نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: برقراری ارتباط با API تلگرام و ارسال پیام

  1. #1

    برقراری ارتباط با API تلگرام و ارسال پیام

    با عرض سلام خدمت دوستان گل
    در مورد ارتباط برقرار کردن با API تلگرام و ارسال پیام چندتا سوال داشتم .
    در طریق داکیومنتهای خود تلگرام پیش رفتم و API Code و API HASH و . . . را گرفتم . تا اونجایی که متوجه شدم باید اول از طریق متد

    اقدام به تعیین هویت کنم و سپس برای ارسال پیام اقدام کنم . آیا درست متوجه شدم ؟ این روند درسته ؟این کد من برای استفاده از متد SendCode است

     var httpWebRequest = (HttpWebRequest)WebRequest.Create("https://149.154.167.40:443");            httpWebRequest.KeepAlive = false;
    httpWebRequest.Method = "POST";
    using (var streamWriter = new StreamWriter(httpWebRequest.GetRequestStream()))
    {
    var data = "auth.sendCode#768d5f4d phone_number:+98912xxxxxxx sms_type:0 api_id:423xx api_hash:f64910105d7b8ad17086a677298d88bb lang_code:en = auth.SentCode;";
    // httpWebRequest.ContentLength = data.Length;


    streamWriter.Write(data);
    streamWriter.Flush();
    streamWriter.Close();
    }


    var httpResponse = (HttpWebResponse)httpWebRequest.GetResponse();
    using (var streamReader = new StreamReader(httpResponse.GetResponseStream()))
    {
    var result = streamReader.ReadToEnd();
    }


    ولی متاسفانه موقع گرفتن response
    var httpResponse = (HttpWebResponse)httpWebRequest.GetResponse();
    ارور میده
    "The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send."

    به نظرتون مشکلم از کجاست ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    نقل قول: برقراری ارتباط با API تلگرام و ارسال پیام

    سلام دوست عزیز
    api_id باید از نوع int باشه.. یبار دیگه https://my.telegram.org/apps ,
    وارد شو و اطلاعاتت رو چک کن

  3. #3

    نقل قول: برقراری ارتباط با API تلگرام و ارسال پیام

    نحوه لاگین کردن چطوری هست دوستان

  4. #4

    نقل قول: برقراری ارتباط با API تلگرام و ارسال پیام

    نقل قول نوشته شده توسط majid_i68 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    api_id باید از نوع int باشه.. یبار دیگه https://my.telegram.org/apps ,
    وارد شو و اطلاعاتت رو چک کن
    ممنون بابت جوابت
    API_ID از نوع int میباشد .
    منظورم از اون دوتا X یعنی مجهول
    کد 42310 میباشد .

  5. #5

    نقل قول: برقراری ارتباط با API تلگرام و ارسال پیام

    نقل قول نوشته شده توسط YasserDivaR مشاهده تاپیک
    نحوه لاگین کردن چطوری هست دوستان
    لاگین به چی ؟
    اگه منظورت متد auth.signIn هست که تا اونجایی که من میدونم باید اول از متد SendCode استفاده کنی و اگر شماره ای که داده بودی در تلگرام رجیستر نبود از این متد برای رجیستر اون شماره استفاده کنی .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    نقل قول: برقراری ارتباط با API تلگرام و ارسال پیام

    149.154.167.50:443 از Production configuration بجای test استفاده کن. ببین باز خطا میده

  7. #7

    نقل قول: برقراری ارتباط با API تلگرام و ارسال پیام

    نقل قول نوشته شده توسط majid_i68 مشاهده تاپیک
    149.154.167.50:443 از Production configuration بجای test استفاده کن. ببین باز خطا میده

    همون ارور رو میده متاسفانه .
    شما از API تلگرام برای ارسال پیام استفاده کردید ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    نقل قول: برقراری ارتباط با API تلگرام و ارسال پیام

    نقل قول نوشته شده توسط Shakur_lotfy مشاهده تاپیک
    همون ارور رو میده متاسفانه .
    شما از API تلگرام برای ارسال پیام استفاده کردید ؟
    نه.........

  9. #9

    نقل قول: برقراری ارتباط با API تلگرام و ارسال پیام

    سلام.
    من طرز کار API تلگرام رو نمی دونم اما به احتمال زیاد نحوه اتصال شما به سرور تلگرام مشکل داره.
    می تونید از طریق گوگل پیدا کنید.حتما نتیجه میگیرید:
    post data c sharp
    آخرین ویرایش به وسیله sina365 : پنج شنبه 29 مهر 1395 در 00:47 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال انبوه با API تلگرام
    نوشته شده توسط hadi.88 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 19 تیر 1396, 16:27 عصر
  2. مبتدی: نحوه ارتباط با api تلگرام در asp.net
    نوشته شده توسط mahnazy66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 بهمن 1395, 16:57 عصر
  3. سوال: ارسال انبوه با API تلگرام
    نوشته شده توسط hadi.88 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 شهریور 1394, 00:54 صبح
  4. پاسخ: 16
    آخرین پست: جمعه 13 اردیبهشت 1392, 15:50 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •