نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و ارسال قالب درست

  1. #1

    Question مشکل در تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و ارسال قالب درست

    سلام
    من با چند خط زیر تاریخ میلادی رو ب شمسی تبدیل میکنم ،
    خطا میده (و وقتی تاریخ رو مثلا 1394/11/12 میزارم میگه تو این رنج تاریخ پدیرفته نیست برا sql ، مجبورم جای روز رو با سال عوض کنم ! ممنون میشم کمکم کنید)



    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    在上帝面前
    پست
    374

    نقل قول: مشکل در تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و ارسال قالب درست

    منظورت از این کار چیه ؟
    چرا داری تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل می کنی و دوباره به میلادی تبدیل می کنی و می خوای توی sql ذخیره کنی
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 16 بهمن 1394 در 11:13 صبح

  3. #3
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و ارسال قالب درست

    شما در فراخوانی تابع در پارامترهای ورودی SqlComment به جای
    DateTime.Parse(ToShamsi(DateTime.Nom))

    بصورت
    ToShamsi(DateTime.Nom)
    First,solve the problem then write the code

  4. #4

    نقل قول: مشکل در تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و ارسال قالب درست

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    شما در فراخوانی تابع در پارامترهای ورودی SqlComment به جای
    DateTime.Parse(ToShamsi(DateTime.Nom))

    بصورت
    ToShamsi(DateTime.Nom)
    تاریخ تو بانکم از نوع dateTime اما این تبدیل خروجی داره string میده .. نباید به datetime تبدیل کنم!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: مشکل در تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و ارسال قالب درست

    برای تاریخ شمسی نوع فیلدتون را (nvarchar(10 قرار بدید

  6. #6

    نقل قول: مشکل در تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و ارسال قالب درست

    نقل قول نوشته شده توسط meysam jahedi مشاهده تاپیک
    تاریخ تو بانکم از نوع dateTime اما این تبدیل خروجی داره string میده .. نباید به datetime تبدیل کنم!
    اگر میخواهید به صورت DateTime ذخیره کنید، بستگی داره تاریخ دریافتی از کاربر شمسی هست یا میلادی. اگر میلادی هست که نیاز به تبدیل نداره و اگر شمسی بود کافیه به میلادی تبدیل کنید که فکر کنم شما به تبدیل شمسی به میلادی نیاز دارید(نه میلادی به شمسی که در پست اول گفتید). میتونید در موردش جستجو کنید.

    اگر هم میخواهید شمسی ذخیره کنید ، همونطور که abdullah20 گفتند عمل کنید و فقط تاریخ دریافتی از کاربر رو باید اعتبارسنجی کنید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در تبدیل تاریخ میلادی به شمسی
    نوشته شده توسط white tower در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 شهریور 1392, 19:42 عصر
  2. سوال: مشکل در تبدیل تاریخ میلادی به شمسی
    نوشته شده توسط m.alizadeh در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 11 آبان 1387, 13:34 عصر
  3. مشكل در تبديل تاريخ ميلادي به شمسي
    نوشته شده توسط kohyar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 16 خرداد 1387, 16:54 عصر
  4. سوال: مشكل در نمايش تاريخ ميلادي به شمسي
    نوشته شده توسط vbiman در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 00:45 صبح
  5. اشکال در تبدیل تاریخ میلادی به شمسی
    نوشته شده توسط roya_dibaj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 04 اسفند 1386, 08:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •