ارسال میشه
    کسی می دونه مشکل کجاست
    در ضمن شماره پورت ها در نمونه های مختلف فرق داره چه فرقی داره بعضی ها 25 و بعضی ها587 و ...

     try
    {

    MailMessage message = new MailMessage();
    message.From = new MailAddress(txtfrom.Text);
    message.To.Add(txtto.Text);
    message.Subject = txtsub.Text;
    message.IsBodyHtml = true;
    message.Priority = MailPriority.Normal;
    message.Body = txtmessage.Text;
    SmtpClient client = new SmtpClient(txtsmtp.Text);
    NetworkCredential cred = new NetworkCredential(txtfrom.Text, txtpass.Text);
    client.EnableSsl = true;
    client.Credentials = cred;
    client.Port = 587;
    client.Send(message);


    client.Send(message); // تلاش برای ارسال ایمیل
    button1.Text = "ارسال";
    MessageBox.Show("ارسال با موفقیت انجام شد");
    }

    catch (SmtpException ex)
    {
    button1.Text = "ارسال";
    MessageBox.Show("دوباره سعی نمایید");
    }

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل (ایمیل دوباره ارسال می شود

    دوست عزیز وقتی دوبار از
    client.send(message);

    استفاده می کنید توقع دارید یکبار ارسال بشه؟
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارسال ایمیل با .net 2
    نوشته شده توسط sre.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1387, 15:21 عصر
  2. مشکل در ارسال ایمیل با فایل ضمیمه و متن نامه
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش PHP
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 17:59 عصر
  3. مشکل در ارسال تعداد زیادی ایمیل
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1384, 16:19 عصر
  4. مشکل در ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط ghaum در بخش Classic ASP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1383, 13:47 عصر
  5. مشکل در ارسال form توسط ایمیل
    نوشته شده توسط Doctor Sinohe در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1382, 23:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •