نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: یک مشکل در فراخوانی صفحات وب

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    120

    یک مشکل در فراخوانی صفحات وب

    سلام
    صفحه وبی را که در کنار فایل exe وجود دارد با روش زیر میتوان فراخوانی کرد:

    WebBrowser1.Navigate(ExtractFilePath(Appli  cation.ExeName)+'index.htm');


    ولی با روش زیر فراخوانی نمیشود:

    WebBrowser1.Navigate('index.htm');


    و حال انکه در مورد دیگر مانند فراخوانی تصویر و... هر دو حالت کار میکند.علت چیست؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    انگلستان
    پست
    14
    دوست عزیز

    در زمان اجرای برنامه تان ، آیا فایل اصلی EXE را اجرا می کنید ؟ یعنی به دایرکتوری EXE ساخته شده می روید و در آنجا برنامه تان را اجرا می کنید ؟ و یا از ShortCut برای اجرای برنامه استفاده می کنید ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    120
    سلام
    به دو طریق انجام میدهم:
    1-در یک مورد از shortcut استفاده کردم.
    2- ودر مورد دیگر فایل exe بر روی هارد بوده و مسیر cd را پیدا کرده و از روی cd اطلاعات را میخواند.

    ===
    در ضمن جناب ساطلی
    چند روز پیش در سایت مجید آنلاین اعلام شده بود که جنابعالی برای مدتی حضور نخواهید داشت آیا درست بوده ؟

    متشکرم

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    انگلستان
    پست
    14
    دوست من

    مشکل همین جا است. برخی از دستورات مانند LoadFile و یا غیره طوری تنظیم شده‌اند که در زمان استفاده از آنها ، در صورتی که از Path استفاده نکنید ، به صورت خودکار مسیر جاری را به عنوان Path استفاده می کنند. اما برخی دیگر مانند دستوری که شما اجرا کرده‌اید ، احتیاج به مسیر یابی دارند. لذا شما باید از همان ExtractFilePath(Application.ExeName) جهت پیدا کردن مسیر استفاده نمایید. من به شما پیشنهاد می کنم همیشه از این دستور برای بازخوانی فایلهای خود استفاده نمایید. چون برخی دستورات به صورت API بود و بر روی ویندوز با نسخه های متفاوت عملکردی ممکن است کمی متفاوت داشته باشند. بنابراین ممکن است دستور اجرایی بر روی کامپیوتر شما درست کار کند ، اما بر روی یک نسخه ویندوز دیگر کمی مشکل داشته باشد. لذا حتماْ از دستور ذکر شده استفاده نمایید تا به قولی روزه شک دار نگرفته باشید !

    بلی ، من به خاطر مسایل خانوادگی که برایم پیش آمده ، چند وقتی نمی توانم به خاطر روحیه خودم به سوالات دوستان جواب بدهم. این است که فعلاْ این کار را کردم. تا ببینیم خدا چه می خواهد.

    با تشکر از توجه شما

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    میتونی از shortcut هم استفاده کنی فقط باید start in رو به path مورد نظر تغییر بدی و مشکل حل میشه.
    فکر کنم در این مورد تو سایت یه جستجو کنی جوابهای بهتر و کاملتری هم پیدا کنی.
    _________________________
    جناب ساطلی عزیز این جوابی که شما دادید هفت هشتا علامت تعجب و سوال !!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رو تو ذهن ایجاد میکنه روحیه فرد چه ربطی به جواب سوال دادن داره از اون طرف این که مشکل خانوادگی نیست!!!؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    باید مسیر برنامه رو بهش بدی
    که با همون دستورای بالا میشه!!! مسیر نسبی نمیشه داد باید مسیر دقیق بدی
    میتونی در هنگام اجرای برنامه مسیر جاری رو در یک متغیر ذخیره کنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •