نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اجرا نشدن رویداد TextChanged در این کنترلی که از Textbox ارث برده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nader.golab
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    در دل تمرکز
    سن
    36
    پست
    193

    اجرا نشدن رویداد TextChanged در این کنترلی که از Textbox ارث برده

    سلام.
    این کنترل که textbox هستش و برای اینکه سه رقم سه رقم جدا کند اعداد رو نوشته شده.ولی یک اشکالی که داره اینکه رویداد TextChenge کار نمی کنه و تو این کداش یه چیزی کم داره که من نمی دونم.اگه میشه برام تصحیح کنین و یادم بدین.ممنون



    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace _dll
    {
    class CurrencyTextbox : TextBox
    {
    bool discreteNumeric = true;
    public string MyText
    {
    get
    {
    if (discreteNumeric)
    return base.Text.Replace(",", "");
    else
    return base.Text;
    }
    set
    {
    base.Text = value;
    }
    }
    protected override void OnTextChanged(EventArgs e)
    {
    if (discreteNumeric)
    {
    string strText = this.MyText;
    for (int i = strText.Length - 3; i > 0; i = i - 3)
    {
    strText = strText.Insert(i, ",");
    }
    this.SelectionStart = strText.Length + 1;
    this.MyText = strText;
    }
    }

    public bool DiscreteNumeric
    {
    get
    {
    return discreteNumeric;
    }
    set
    {
    discreteNumeric = value;
    }
    }
    protected override void OnKeyPress(KeyPressEventArgs e)
    {
    if (!((int)e.KeyChar >= 48 && (int)e.KeyChar <= 57) && e.KeyChar != 8)
    e.KeyChar = char.MinValue;
    }
    }
    }




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nader.golab
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    در دل تمرکز
    سن
    36
    پست
    193

    نقل قول: اجرا نشدن رویداد TextChanged در این کنترل.

    برای تعریف رویداد باید چی کار کرد?

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nader.golab
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    در دل تمرکز
    سن
    36
    پست
    193

    نقل قول: اجرا نشدن رویداد TextChanged در این کنترل.

    از مدیر این بخش می خوام که کمک کنه این مسئله برطرف بشه.

    چه طوری این کد رو دستکاری کنم که رویداد textchenge هم قعال بشه.


    protected override void OnTextChanged(EventArgs e) {
    if (discreteNumeric)
    {
    string strText = this.MyText;
    for (int i = strText.Length - 3; i > 0; i = i - 3)
    {
    strText = strText.Insert(i, ",");
    }
    this.SelectionStart = strText.Length + 1;
    this.MyText = strText;
    }
    }




    البته من override رو که حذف می کنم رویداد textchenge فعال می شه.اما دیگه این کد کار نمی کنه.
    آخرین ویرایش به وسیله nader.golab : جمعه 30 بهمن 1394 در 07:59 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: اجرا نشدن رویداد TextChanged در این کنترل.

    مطمئن نیستم ولی فکر کنم باید دستور

    base.OnTextChanged(e);

    بنویسی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nader.golab
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    در دل تمرکز
    سن
    36
    پست
    193

    نقل قول: اجرا نشدن رویداد TextChanged در این کنترل.

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    مطمئن نیستم ولی فکر کنم باید دستور

    base.OnTextChanged(e);

    بنویسی
    ممنون واقعاااااا.عالییییییی. درست بود.خیلی ممنون

  6. #6

    نقل قول: اجرا نشدن رویداد TextChanged در این کنترل.

    اینم یه کد ساده تر

      if (txt1.Text == string.Empty)
    {
    return;
    }
    else
    {
    txt1.Text = string.Format("{0:0,00}", double.Parse(txt1.Text));
    txt1.Select(txt1.Text.Length, 0);
    }

تاپیک های مشابه

  1. اجرا نشدن رویداد کلیک در منو
    نوشته شده توسط bidoki در بخش WPF
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 آذر 1393, 12:44 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1391, 09:05 صبح
  3. سوال: اجرا نشدن رویداد کلیک در لینک های داینامیک
    نوشته شده توسط hakan648 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آذر 1390, 20:10 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 اسفند 1389, 12:08 عصر
  5. اجرا نشدن مججد کد در بلوک try بعد از ایجاد خطا
    نوشته شده توسط amir-haghighi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1388, 11:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •