نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کار متود Invoke چیست و چگونه باید استفاده کرد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    کار متود Invoke چیست و چگونه باید استفاده کرد

    روش استفاده از Invoke چگونه می باشد


    base.Invoke(delegate {
    this.progressBar1.Maximum = files.Length;
    this.progressBar1.Value = 0;
    this.progressBar1.Step = 1;
    });


    چرا خطا می ده


    علت این خطا چی

    Severity Code Description Project File Line
    Error CS1660 Cannot convert anonymous method to type 'Delegate' because it is not a delegate type Updater


    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: کار این متود چی و چگونه باید استفاده کرد Invoke

    به اینصورت اصلاح کنید (خطای تبدیل نشدن متد ناشناخته به delegate میده شما باید delegate رو cast به (MethodInvoker)) کنی

    base.Invoke((MethodInvoker)delegate {
    this.progressBar1.Maximum = files.Length;
    this.progressBar1.Value = 0;
    this.progressBar1.Step = 1;
    });

    زمانی از Invoke استفاده میکنیم که از Threadی دیگر بخواهیم عناصر(UI) را در Main Thread اجرا میشه را دستکاری کنیم
    آخرین ویرایش به وسیله ژیار رحیمی : یک شنبه 18 بهمن 1394 در 09:52 صبح
    First,solve the problem then write the code

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: کار این متود چی و چگونه باید استفاده کرد Invoke

    ممنون میشه یک توضیح بیشتر بدید

                        base.Invoke(() => progressBar1.Value = i + 1);


  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: کار این متود چی و چگونه باید استفاده کرد Invoke

    توضیحات به پست قبلی اضافه شد .به این روش م میشه متد Invoke رو فراخوانی کرد.برای نمونه مثال و توضیحات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید
    http://stackoverflow.com/questions/1...invokedelegate
    و
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...v=vs.110).aspx
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...v=vs.110).aspx
    First,solve the problem then write the code

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: کار این متود چی و چگونه باید استفاده کرد Invoke

    نقل قول نوشته شده توسط HAMRAHSOFT.IR مشاهده تاپیک
    ممنون میشه یک توضیح بیشتر بدید

                        base.Invoke(() => progressBar1.Value = i + 1);

    طبق را هنما روفتم ولی این کده هر کاری می کنم نمیشه

  6. #6
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: کار متود Invoke چیست و چگونه باید استفاده کرد

    به اینصورتم بنویس ببین به جواب میرسی.اگر به جواب نرسییدی با همان روش پست قبلی بنویس

    base.Invoke(new Action(() => progressBar1.Value = i + 1));
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. سوال: await چیست و چگونه باید ازش استفاده کرد ؟!
    نوشته شده توسط drsina در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1394, 22:40 عصر
  2. سوال: dll چیست و چگونه مورد استفاده قرار میگیرد؟
    نوشته شده توسط mohammad_kazem در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 تیر 1391, 23:43 عصر
  3. سوال: ActiveForm و ActiveControl چيست و چگونه بايد اينها رو تنظيم كرد ؟
    نوشته شده توسط morynf در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1387, 22:52 عصر
  4. سوال: چگونه باید استفاده کنم ؟ (wpfbrower)
    نوشته شده توسط sinashahab در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1387, 22:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •