نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر نکردن مقدار Custom Property

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    Question تغییر نکردن مقدار Custom Property

    سلام
    یه UserControl دارم از TextBox مشتق شده. توش چندتا Custom Property تعریف کردم مثل Hint. برای اینکه کنترل برای اجرا شدن حتما به این مقادیر احتیاج داره همشون رو مقدار دهی اولیه کردم. که تو کد خود کنترل هست. اما وقتی UserControl رو روی فرم قرار میدم و Property هاشون به هر نحوی (از طریق کد نویسی یا پنجره Properties) تغییر میدم مقادیر توی Form.Designer.cs تغییر می کنه اما اصلا رو خود کنترل اعمال نمیشه و با همون مقادیر اولیه که تو کد برنامه هست کار می کنه. نحوه تعریف Property ها هم به این شکل هست:
    private string _prompt;
    public string Prompt
    {
    set
    {
    _prompt = value;
    }


    get
    {
    return _prompt;
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: تغییر نکردن مقدار Custom Property

    سلام
    به متغیر prompt_ مقدار اولیه بدهید یا در متد سازنده کلاس به خاصیت Prompt مقدار اولیه بدهید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: تغییر نکردن مقدار Custom Property

    متد set رو به صورت زیر بنویسید ببینید مشکل حل میشه

    set
    {
    _prompt = value;
    this.Invalidate();;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 27 بهمن 1394 در 13:15 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: تغییر نکردن مقدار Custom Property

    نه هیچ کدوم از این راه حل ها جواب نمیده قبلا اینارو تست کردم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: تغییر نکردن مقدار Custom Property

    بهتره نمونه کد بزارید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر نکردن مقدار آرایه که بصورت سراسری تعریف شده؟؟
    نوشته شده توسط setareh69 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 21 دی 1391, 20:01 عصر
  2. تغيير مقدار يك Property از نوع int64
    نوشته شده توسط happy65_sh در بخش WPF
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 01 اسفند 1389, 10:21 صبح
  3. سوال: تغییر نکردن مقدار فیلد در هنگام بستن فرم
    نوشته شده توسط golhay2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 مهر 1389, 10:58 صبح
  4. سوال: تغییر نکردن مقدار session
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 27 آذر 1388, 09:47 صبح
  5. سوال: تغییر پیدا نکردن مقدار Max_execution_time
    نوشته شده توسط Padrone در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 آبان 1388, 18:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •