نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: انتقال از دیتابیس به متغیر

  1. #1

    انتقال از دیتابیس به متغیر

    سلام
    من میخواهم مقدار یک سلول از دیتابیسم (xpress) رو داخل یک متغیر بریزم string یا int
    با دستور select رکورد پیدا میکنم فقط کد ریختن سلول داخل یک متغیر میخواهم
    فرض کنید میخواهم اطلاعات پرسنلی یک شخص خاص با استفاده از شماره پرسنلیش به دست بیاوذم
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: انتقال از دیتابیس به متغیر


    MySql.Data.MySqlClient.MySqlCommand cmd = new MySql.Data.MySqlClient.MySqlCommand("SELECT * FROM user WHERE Username = '" + textEdit14.Text + "'", cnn);





    MySql.Data.MySqlClient.MySqlDataReader reader = cmd.ExecuteReader();
    while (reader.Read())
    {

    string Username = (string)reader["Username"];
    int ID = (int)reader["ID"];
    string password = (string)reader["password"];
    string NameView = (string)reader["NameView"];

    textEdit1.Text = Username;
    textEdit2.Text = password;
    textEdit3.Text = NameView;





تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه انتقال اطلاعات یک جدول از دیتابیس به جدول مشابه در دیتابیس دیگر توسط دستور INSERT INTO ??
    نوشته شده توسط butterfly8528 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 21:25 عصر
  2. انتقال از table به متغير
    نوشته شده توسط nooshin609 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مرداد 1392, 11:20 صبح
  3. انتقال اطلاعات از دیتابیس به حافظه
    نوشته شده توسط Naghibi در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 14 فروردین 1389, 12:10 عصر
  4. مشکل در انتقال اطلاعات یک ستون از دیتابیس به comboBox
    نوشته شده توسط Majid4100 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 فروردین 1388, 17:22 عصر
  5. مشکل در انتقال اطلاعات از دیتابیس به textbox
    نوشته شده توسط alirzn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 16 شهریور 1386, 20:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •