نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عدم عملکرد صیحیح کلیدهای جهت دار در کمبو باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    عدم عملکرد صیحیح کلیدهای جهت دار در کمبو باکس

    با سلام

    کلیدهای جهت به هنگام فیلتر کمبو باکس عملکرد صحیحی ندارند

    ممنون می شوم بررسی بفرمایید

    http://tizfile.com/f/6466822

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: عدم عملکرد صیحیح کلیدهای جهت دار در کمبو باکس

    نقل قول نوشته شده توسط saeed1234n مشاهده تاپیک
    با سلام

    کلیدهای جهت به هنگام فیلتر کمبو باکس عملکرد صحیحی ندارند

    ممنون می شوم بررسی بفرمایید

    http://tizfile.com/f/6466822
    سلام سعید عزیز !
    راستش بنده به آن صورت متوجه منظور شما نشدم ، ولی کدها را بصورت زیر بکار ببر ببین نتیجه حاصل میشه .

    Private Sub Combo0_Change()
    Me.Text2.Value = Me.Combo0.Text
    End Sub

    Private Sub Combo0_GotFocus()
    Me.Combo0.Dropdown
    End Sub

    Private Sub Text2_AfterUpdate()
    Me.Combo0.RowSource = "SELECT [namee] FROM Table1 WHERE [namee] Like '*" & [Text2] & "*';"
    End Sub


    یا علی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: عدم عملکرد صیحیح کلیدهای جهت دار در کمبو باکس

    با سلام

    با تشکر از جناب استاد بهرامی

    منظورم این می باشد که زمانی که در کمبو باکس شروع به وارد کردن حروف می کنیم و گزینه های متناظر با آن حرف در لیست باز شونده کمبو باکس به نمایش در می آیند برای

    انتخاب یکی از این آیتم ها اگر از کلید های down و up استفاده کنیم کارکرد معمول خود را ندارند و بالا و پایین نمی روند .


    با تشکر نادری

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از كليدهاي جهت دار در opengl
    نوشته شده توسط loverman127 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1391, 22:02 عصر
  2. کنترل کلیدهای جهت دار
    نوشته شده توسط f در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 تیر 1388, 13:20 عصر
  3. سوال: کلیدهای جهت دار در ++c
    نوشته شده توسط saeedenferadi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 03:00 صبح
  4. سوال: حركت متن با كليدهاي جهت كيبرد در c
    نوشته شده توسط amin12 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 آذر 1387, 15:26 عصر
  5. نحوه حرکت بین کنترل ها (textbox) با کلیدهای جهت دار ؟
    نوشته شده توسط h_floppy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 16:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •