نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ایجاد فایل و قرار دادن آدرس آن در sqlserver

  1. #1

    ایجاد فایل و قرار دادن آدرس آن در sqlserver

    سلام و خسته نباشید
    من یک فرم دارم که می خوام هنگام submit آن یک فایل ایجاد شود و مقدار فیلد در فایل قرار گیرد و آدرس این فایل در فیلد مربوطه قرار گیرد
    با تشکر

  2. #2
    خوب مشکل کجاست؟ می تونید فایل رو با استفاده از کلاسهای نیم اسپیس System.IO فایل رو ایجاد کرده داده های مورد نظر رو در اون وارد کنید. بعد هم آدرس فایل ایجاد شده رو توی یه رکورد از دیتابیس قرار بدید.

  3. #3
    ممنون
    در مورد کد نویسی اون مشکل دارم . میشه لطف کنید و اگر کدها را دارید اینجا بذاریدچ
    با تشکر

  4. #4
    کد نویسی مربوط به ایجاد فایل یا کد نویسی مربوط به قرار دادن رکورد در دیتابیس؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324
    کد نویسی مربوط به ایجاد فایل و کد نویسی مربوط به قرار دادن رکورد در دیتابیس در تاپیک های متعددی در فروم مطرح شده دوست عزیز لطفا جستجو کنید حتما به جواب خواهید رسید.

  6. #6
    لطفاً ایجاد فایل و در صورت امکان هر دو
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله zahracomputer : یک شنبه 12 شهریور 1385 در 21:44 عصر

  7. #7
    مثالها رو براتون اینجا آپلود کردم
    http://www.box.net/public/j020bqiij2
    http://www.box.net/public/xok9lsq91o
    http://www.box.net/public/9k9n7r1beg

    البته مثال مربوط به دیتا بیسش برای ذخیره و دریافت عکس از دیتا بیس نوشته شده اما باز هم کلیت مطلب رو میرسونه

  8. #8
    ممنون از لطفتون
    من این فایل ها را دانلود کردم ولی وقتی با winrar باز می کنم error میده آیا شما می دونید چرا؟ در صورت امکان خود کدها را بذارید
    در ضمن من با استفاده از گفتگوهای قبلی تونستم با کد زیر یک فایل ایجاد کنم
    System.IO.File.Create
    کد ذیر نیز برای نوشتن در فایل بود
    System.IO.File.WriteAllText
    ولی من نمی دونم معادل WriteAllText چیه چون در C#‎ خود این عبارت نیست.
    لطفاً در صورت امکان راهنمایی کنید.

  9. #9
    ممنون
    من معادل آن را پیدا کردم WriteAllText در 2005 و معادل آن در 2003 دستورات زیر می باشند
    StreamWriter writer = new StreamWriter("D:\\Inetpub\\wwwroot\\file.txt");
    writer.Write(TextBox1.Text);
    writer.Flush();
    writer.Close();
    من می خواستم نام فایلی که ایجاد می کنم نام یکی از متغیرهای برنامم باشمه که در هر بار اجرا مقداری می گیره چطور باید اینکار رو انجام بدم.

  10. #10
    مطمئنید که error میده؟ من همین الان تست کردم و درست کار می کرد.
    این فایلها نمونه برنامه هستن، تکه کد نیستند که براتون اینجا بنویسم.

    گذشته از این، برای این کار کافیه مقدار متغیر رو به عنوان نام فایل، در انتهای آدرس فایل قرار بدید. این خیلی واضحه.

  11. #11
    اخه مقدار متغیر در هر بار تکرار برنامه تغییر می کنه و ثابت نیست بطور واضح بگم من می خوام یک فایل با نام textbox که کاربر وارد کرده ایجاد بشه
    ممنون

  12. #12
    فرضا نام فایل در یه textbox به نام text1 وارد شده، برای ایجاد فایلی به اون اسم از کد زیر استفاده کنید:


    System.IO.File.Create(@"C:\" + text1.Text + ".txt")


    فکر کنم دیگه مشخص شده باشه.

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از SQLserver بدون نصب در کامپیوتر مقصد
    نوشته شده توسط jalali_m در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1392, 11:40 صبح
  2. ارتباط باSQLServer کامپیوتر دیگه؟
    نوشته شده توسط vb.netAss در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1385, 11:19 صبح
  3. چگونه میتوانم فایل تصویری باحجم بیشتر از 2mb را فشرده کرده و در sqlserver ذخیره کنم
    نوشته شده توسط moula_rayisi در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 11:48 صبح
  4. چه طوری vbرو به SQLServer ارتباط بدم
    نوشته شده توسط vb.netAss در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 14:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •