نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: سوال درباره نحوه ایجاد صفحه کلید ربات تلگرام در C#‎

  1. #1

    Question سوال درباره نحوه ایجاد صفحه کلید ربات تلگرام در C#‎

    با سلام
    دوستان و ی ربات نوشتم همچیش کامله و قشنگ کار میکنه
    الان فقط میخواستم ی کیبورد واسش درس کنم اینجا گیر کردم خیلی خیلی خیلی واجبه اگر کسی میتونه کمک کنه لطفا
    ReplyKeyboardMarkup cKeys = new ReplyKeyboardMarkup();
    cKeys.Keyboard = new string[][]
    {
    new string[] {"1","2","3"},
    new string[] {"4","5"},
    new string[] {"6","7"},
    new string[] {"8"}
    };
    cKeys.OneTimeKeyboard = true;
    cKeys.Selective = true;
    cKeys.ResizeKeyboard = true;

    من این تکه کدو نوشتم واسه درست کردن کیبورد حالا بعد این نمیدونم باید چجوری بفرستم به ربات یا به عبارتی بعد این کد باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: سوال درباره نحوه ایجاد صفحه کلید ربات تلگرام در C#‎

    کممممممممممممممممممک

  3. #3

    نقل قول: سوال درباره نحوه ایجاد صفحه کلید ربات تلگرام در C#‎


  4. #4

    نقل قول: سوال درباره نحوه ایجاد صفحه کلید ربات تلگرام در C#‎

    سلام
    میشه راهنمایی کنید ReplyKeyboardMarkup از کجا آوردین؟

  5. #5

    نقل قول: سوال درباره نحوه ایجاد صفحه کلید ربات تلگرام در C#‎


    Telegram.Bot.Types.ReplyKeyboardMarkup rkm = new ReplyKeyboardMarkup();


    rkm.Keyboard = new string[][]
    {
    new string[] {"1","2","3"},
    new string[] {"4","5"}
    };
    rkm.OneTimeKeyboard = true;
    rkm.Selective = true;
    rkm.ResizeKeyboard = true;

    var t = await Bot.SendTextMessage(update.Message.Chat.Id,matn , false, update.Message.MessageId,rkm);




    من کیبورد و به این صورت فعال کردم
    امیدوارم برای شما مفید باشه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    160

    نقل قول: سوال درباره نحوه ایجاد صفحه کلید ربات تلگرام در C#‎

    tele.SendTextMessage(ChatID, "Show Keyboard", false, 0,  cKeys);

    ایشون از ناگتtelegram.bot استفاده کردن

  7. #7

    نقل قول: سوال درباره نحوه ایجاد صفحه کلید ربات تلگرام در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط Reza Safa مشاهده تاپیک

    Telegram.Bot.Types.ReplyKeyboardMarkup rkm = new ReplyKeyboardMarkup();


    rkm.Keyboard = new string[][]
    {
    new string[] {"1","2","3"},
    new string[] {"4","5"}
    };
    rkm.OneTimeKeyboard = true;
    rkm.Selective = true;
    rkm.ResizeKeyboard = true;

    var t = await Bot.SendTextMessage(update.Message.Chat.Id,matn , false, update.Message.MessageId,rkm);




    من کیبورد و به این صورت فعال کردم
    امیدوارم برای شما مفید باشه
    سلام از چه API استفاده میکنی؟؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    34

    نقل قول: سوال درباره نحوه ایجاد صفحه کلید ربات تلگرام در C#‎

    کیبورد ساخته شده رو در قالب یک پیام متنی به عنوان پارامتر به مخاطب ارسال کنید.
    (پارامتر replyMarkup)

  9. #9

    نقل قول: سوال درباره نحوه ایجاد صفحه کلید ربات تلگرام در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط t3rr0r1st مشاهده تاپیک
    کیبورد ساخته شده رو در قالب یک پیام متنی به عنوان پارامتر به مخاطب ارسال کنید.
    (پارامتر replyMarkup)
    این متد رو ندارم !! من از TelegramBotSharp استفاده میکنم . میشه یکم بیشتر راهنمایی کنی لطفا

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    34

    نقل قول: سوال درباره نحوه ایجاد صفحه کلید ربات تلگرام در C#‎

    همین متد SendTextMessage یه پارامتر داره با نام
    replyMarkup که مقدار پیشفرضش null هست.
    شما اینو مقدار بدی مخاطب کیبوردتو می بینه

  11. #11

    نقل قول: سوال درباره نحوه ایجاد صفحه کلید ربات تلگرام در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط phonixone2 مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوستان و ی ربات نوشتم همچیش کامله و قشنگ کار میکنه
    الان فقط میخواستم ی کیبورد واسش درس کنم اینجا گیر کردم خیلی خیلی خیلی واجبه اگر کسی میتونه کمک کنه لطفا
    ReplyKeyboardMarkup cKeys = new ReplyKeyboardMarkup();
    cKeys.Keyboard = new string[][]
    {
    new string[] {"1","2","3"},
    new string[] {"4","5"},
    new string[] {"6","7"},
    new string[] {"8"}
    };
    cKeys.OneTimeKeyboard = true;
    cKeys.Selective = true;
    cKeys.ResizeKeyboard = true;

    من این تکه کدو نوشتم واسه درست کردن کیبورد حالا بعد این نمیدونم باید چجوری بفرستم به ربات یا به عبارتی بعد این کد باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام. من یک ربات ساختم ولی نمی دونم چطوری پیام های دریافتی از طریق وب هوک را به کلاس تلگرام بدم تا دیکدش کنه. شما از وب هوک استفاده کردید؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 09 دی 1393, 14:00 عصر
  2. سوال: نحوه ایجاد صفحه توسط مدیر سایت
    نوشته شده توسط hosseinrahmatei در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 29 شهریور 1388, 19:37 عصر
  3. نحوه ايجاد صفحه ثبت نام .....لطفا كمك كنيد
    نوشته شده توسط elena3001 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1388, 17:13 عصر
  4. یک سوال درباره نحوه کارکرد Datagrid با SqlDataSource
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 فروردین 1387, 11:49 صبح
  5. چند سوال برای کار با صفحه کلید در دلفی
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1384, 00:38 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •