نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در یک سایت php و @zend

  1. #1

    مشکل در یک سایت php و @zend

    سلام دوستان

    سایتی را یکی دوستان داد که یک تغییر کوچیک داخلش بدیم

    داخل تمام فایل های php مقدار زیر هست فقط

     <?php @Zend;3272;/*


    اصلا معلوم نیست با چه کوفتی این سایت مسخره تهیه شده. یک فروشگاه سازه مثلا

    ما فایل index.php را باز کردیم و بدون تغییر ذخیره زدیم و دیگر سایت باز نشد

    binaglasses.com

  2. #2

    نقل قول: مشکل در یک سایت php و @zend

    فایل encode شده با zend guard رو ویرایش کردید و این باعث کدم کار کردن کد شده
    در واقع شما با ویرایش کردن اون فایل، توانایی دیکد کردن رو ازش گرفتین و دیگه نمیتونه دیکد بشه.
    برای حل مشکل یا فایل رو دیکد کنید به کد. که خب امکان داره موفق به این کار نشید، و یا برگردوندن به حالت قبلش

  3. #3

    نقل قول: مشکل در یک سایت php و @zend

    بله متاسفانه گند زدیم و چون خیلی خسته بودم بی توجهی کردم و ذخیره زدم

    توی دایرکت آدمین توی فایل فقط کد مذکور بود و کلا .02 حجم داره الان. چون من با ذخیره زدن کل اطلاعات فایل را از بین بردم

    اخه دیگه یه سایت 4 صفحه ای ترکیده رو کی کد میکنه ناموسا

  4. #4

    نقل قول: مشکل در یک سایت php و @zend

    توی دایرکت آدمین توی فایل فقط کد مذکور بود و کلا .02 حجم داره الان. چون من با ذخیره زدن کل اطلاعات فایل را از بین بردم
    ببین سرور backup داره، با مدیر سرور تماس بگیر.
    همچنین شاید از اسکریپت‌های پولی باشه و بتونی جایی کدش رو پیدا کنی

    اخه دیگه یه سایت 4 صفحه ای ترکیده رو کی کد میکنه ناموسا
    خیلی ها این کار رو میکنن. و جالبه به قول شما چندان کار بزرگی هم نکردن. کد کردن php به نظرم معنایی نداره. شما اگر برای کدتون ناراحتید به مشتری بگید نرم افزار ما روی سرورهای خودمون فقط اجرا میشه و اگر باز هم قبول نکرد، مبلغی به عنوان فروش لایسنش بگیرید. مثلا بگید با دادن کد، باید مبلغی به عنوان لایسنش به ما بدید و هرگز هم حق فروش به کس دیگر رو ندارید. البته این در مورد نرم افزارهای از قبل تهیه شده و فروش عمومی هست، ولی هرگز در مقابل مشتری که نرم افزار خاصی رو سفارش داده چنین رفتاری نداشته باشید. چون وقتی نرم افزاری خاص برای مشتری طراحی میشه، باید این حق رو داشته باشه که هر وقت شما نبودید بتونه رفع مشکل کنه.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در یک سایت php و @zend

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    ببین سرور backup داره، با مدیر سرور تماس بگیر.
    همچنین شاید از اسکریپت‌های پولی باشه و بتونی جایی کدش رو پیدا کنی


    خیلی ها این کار رو میکنن. و جالبه به قول شما چندان کار بزرگی هم نکردن. کد کردن php به نظرم معنایی نداره. شما اگر برای کدتون ناراحتید به مشتری بگید نرم افزار ما روی سرورهای خودمون فقط اجرا میشه و اگر باز هم قبول نکرد، مبلغی به عنوان فروش لایسنش بگیرید. مثلا بگید با دادن کد، باید مبلغی به عنوان لایسنش به ما بدید و هرگز هم حق فروش به کس دیگر رو ندارید. البته این در مورد نرم افزارهای از قبل تهیه شده و فروش عمومی هست، ولی هرگز در مقابل مشتری که نرم افزار خاصی رو سفارش داده چنین رفتاری نداشته باشید. چون وقتی نرم افزاری خاص برای مشتری طراحی میشه، باید این حق رو داشته باشه که هر وقت شما نبودید بتونه رفع مشکل کنه.
    من سایتو اصلا نه طراحی کردم نه چیزی . این سایتو یکی کافی نتا برای یه آقایی زده بعد اون آقا به ما گفت یه آمارگیر ساده بذار براش که ما هم تا سایتو دیدیم کلی خندیدیم و بعد اشتباهی ذخیره زدیم که حالا اینجور شد

    من اصلا نمیدونم cms اش چی هست . اگر اطلاعات هاست بدم میتونید ببینید و نظر بدید ... البته یه آیکون جوملا داخلش هست ولی جوملا نیست سیستم خدایی

  6. #6

    نقل قول: مشکل در یک سایت php و @zend

    سبد خرید ورژن 2 بود سیستمش

    کلا بیخیال شدیم ....

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ی استفاده از jce editor در یک سایت php
    نوشته شده توسط mehdi0111 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 فروردین 1393, 11:53 صبح
  2. مشکل در یک سایت چت
    نوشته شده توسط setareh2013 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 10:23 صبح
  3. پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 30 فروردین 1390, 06:59 صبح
  4. مشکل در یک فورم PHP
    نوشته شده توسط T_E_X_A_S در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 23:24 عصر
  5. یک مشکل در ایجاد سایت چند زبانه
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1384, 12:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •