نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: data grid & delete

  1. #1

    data grid & delete

    یه دیتا گرید دارم که یه سری اطلاعات(بانک) رو نشون می ده امکانش هست که با های لایت کردن مثلا رکورد ها که از طریق دیتا گرید نشون داده می شه اون رکورد رو کلا حذف کرد اگه امکانش هست (کد نویسی)کدش رو کسی اینجا بزاره ؟ مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    229
    پس از انتخاب رکورد
    adodc1.Recordset.Delete

  3. #3
    من کد شما رو امتحان کردم اما ارور داد:
    object variable or whith block variable not set
    من نفهمیدم این adodc دگه واسه چی هست؟ من می خوام با انتخاب رکورد های data gride رکورد انتخاب شده رو دل کنم

  4. #4
    روی دیتا گریدت راست کلیک کن بعد در قسمت پراپتیز خاصیت آپدیت و دلیت گریدت رو اکتیو کن درست میشه در حقیقت اصلا نیازی به کد نویسی نیست چون یکی از امکانات هر گریدیه
    یا علی
    آخرین ویرایش به وسیله rezasafdari : دوشنبه 13 شهریور 1385 در 10:39 صبح

  5. #5
    این رو خودم هم می دونم می خوام بدونم با کد نویسی هم می شه؟ اگه می شه یه ادم خیر این کد رو بزاره اینجا

  6. #6
    آره که میشه اما اول باید ما بدونیم شما گریدت رو به وسیله ی چی به دیتا بیس وصل کردی البته بعید بدونم دیتا گرید خود ویبی این کار رو بتنونه بکنه ولی گرید های دیگه ای هست که خودش بدونه کد نویسی این کار رو میکنه اگه دیتا بیست اس کیو ال بود 3 سوته میشد!!
    موفق باشی...

  7. #7
    با adodc به پایگاه وصله دیتا بیسم هم اکسس هست من که فرقش رو نمی دونم چه اکسس باشه چه اس کیو ال چون در هر صورت بازم من دارم از همون دستورات اس کیو ال استفاده می کنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    عزیز جان ، شما اگه شیوه حذف رکورد از دیتا بیسو بدونی که باقیش فرمالیتس !
    فرض اینه که شما میخواین رو سطر گرید که کلیک کردین و مثلا دکمه F3 رو گرفتین یه پیغام هشدار بده و بعد از اوکی شدن ضمن حذف رکورد از بانک تو دیتا گرید هم دیگه نشون داده نشه !
    مراحل اولیه که کاری نداره ، برا آخرین مرحله ، تابع بایند دیتاگرید تونو فراخوانی کنین تا با داده های جدید بانکتون رفرش بشه !

    موفق باشید

  9. #9
    از طریق دیتا گرید که امکان همچین چیزی نیست ولی میتونی توی گوگل delete Grid رو سرچ کنی با اون یه همچین کاری میشه کرد توی همین جام سرچ کنی گرید کلی گرید پیدا میکنی اما اگه به طور عام بخوای میتونی یه دیتا گرید بزاری یدونه کلید و یدونم تکست باکس و کدش به صورت زیر
    Dim inp
    inp = InputBox("Please insert your name to delete :", "Delete A Name")
    'Do While Not Data1.Recordset.EOF
    'If Data1.Recordset.Fields("Name") Like inp Then
    'adodc1.Recordset.Bookmark = inp
    ' adodc1.Recordset.Delete
    'End If
    'adodc1.Recordset.MoveNext
    'Loop
    Data1.Recordset.FindFirst "Name='" & inp & "'"
    If Data1.Recordset.NoMatch = False Then
    adodc1.Recordset.Delete
    End If

    کاری که کردیم این بود یه اینپوت باکس گذاشتیم که ورودی رو از اونجا بدی و با یکی از کلومن های بانک که این ستون تو کد بالا Name در نظر گرفته شده ست میکنه بعد اگه پیدا کرد کل اون رکورد رو پاک میکنه
    موفق و موید باشید
    در پناه یزدان
    یا علی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    ز طریق دیتا گرید که امکان همچین چیزی نیست

  11. #11
    ایشون میخوان با کد نویسی کاری کنن که اگر یک رکورد از دیتا گربد رو کلیک کردی و دلیت رو زدی اون رکورد پاک بشه به نظر شما امکان پذیره؟؟؟!!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    آقا رضا ، من که تو پست شماره 8 توضیح دادم !!!

    موفق باشید

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط yavari
    سلام

    عزیز جان ، شما اگه شیوه حذف رکورد از دیتا بیسو بدونی که باقیش فرمالیتس !
    فرض اینه که شما میخواین رو سطر گرید که کلیک کردین و مثلا دکمه F3 رو گرفتین یه پیغام هشدار بده و بعد از اوکی شدن ضمن حذف رکورد از بانک تو دیتا گرید هم دیگه نشون داده نشه !
    مراحل اولیه که کاری نداره ، برا آخرین مرحله ، تابع بایند دیتاگرید تونو فراخوانی کنین تا با داده های جدید بانکتون رفرش بشه !

    موفق باشید
    من طریقه حذف رکورد از دیتا بیس رو بلدم خودش دستور داره اما نمی دونم از طریق دیتا گرید چه جوری باید کد نویسی کنم ممکنه یه نمونه برنامه بزارین

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

                 For Each varBmk In Grid.SelBookmarks
    rs.Bookmark = varBmk
    Grid.AllowDelete = True
    SendKeys ("{DEL}")
    Grid.Refresh
    Next i


    موفق باشید

  15. #15
    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط yavari
    سلام

                 For Each varBmk In Grid.SelBookmarks
    rs.Bookmark = varBmk
    Grid.AllowDelete = True
    SendKeys ("{DEL}")
    Grid.Refresh
    Next i


    موفق باشید
    من که از کد شما چیزی نفهمیدم مثلا این rs اینجا چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط yavari
    سلام

                 For Each varBmk In Grid.SelBookmarks
    Next i


    موفق باشید
    فکر نمی کنید این for یه خورده می لنگه ؟

  16. #16
    آقای یاوری فراموش کردن rs رو از نوع رکورد ست تعریف کنند در جنرال بنویسید :
    Dim rs as adodc1.record set
    ممنون از شما جناب یاوری

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    ممنون آقا رضا
    آقا رضا ، فراموش نکردم ، عجله داشتم فقط راه کلی رو گذاشتم

    خمار جان ، این الگوریتم کلی کاره ، لطف کن باقیشو خودت بنویس
    با این حال مشکلی بود در خدمتم

    موفق باشید

  18. #18
    نقل قول نوشته شده توسط yavari
    سلام

    ممنون آقا رضا
    آقا رضا ، فراموش نکردم ، عجله داشتم فقط راه کلی رو گذاشتم

    خمار جان ، این الگوریتم کلی کاره ، لطف کن باقیشو خودت بنویس
    با این حال مشکلی بود در خدمتم

    موفق باشید
    سلام
    کاش در مورد این for توضیح می دادین

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    باشه ، یه لحظه ...

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام


    Grid همون دیتاگریدته !
    rs همون رکود ستته که باید تعریف و بازش کنی !
    در مورد چیزای دیگه هم که بوک مارک میکنه ردیف گریدی که سلکت شده بعد اجازه میده خاصیت
    AllowDelete گردیو و بعد هم حذف و رفرش گرید !
                 For Each varBmk In Grid.SelBookmarks
    rs.Bookmark = varBmk
    Grid.AllowDelete = True
    SendKeys ("{DEL}")
    Grid.Refresh
    Next


    موفق باشید

  21. #21
    مرسی اقای یاوری

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    نقل قول نوشته شده توسط khomar
    مرسی اقای یاوری
    سلام

    خواهش میکنم
    خوشحالم به جواب رسیدید !

    موفق باشید

  23. #23
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من با استفاده از دیتاگرید یک برنامه نوشتم . اطلاعات در دیتاگرید به خوبی نمایش داده می شود . مشکل من از اینجا شروع می شه که من اجازه پاک کردن و ویرایش در دیتاگرید رو هم فعال کرده ام ولی وقتی می خوام مثلا پاک کنم این کار رو انجام نمی دهد ؟
    Dim cn As New ADODB.Connection
    Dim rs As New ADODB.Recordset

    cn.Open "provider=Microsoft.jet.OLEDB.4.0;Data Source=anbar.mdb"
    cn.CursorLocation = adUseClient
    rs.Open "select * from bookzaban where family like '" & cfamily & "' and name like '" & cname & "'", cn

    Set Me.DataGrid1.DataSource = rs.DataSource
    این هم برنامه ارتباطی دیتاگرید با بانک که جواب می ده
    از برنامه آقای یاوری هم استفاده کرده ام ولی هیچ تغییری مشاهده نمی کنم درواقع مثل این است که اصلا اتصال رو برقرار نمی کنه ؟
    لطفا من را راهنمایی کنید .
    با تشکر از کلیه دوستان

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام
    من اجازه پاک کردن و ویرایش در دیتاگرید رو هم فعال کرده ام
    روش کار این لوپی که گذاشتم به صورت دستیه نه اینکه شما از پراپرتی خود دیتا گرید استفاده کنید .
    شما کلا ایجاد کانکشن و اتصال و حذف و ویرایش و مشاهده رو باید دستی کدنویسی کنین ، کار سختی هم نیست ، فک میکنم با انجام این کار مشکلتون حل بشه !

    موفق باشید

  25. #25
    با سلام
    با توجه به کدی که من گذاشتم مشخص می شودکه من برقراری اتصال و پرسیدن پرس و جو را با کد نویسی نوشته ام .
    قسمت که مربوط به پاک کردن است رو هم از کد شما نوشته ام . ولی همانطوری که گفتم جواب نمی ده ؟
    آقای یاوری در مورد این کد (SendKeys ("{DEL}" لطفا توضیح بدهید ؟
    ممنون

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    با توجه به کدی که من گذاشتم مشخص می شودکه من برقراری اتصال و پرسیدن پرس و جو را با کد نویسی نوشته ام .
    قسمت که مربوط به پاک کردن است رو هم از کد شما نوشته ام . ولی همانطوری که گفتم جواب نمی ده ؟
    ببین عزیزم ! می فهمم چی میگی ! اولا اینکه میدونم اتصالتون دستی کدنویسی شده اما من منظورم این بود که اجازه پاک کردن و ویرایش در دیتاگرید رو از طریق پراپرتی غیرفعال کنین این یک !
    دو اینکه کدی که من گذاشتم فقط سطر دیتاگریدو حذف میکنه نه اینکه رکوردو از بانک حذف کنه ، این موردو خودتون دستی زحمتشو بکشید !
    سعی خودتونو بکنید اگه نتونستید بگید یه سمپل بذارم !

    آقای یاوری در مورد این کد (SendKeys ("{DEL}" لطفا توضیح بدهید ؟
    این خط عمل کلید Delete کی بوردو فعال میکنه !

    موفق باشید

  27. #27
    سلام
    می شه لطفا یک سمپل بذارین .
    ممنون می شم.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    نقل قول نوشته شده توسط adhami
    سلام
    می شه لطفا یک سمپل بذارین .
    ممنون می شم.
    سلام
    سعی کردم از کانکشنای خودت استفاده کنم !
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. bindingیک data sourceبهdata grid
    نوشته شده توسط reza_N در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1385, 11:43 صبح
  2. کلیک در Data Grid
    نوشته شده توسط mjz000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1385, 13:38 عصر
  3. فرستادن اطلاعات از Data Grid به Data Envernoment
    نوشته شده توسط pesare_matin2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1383, 22:42 عصر
  4. نوشتن کد برای دکمه Delete در Grid
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 مهر 1382, 19:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •