نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پیغام خطای return type '...' is less accessible than method

  1. #1

    پیغام خطای return type '...' is less accessible than method

    سلام من کار با #C تازه شروع کردم
    الان یه برنامه دارم مینویسم که یه فایل اکسل میخونه و داخل دیتاگرید ویو میریزه مشکلی نداشتم باهاش تا اینکه الان یهو این پیغام میده کمک کنید لطفا
    Error 1 Inconsistent accessibility: return type 'PTS.DataTable' is less accessible than method 'PTS.Finsertexcel.readexcel(string, string)' D:\Programming Technical Support\PTS\PTS\insertexcel.cs 23 22 PTS

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: class data table

    هر چه که هست مربوط که Modifire هاست.

  3. #3

    نقل قول: class data table

    نقل قول نوشته شده توسط sds1920 مشاهده تاپیک
    هر چه که هست مربوط که Modifire هاست.
    الان باید چیکارش کنم؟

  4. #4

    نقل قول: class data table

    [QUOTE=mehdi0020;2304954]سلام من کار با #C تازه شروع کردم
    الان یه برنامه دارم مینویسم که یه فایل اکسل میخونه و داخل دیتاگرید ویو میریزه مشکلی نداشتم باهاش تا اینکه الان یهو این پیغام میده کمک کنید لطفا
    من همون کذی که الان خطا میگیره رو تو یه برنامه جدید نوشتم اجرا شد کمک کنیییییییییید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: class data table

    ببین ممکنه
    PTS.DataTable در کلاسی قرار داره که متد PTS.Finsertexcel.readexce نمی تونه بهش دسترسی داشته باشه.برای همین پیغام inaccessible میده.

تاپیک های مشابه

  1. پيغام خطاي access value
    نوشته شده توسط DlphIran در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1388, 16:40 عصر
  2. پیغام خطای...The process cannot access the file
    نوشته شده توسط dr_g در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1388, 19:46 عصر
  3. پیغام خطای "Either EOF or BOF is True"
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 31 تیر 1386, 12:28 عصر
  4. پیغام خطای is not a valid MySql
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 شهریور 1384, 12:08 عصر
  5. پیغام خطای Key coloumn information is insufficient or ...
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 14 آبان 1382, 15:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •