نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: پیغام ADODB.Connection error '800a0e7a'

  1. #1

    پیغام ADODB.Connection error '800a0e7a'

    با سلام خدمت شما
    بعد از تغییر شرکت هاستیننگ در سایتی که با asp کار شده است پیغام خطای زیر مشاهده می شود:
    ADODB.Connection error '800a0e7a'
    Provider cannot be found. It may not be properly installed.
    /conn.asp, line 5
    خط پنجم فایل مورد نظر به شرح زیر است:
    oConn.Open "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=
    این خط در گذشته به شکل زیر بود:
    oConn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source="
    در ویندوز سرور 2012 فایل : msjetoledb40.dll مشکل ثبت داشت چرا که این فایل تنها برای ویندوز ایکس پی و 2003 ارائه شده است.
    فایل پایگاه داده ما اکسس 2000 هست و با پسوند mdb
    ما از هاستینک خواستیم که در سرور نرم افزار لینک زیر رو نصب کنند:
    نصب نرم افزار موجود در لینک زیر:
    https://www.microsoft.com/en-us/down....aspx?id=13255
    کاری که امروز از هاستینگ می خوام برامون انجام بده دانلود و نصب نرم افزار زیر هست:
    http://www.microsoft.com/download/en....aspx?id=23734
    باید گفت که این سایت در سرور 2003 و ویندوز 7 بدون مشکل کار می کند. اما در سرور 2012 با پیغام بالا مواجه می شود.
    ممنون میشم دوستان کمک کنن مشکل حل بشه خیلی دنبال راه حل هستم در اینترنت هم چیزی پیدا نکردم
    آیا با دانلود و نصب اون امید هست که مشل حل بشه؟
    اگر می تونستم جوری بفهمم که در ویندوز سون چه فایلی هست که باعث میشه سایت بالا بیاد نسخه سرور اون پیدا می کردم و در اختیار هاستینک قرار می دادم تا مشکل حل بشه.
    فایل کانکشن ایترینگ هم به شرح زیر هست:
    <% 'filePath = Server.MapPath("ashura.mdb")
    Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    oConn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=D:\Domains\"
    %>
    ممنون میشم دوستان کمک کنن.

  2. #2

    نقل قول: پیغام ADODB.Connection error '800a0e7a'

    بنده اومدم یه کاری انجام دادم پایگاه داده را به sql تغییر دادم در سیستم لوکال و کانکشن استرینگ رو به حالت زیر در آوردم:
    <%
    Set cnn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    cnn.open "PROVIDER=SQLOLEDB;DATA SOURCE=.\SQLEXPRESS;UID=sa;PWD=123456;DATABASE= "
    %>

    وقتی آدرس را در لوکال زدم پیغام زیر رو می ده:
    Microsoft VBScript runtime error '800a01a8'
    Object required: ''
    /top.asp, line 96
    خط 96 فایل مورد نظر به شرح زیر است:
    set ors=oconn.execute("select * from mataleb where groh='elanat' ORDER BY id DESC ")
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ADODB.Connection error '800a0e7a' --Provider cannot be found. It may not be properly installed
    نوشته شده توسط هواشناس در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 10:39 صبح
  2. سوال: نحوه ارتباط از طریق ADODB.Connection بافایل خارجی
    نوشته شده توسط M.Javad در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1387, 15:18 عصر
  3. این مشکل معمولا کی پیش میاد my sql connection error
    نوشته شده توسط samaneh_h در بخش PHP
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 27 دی 1385, 10:08 صبح
  4. پیغام query engin error هنگام گرفتن گزارش
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1385, 08:16 صبح
  5. ADODB.Stream error '800a0bbc'
    نوشته شده توسط once4ever در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1384, 23:45 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •