نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: راهنمایی در خصوص چاپ محتویات datagridview بدون ظاهر شدن print dialog و print preview

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mansourm
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Registry
    پست
    95

    راهنمایی در خصوص چاپ محتویات datagridview بدون ظاهر شدن print dialog و print preview

    دوستان عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید که چطوری میشه محتویات یک data grid view را مستقیم چاپ کرد؟

    یعنی بدون اینکه کادر print preview یا print dialog باز بشه ؟

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در خصوص چاپ محتویات دیتا گرید بدون ظاهر شدن print dialog ,print preview

    این تاپیک به نتیجه رسید

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mansourm
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Registry
    پست
    95

    نقل قول: راهنمایی در خصوص چاپ محتویات دیتا گرید بدون ظاهر شدن print dialog ,print preview

    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    این تاپیک به نتیجه رسید
    نه دوست عزیز من اصلا دیتا بیس ندارم

    این کدمن هستش


    private void printGrid_Click(System.Object sender, System.EventArgs e)
    {
    printDocument1.Print();
    }
    private void printDocument1_PrintPage(System.Object sender, System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs e)
    {
    PaintEventArgs myPaintArgs = new PaintEventArgs(e.Graphics, new Rectangle(new Point(0, 0), this.Size));
    this.InvokePaint(dataGrid1, myPaintArgs);
    }



    دوستان عزیز مشکل من با این کد حل شد
    آخرین ویرایش به وسیله mansourm : چهارشنبه 28 بهمن 1394 در 11:49 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهنمایی در خصوص نوشتن یک دستور SQL و نمایش نتیجه در DatagridView
    نوشته شده توسط reza_devel0per در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 بهمن 1391, 22:44 عصر
  2. راهنمایی در خصوص فایل با پسوند cds
    نوشته شده توسط jalalniknam در بخش Foxpro
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 08:48 صبح
  3. چاپ محتویات datagridview در vb.net 2005
    نوشته شده توسط rtech در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 16 دی 1385, 21:15 عصر
  4. راهنمایی در خصوص teamsource
    نوشته شده توسط Kamyar.Kimiyabeigi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1384, 09:18 صبح
  5. راهنمایی در خصوص تغییر شکل فرم
    نوشته شده توسط eslamy در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 06:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •