نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حذف اعشار

  1. #1

    حذف اعشار

    درود
    دوستان چطوری میتونم عددی که میخوام نمایش بدم در پنجره تکست باکس،اعشار بیش از 1 رقمش رو حذف کنم؟
    فقط حذف بشه.نمیخوام گرد بشه
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار syntiberium
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    scrin galaxy
    پست
    516

    نقل قول: حذف اعشار

                double d1 = 324.7d;
    textBox1.Text = ((int)d1).ToString();

  3. #3

    نقل قول: حذف اعشار

    با تشکر از شما
    میشه بگین تو دستور اول،اون عددی که ریختین تو متغییر چی هست؟ مثاله؟
    برنامه من چیزی تو متغییر نمیریزه.یه ورودی از کاربر میگیره بعد با یه ضرب تقسیم رو یه متغییر دیگه خروجی میده.که این خروجی اعشار زیاد داره.
    میخوام فقط 1 رقم اعشار بده.دستور اخری رو نوشتم ولی مشخصه کلا تبدیل شد از اعشار به عدد صحیح.چون اعشارش پرید

  4. #4

    نقل قول: حذف اعشار

    دوستان این کار تو برنامه نویسی سی پلاس خیلی اسون بود.تو سی شارپ اینقدر سخته کسی جوابی واسش نداد؟

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: تنظیمات دیتا گرید ویو برای حذف اعشار اضافی
    نوشته شده توسط mr.siahatgar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 04 خرداد 1397, 15:17 عصر
  2. سوال: حذف اعشار
    نوشته شده توسط ali.ghodrati در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 19:10 عصر
  3. حذف اعشار در محيط برنامه
    نوشته شده توسط mahdighasemi در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 17:45 عصر
  4. حذف اعشار
    نوشته شده توسط احمد فخرالدین در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 07 آذر 1386, 23:56 عصر
  5. حذف اعشار
    نوشته شده توسط MeMasoole در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1386, 13:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •