نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ارسال اطلاعات از DataGridView به ComboBox

  1. #1

    ارسال اطلاعات از DataGridView به ComboBox

    باسلام .
    من یه گریدویو دارم که از طریق دیتاست و ویزاردی وصلش کردم به یک ویوئی که از جوین دوتا جدول به دستش آوردم .
    حالا وقتی که کمبوباکس رویه فرم رو بایند میکنم به همون bindingsorce ی که دیتاگرید ویو بهش وصله ، تویه کمبوباکسم چند بار گروه تکراری نشون داده میشه .
    چیکار کنم که گروههای تکراری توش نمایش داده نشه ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    شیراز-کرمانشاه
    پست
    321

    نقل قول: ارسال اطلاعات از دیتاگریدویو به کمبوباکس

    سلام
    بهتره که کد اینجوری بنویسی(البته نظر من اینه)
    برای نمایش اطلاعات در کمبو:مثلا

    sqlDataAdapter sda=new sqlDataAdapter=("select NameFila from NameTabel where ID=@ID",conn);
    sda.selectcommand.parameters.addwithvalue("@ID",te xt1.text);
    DataTable DT=new DataTable();
    Sda.fill(DT);
    combo1.displaymember="dt";

    برای از دیتاگرید به textbox:
    در رویداد cliccell دیتا گرید بنویس:
     textbox1.text=datagrid.currentrow.cells["ID"].value.tostring();

    حالا با انتخاب هر سطر اطلاعات اون توی combo نشون داده میشه

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 21 بهمن 1394 در 20:35 عصر

  3. #3

    نقل قول: ارسال اطلاعات از دیتاگریدویو به کمبوباکس

    پیشنهاد خوبی به نظر نمیاد.
    یه پیشنهاد بهتر میخوام که با همین bindingsource کارم راه بیفته و وقتی کاربر رویه گرید حرکت میکنه اطلاعات کمبوباکس و تمامیه تکست باکسها عوض شه .
    البته بگم که selection mode رو رویه full row select تنظیم کردم

  4. #4

    نقل قول: ارسال اطلاعات از DataGridView به ComboBox

    نباید کمبوباکس به view متصل بشه بلکه باید به جدول گروه متصل بشه.

  5. #5

    نقل قول: ارسال اطلاعات از DataGridView به ComboBox

    حرفتون درسته . اونوقت چطور میتونم با حرکت کردن بر روی دیتاگرید ویو مقدار ستون جدولم رو تویه کمبوباکس فراخوانی کنم ؟
    من تویه رویداد sellectionchange و keyup دیتاگرید کد نوشتم ولی نتونستم نتیجه بگیرم .
    میشه بگید تویه کدوم رویداد گرید و چه کدی باید بنویسم ؟

  6. #6

    نقل قول: ارسال اطلاعات از DataGridView به ComboBox

    دوستان عزیز . می تونید بگید که چه کدی باید بنویسم که با حرکت بر روی گرید داده هام به کمبوباکس منتقل شه ؟
    آخرین ویرایش به وسیله jafarpalideh : پنج شنبه 22 بهمن 1394 در 11:15 صبح

  7. #7

    نقل قول: ارسال اطلاعات از DataGridView به ComboBox

    با اتصال دیتاسورس به دیتاگریدویو ، یک BindingSource مربوط به view به فرمت اضافه شده.
    حالا کمبوباکس رو به جدول گروه متصل کنید. بعد بایست Selected Value کمبوباکس رو بایند کنید به آیدی گروه BindingSource ای که به دیتاگرید متصل کردید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 22 بهمن 1394 در 15:36 عصر

  8. #8

    نقل قول: ارسال اطلاعات از دیتاگریدویو به کمبوباکس

    سلام وقتتون بخیر..
    همین کار رو میخوام توی Net Core6. انجام بدم به صورتی که وقتی یکی از مقادیر کومبو رو انتخاب میکنم بعد از فشردن دکمه ی ثبت وارد یکی از گریدویو هام بشه.
    هرچی به صورت زیر کدشو میزنم انجام نمیده:

    frm2.cmbDependentsJob.SelectedItem = dgvDependenceInformation.CurrentRow.Cells[4].Value.ToString();

    البته در این کد میخواستم که وقتی روی یکی از ردیف های گریدویو کلیک میکنم اطلاعاتی که مربوط به کومبو هست وارد اون بشه که این هم جواب نمیده..

    اون حالتی هم که میخواستم از کومبو به گریدویو منتقل بشه هم به صورت زیر هست که باز هم جواب نداده:

    dgvDependenceInformation.CurrentRow.Cells[4].Value = this.cmbJob.SelectedValue.ToString();

  9. #9

    نقل قول: ارسال اطلاعات از دیتاگریدویو به کمبوباکس

    نقل قول نوشته شده توسط mahdibham مشاهده تاپیک
    ...

    frm2.cmbDependentsJob.SelectedItem = dgvDependenceInformation.CurrentRow.Cells[4].Value.ToString();

    ...

    dgvDependenceInformation.CurrentRow.Cells[4].Value = this.cmbJob.SelectedValue.ToString();
    من نمیدونم چطوری پرشون کردید ولی اگر از بایندینگ استفاده کنید خودبخود تغییرات در دیگری اعمال میشه.
    در کدهای خودتون ، در کد اول ، بعد از currentrow اضافیه. در کد دوم currentrow برابر selecteditem باشه. تست کنید من سیستم ندارم.

  10. #10

    نقل قول: ارسال اطلاعات از دیتاگریدویو به کمبوباکس

    مرسی .. کار کرد

تاپیک های مشابه

  1. ارسال اطلاعات از فرم به یک جدول اکسس
    نوشته شده توسط newmefmef در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1394, 11:41 صبح
  2. ارسال اطلاعات از dataGridView به CrestalReport
    نوشته شده توسط mustafa13 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1388, 00:24 صبح
  3. ارسال اطلاعات از فرم به sp در اکسس پروجکت
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1385, 07:02 صبح
  4. ارسال اطلاعات از دیتابیس به آرایه
    نوشته شده توسط shahroozj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1384, 10:32 صبح
  5. ارسال اطلاعات از دلفی به اکسل
    نوشته شده توسط حسینی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1383, 15:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •